Keresés

Részletes keresés

falco Man Creative Commons License 2021.04.25 0 4 2230

Szerintem a Szeged ilyen szintű bravúrja inkább az Alba,Paks és a Körmend gyenge szereplesenek oka miatt van. Utóbbiak sokkal több pénzből, jobb magyar maggal dolgozhattak, csak mindenhol megvolt vagy megvan meg mindig a gyenge pont, a hiba. 

Szrecsko ebben mindig is jó volt, hogy kivalaszt 4-6 embert akit csövön jatszat, többiek pedig ha hozza tesznek valamit az nagyon Jó, de igazából nem számol velük. Jó kis underdog csapat ez a Szeged, ahol a 4 légiós csinálja a dolgok 80 százalékát, aztan ha marad valami a magyar játékosoknak, azzal több kevesebb sikerrel próbálnak élni. Elég egyszerű játékuk van, Govens kezében a labda és ő szervezi az egész csapatot tamadasban, védekezésben pedig azért eléggé vigyáznak, nehogy hamar kipontozodjanak. 

Én nem igazan tartok tőlül, négy játékossal nem fogjak megverni a csapatunkat, palyaelony is nálunk van, több esélyt látok egy 3-0-ra mint egy 3-1-re, ha a hozzáállás megfelelő lesz és teljes intenzitással állunk bele a párharcba.

Gyuri bácsi és Gasper azért ezekkel a nyilatkozatokkal nagyot mennek, nincsenek unalmas napok. 

Előzmény: dífenz demon (2229)
dífenz demon Creative Commons License 2021.04.25 0 8 2229

Mit vártok a Szeged elleni párharctól?

Egész évben azt hitte mindenki, hogy kipukkannak a 6-7 emberes rotáció miatt, aztán ez nem történt meg.

Elkerülték a komoly sérülések is őket, pedig sokat játszik a kezdő.

Szrecsko újra felmutatott valamit, az aranyév után azért nálunk meg más csapatoknál is érte kritika rendesen, én is sokszor kritizáltam. Azt gondoltam, h szépen leépítette magát egy kis csapatos Lazics, Mandics, Kmézics Zoran kiesés ellen harcoló csapatot bent tartó szintre, de az idei évben újra feltette magát a térképre.

Gasperrel együtt a mezőny két legdörzsöltebb edzői, jól ismeri a csapatunkat. 

Benne és Govensben biztos extra lesz a motiváció a párharcba, ki ne akarná a volt csapata ellen megmutatni, hogy mire is képes. Nyomás nem lesz rajtuk, senki nem vár tőlük továbbjutást. Ezt lovagolhatják meg, szabadon elvállalnak majd mindent, aztán reménykednek egy jó dobószázalékban.

Viszont Gasper mindig jól felkészül az ellenfélből, jól megszervezi a védekezést az ellenfél legfőbb fegyvereit gyengítve. Amikor kellett Tóth Ádámot és Suboticot is jól féken tartottuk. Ezt várom tőle most is.

Anno azért is szapultam az ezüst években Szrecskot, hogy nem lehet 38 percig megfelelő intenzitással támadni és védekezni is, azt várom, hogy ezt most bebizonyítsuk és alátámasszuk. Azon időszakokban, amikor Govens védekezésben kicsit kienged, akkor azt ki kell használni. Pár alapszakaszbeli vereségüknél (úgy emlékszem egy hosszabbításnál is) ő hamar faultgondokkal kűzdött vagy kipontozódott. Ezt várnám, hogy őt akár Beni vagy Zoli dolgozza meg rendesen, egy-egyezzen vele, pozizzon, vezesse bele a labdát, harcoljon ki rajta faultokat. Fordítva Govens ugyanígy kihasználja, ha őt Anderson fogja fogni. Én Andersont ha pályán van, eldugnám Kelleren, akinek nincs igazi betörése, inkább csak az üreseket dobja el kintről és Govenst Benivel gyűrném, amíg csak lehet. Azt a 7-8 perccet, amivel a Govens többet fog játszani Beninél, azt meg Zozo meg Szili csak megoldja. Gondolom Gasper is ki akarja venni a labdát a Govens kezéből, és egy felső záráskérés után akár csapdázni Keller Beni párossal. Igaz Govens óriási rutingép és azért jól megtalálja az üres embereket is. Kérdés ők mennyire lesznek majd hatékonyak.

Körmend elleni formánk nagyon tetszett, eloszlottak a pontok, és még bőven volt tartalék a csapatban.

Amire nagyon kell figyelni, az az első negyed. Sokszor a statot nézve láttam, hogy a Szeged 30 pont felett dobott, dobást is alig hibázva. Ezt nem szabad hagyni, akár faultokkal megállítani őket. Nem szabad hagyni, hogy elkapják a fonalat, és esetleg ez minket görcsössé tegyen. Ha ők futnak végig utánunk, az felőrli őket. Ha csak úgy nyerjük a negyedeket, mint a Körmend ellen, azzal elégedett leszek:)

És az első meccsen mindenképp  nyernünk kell. Ha ott kikapnánk, akkor az nagyon benn lenne a fejekben, és képesnek tartom a Szegedet, hogy ezt kihasználva jó dobószázalékkal otthon behúzná a másodikat.

Viszont ha domináljuk az első meccset, akkor szerintem 3-0-val, vagy a Szegedet elismerve és nem lebecsülve 3-1-gyel tovább megyünk.

Mivel Szeged meccset kb kettőt láttam idén, inkább csak statból követtem a meccseiket, esetleg közületek aki jobban képben van, többet látta őket, röviden írhatna pár sort a keretükről, légiósaikról, azok erősségéről-gyengeségeiről (akár a Falcos pozíciópárjával összehasonlítva), mert a nevükön meg a statjaikon kívül tényleg keveset tudok róluk. 

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.25 -1 2 2228

* a végső sikert

Előzmény: Törölt nick (2227)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.25 0 3 2227

A kosárlabda nevű sportban a rájátszásban nem meccsekben, hanem párharcokban mérik végső a sikert. Ahogy teniszben meg meccsekben és nem szettekben, például ha Nadal veszítene szettet a RG-on senkit nem érdekelne (vélhetően őt sem), mert attól még megnyerheti a sorozatot.

Előzmény: Kommentszekció (2223)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.25 0 2 2226

Ezek szerint azért te tudod kezelni ezt a helyzetet, hiszen itt vagy. Segíts az ismerőseidnek is, mondd el nekik hogyan sikerült ezt neked megoldanod.

Nekem is voltak az életemben megszokott dolgok, pl. kosármeccs, teniszezés, a munkám mindennapjai, de amikor ezeket nem tudtam folytatni nem okozott olyan nagy lelki törést, mert pont eközben jöttem rá , hogy milyen fontosabb dolgok is vannak az életben, aminek tudatával simán át lehet vészelni ezt a nehezebb időszakot, amiről úgyis tudja az ember, hogy nem örökké fog tartani.

Előzmény: Kommentszekció (2222)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.25 0 5 2225

Gasper azt nyilatkozta, hogy az utóbbi két évben, nem pedig azt, hogy az utóbbi két szezonban (mert fjoda ezt keveri). Az utolsó meccs két napja április 23-án volt, márpedig az említett 10 meccs első mérkőzése 2019.05.12, tehát jól mondta Gasper, mert 2 éven belül van. A 11. meccs 2019.04.21. , tehát az két nappal túl van az említett két évhez képest. Vagyis Okorn ebben is precíz munkát végzett.:)

Előzmény: Vulcan0 (2220)
zizou0005 Creative Commons License 2021.04.25 -2 4 2224

Elárulnád mennyi az a lóvé?

Csak mert én nem nagyon tudom 😊

De a 2 piros-fekete csapat szurkolóitól kbb 800 millió-1 milliárd körüli összegeket hallottam 😄😄😄

Előzmény: Kommentszekció (2223)
Kommentszekció Creative Commons License 2021.04.25 -6 1 2223

A papírformával fölös foglalkozni,ha vesztetek egy meccset innentől kezdve az is full gáz,ennyi lóvéval,meg ilyen kerettel.

Előzmény: Ryland (2207)
Kommentszekció Creative Commons License 2021.04.25 -1 1 2222

A tények nem viccesek. Ha valakitől elveszik a megszokott életét,az igenis eshet depresszióba, és utána halálba. És itt nagyon nem azokról beszélek,akik külföldre mennek nyaralni,meg sok pénzük van,hanem azokról akiknek voltak fix pontok az életében. Hogy csak a saját példám említsem. 1 jó sportmeccs,egy jó koncert(nem csak nagykoncert!),egy jó olvasó est,egy jó beszélgetés egy pohár bor mellett a barátokkal,szabadtéren,stb.) A többivel egyetértek.

Előzmény: Törölt nick (2181)
buccke02 Creative Commons License 2021.04.25 0 2 2221

Bár nem NBA, de Usa, UFC gála, ma hajnalban.

Előzmény: falco Man (2127)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.04.25 -1 5 2220

Csak, mert a vendégkönyvben értetlenkednek Okorn 9-1-es nyilatkozata miatt. A legutóbbi 10 Falco-Körmend meccsből, 9-et a Falco nyert. Az első meccs ebből a tízből, a 2019.05.12.-i meccs volt. Ezt a Falco 94-70 re megnyerte. Ez egy meccs. Majd jött a döntős söprés. Ez így már négy meccs. Majd nyert a Körmend 2019-es idény alapszakaszában egy meccset. Ez így 4-1. Plusz mi nyertünk idén 5-öt. Így a legutóbbi 10 meccs állása 9-1 nekünk. Nem tudom sokaknak ebben mi olyan kurva bonyolult. Bocs, hogy ide írom, de a vendégkönybe nem óhajtok ez miatt regisztrálni.

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.24 -3 13 2219

Ő az édesapjára mindig is roppant büszke volt. 

Kevés az a férfi aki ennyire kihangsúlyozza ezt és ez szerintem mindenféleképpen pozítivum.

Írnék mást is, de az nem tartozik a fórumra. Viszont sejtem mi állhat ennek a hátterében. Már a délután folyamán érzékeltette a helyzetet.

Előzmény: CrazyBasket (2217)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.24 0 4 2218

Nem fogom többet.

Előzmény: CrazyBasket (2217)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.04.24 0 5 2217

Ne haragduj, csak egy kérdés feléd! Ha nem szeretnél nem kell válaszolni nem gond tényleg, nincs közöm hozzá! De ha mégis megosztod velün, akkor csak annyit, hogy miért hozod fel minden második vagy harmadik kommentedben az Édesapádat? Szép és tiszteletreméltó, hogy ilyen tisztelettel vagy róla, ez valahol alap(vagy annak kellene lennie!), de nekünk itt miért kell ennyit olvasni a családi dolgaitokról? Vagy van valami egyéb oka ennek? Még egyszer mondom, nem rossz szándékból kérdezem és nekem(meg szerintem más fórumozónak sincs köze hozzá), de ha már ennyit fel lett hozva a napokban gondoltam megkérdezem mi ennek az oka, mert tényleg nagyon sokszor hozod szóba és nem tudom ezt hova tenni, de szerintem sokunk van így ezzel! 

Előzmény: Törölt nick (2213)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.24 -6 1 2216

Tipikus mellébeszélés! Tudod bennem emberedre akadtál, nincs nálam jobban kommunikáló, érvelő és a másikat "szétszedő" ember. Szóval, ha az MNK-n többször is megfutamodásról beszéltél másoknak, akkor alkalmas vagy arra, hogy te most ne tegyél így, és készen állsz arra, hogy megkeress?

Előzmény: Törölt nick (2214)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.24 -2 7 2215

Simán lehet, hogy a ciprusi valamit beszólt a meccs végén az öltözőfolyosón, vagy bármi más történés meccs alatt vagy utána. Ha meg csak szimplán nyilatkozta ezt az sem gond, kifejezhette vele a kenyéradóinak, hogy milyen jó munkát végez már egy jó ideje. Főleg, hogy tárgyalás alatt van a klubbal a hosszabbítást illetően. Ez üzlet. Ahogy az is, hogy a kosárportál ezt főcímnek hozta, ezzel hozzászólásokat generálva. Vagy van aki itt közületek támogatja őket pénzzel? Mert, ha nem, akkor hirdetésekből kell megélniük, ahhoz pedig magas látogatottságot kell felmutatni.

Előzmény: Donc1c (2212)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.24 -2 0 2214

Te nyertel! 

Előzmény: Törölt nick (2203)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.24 -8 2 2213

Csak annyi, hogy engem nyugodtan lehet minuszolni, de azokat a hozzászólásaimat, amiben Édesapámat megemlítem azokat nem! Főleg most nem! Írhatnám, hogy mennyi hülye van itt, akik nem tudták értelmezni a soraimat, de mivel ebben nem hiszek, ezért azt írom, hogy mennyi embertelen, érzéketlen ember van itt! Gratulálok nekik.

Előzmény: Donc1c (2210)
Donc1c Creative Commons License 2021.04.24 0 5 2212

Jó lenne tudni, hogy valójában angolul hogyan s mit fogalmazott Gasper.

Amit ehhez hozzáfűznék az az, hogy a mester nem szokott csak úgy ilyeneket nyilatkozni.

Itt meccs elött/közben történhetett valami amiről nem tudunk.  Ahhoz tudnám hasonlítani, mint mikor rákontrázott Patai Bendzsi nyilatkozatára.

Előzmény: Real013 (2211)
Real013 Creative Commons License 2021.04.24 -1 3 2211

Szeretnék gratulálni a BB1-nek, akik Gasper nyilatkozatának egy részletét kontextusból kiemelve cikk címnek dobták be, hogy ezzel is keltsék a feszkót.

Donc1c Creative Commons License 2021.04.24 0 3 2210

Én nem értelek. Veled mi történt a mai nap? 

Előzmény: Törölt nick (2209)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.24 -6 12 2209

Az USB egy nagy szar ! Mondlval az élen! Szart sem érnek!

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.24 -5 2 2208

Miért, a következő meccsig minden nap éltetni kéne a csapatot? Nincs megtiltva senkinek sem, hogy írjon bármit a csapatról. Az viszont ne reklamáljon, aki elment valahova kirándulni délután, most felbukkan itt és elvárásokat fogalmaz meg. Nem megjegyzések kellenek, hanem irományok.

Előzmény: Ryland (2207)
Ryland Creative Commons License 2021.04.24 0 7 2207

Most ez komoly? Megnyertük a kupát, kisöpörtük a Körmendet, feljövök, és ez van?!

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.24 -4 0 2206

Na mi van az MNK-n mindig nagy volt a szád, most meg hirtelen magad köpöd szembe?

Egyetlen kitételem van, mégpedig az, hogy nem lehettünk eddig köszönőviszonyban.Ha ennek megfelelsz, akkor várlak.

Előzmény: Törölt nick (2202)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.24 -3 0 2205

Mindenre úgy tanított, hogy ha olyan lennék az nagyon szimpatikus lenne sokaknak. De messze vagyok a hibátlantól. Viszont megfogadtam, hogy majd úgy fogok élni, ahogyan ő annak örülne , és sajnos ez nemsokára életbe is fog lépni.☹ 

Előzmény: zizou0005 (2204)
zizou0005 Creative Commons License 2021.04.24 0 7 2204

Szerepelhet a csapat bármilyen eredményesen, lehetünk a legfontosabb szakaszában a bajnokságnak ... circo te mindig megtalálod a módját, hogy ez a fórum időről-időre rólad szóljon.

Édesapád (akit annyit magasztalsz és emlegetsz) megtaníthatott volna arra, hogy nem kell mindig mindenáron a középpontban lenned. 

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.24 -8 2 2203

Gyere oda aztán meglátod. Úgyis neked nagy a szád mindig, hogy ha valakivel megbeszélnél egy találkozást, akkor az illető úgysem lenne ott. Akkor most itt a lehetőség.

Ne égesselek titeket?😁 Ez az év baklövése, gratulálok hozzá. Ezek szerint nem tudod ki vagyok, mert ekkora hülyeséget nem írnál. Na ennyit rólad. Remélem nem egy 53-54 körüli fazon vagy...

Előzmény: Törölt nick (2202)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.24 -8 7 2202

Aztán eléd állna valaki mi lenne hétfőn? Ne égesd már magad és ami fontosabb, minket se légyszi

Előzmény: Törölt nick (2194)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.24 -5 2 2201

Nem kedd, hanem péntek, mert bízik a második Szputnyik erejében. Na persze egy első Pfizerrel szemben könnyű.😀

Előzmény: _Espada (2200)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!