Szerintem a csapatverseny nagyon sima lesz. Az talán még Klödi nélkül is meglenne. A Saxo-Cervelo összefogás szerintem elvetendő gondolat. Ha egy csapatban lennének, akkor még csak-csak, de most Schleckéknak és Sastrénak is külön kell mennie, mert az kétlem, hogy a Saxot, vagy a Cervelot vigasztalná, ha a másik csapatból valaki a saját kerekese segítségével érne be mondjuk a 3-ba, mikor a saját embere is lehetett volna top5 :)
Nem véletlenül írtam, hogy kétlem, hogy lesz ilyen alkalom. Azalatt leginkább arra gondoltam, hogyha mindketten megrogynak, de ennek azért elég kicsi az esélye :)
Az lesz érdekes, ha Klödi jó időfutamot megy csütörtökön. Elképzelem azt is, hogy AC és LA feladata az lesz, hogy húzzák be őt a Ventoux-on a legkisebb hátrányban, de Wiggins előtt. Kalandos lesz a verseny vasárnaptól.
Kell több? Amikor ez volt akkor jöttek a támadások. Levi és Klödi valószínűleg egyébként sem tud majd ottmaradni végig. Ha pedig arról lesz szó akkor Lance és Contador fogják annyira segíteni egymást, de kétlem, hogy lesz ilyen alkalom.
Most még nem, mert csak most jön a neheze. Ezt majd akkor fogjuk látni, ha jönnek a hegyi befutós szakaszok. Plusz csapatversenyben is gyengébbek lettünk. :/
Szerintem nem. Persze, óriási veszteség, csakhogy ha hegyre vinni kell a tempót, akkor arra még mindig megvannak az emberek, a Giron viszont Horner mindenképpen a legjobb formában lévő, de talán a legerősebb bringása is volt a csapatnak.
A három nagy körverseny sok lenne idén, szóval a Vueltára sztem amúgy se ment volna Levi (ha rá gondoltál). Nagyon sok versenynap van így is a lábában.
A 13-as szám nem hazudtolta meg magát, ritka fura szakasz volt. Először is itt volt ez a jó kis szakasz, mely kifejezetten Voigtnak volt kitalálva. Az idő is teljesen olyan volt, mintha Jens rendelte volna, erre nem kigolyózzák a szökésből? Micsoda Ámátőrök… Nem is volt semmi extra, simán hazaért Heino Haussler. :-) Csak tudnám hogy lesz ebből így Sastre-Saxo szövetség? :-)
Mi is volt még ma? Ja, lövöldözés… Valami agyhalott légpuskával próbálta ritkítani a mezőnyt. Három lövést adott le, egy célt tévesztett, de Julien Dean kezét és Oscar Freire combját sikerült eltalálnia. Utóbbiból a csapatorvos vadászta ki a lövedéket. Színtiszta agybaj… :-(
A csapat számára sem volt fényes nap, szvsz ez volt a Tour eddigi mélypontja… Kiszállt Levi, ami egyszerűen pótolhatatlan veszteség. Még ha nem is számítana majd az összetettben, akkor is felfoghatatlan, elfogadhatatlan és igazságtalan… Ami a továbbiakat illeti, Levi kijelentette, hogy nem fog már nagyobb versenyeken indulni az idén, csak néhány hazai viadalon. A Missouri kör elő van irányozva a csapatnak, addigra meg is gyógyulhat (szept. 24.), bár a Vuelta keretből nem kicsit fog hiányozni.
Holnap hasonlóan szikiszöki szakasz lesz, Egoi és Pipopo véres harcot vívnak a pöttyösért, Hushovd meg gyűjtöget a zöldért.
Úgy értettem, hogy így ő lehet a kapitány a Tourra, bár ha az általad felsorolt emberek is mennek, akkor alakulhat másképpen is :) Contadort nem tudom, de ha most a Touron nem tud nyerni, akkor szerintem biztos, viszont, ha megnyeri akkor is el tudom képzelni, bár akkor kisebb valószínűséggel :)