Hangolásként megnéztem ma a korábbi Ronnie-Hendry meccset az idei PL-ből. Hát... szerintem O'Sullivan arrogánsan és nagyon bunkón viselkedett :( Pedig már majdnem tetszett a játéka :(((( Főleg amit a végén művelt... eieiei
Azért a mostani formák alapján se Dott-ban, se Williams-ben, se Lee-ben. se Carter-ben, de még Neil-ben és Higgins-ben sem lennék biztos.
A borotválós story annak idején tényleg jópofa volt.
Remélem a verseny idején feltünik Thomas is, mert ö valahogy mindig szerencsét hoz, tök ellentétesen drukkol, mint én, és nagyon sokszor nem jön be neki.
Event prediction következik:) Amúgy Ding győzelmére fogadok majd a hivataloson, mert sosem az nyer, akit megteszek ;-(
Most azért úgy jelöltem, ahogy várható is az eredmény, és nem elsősorban az alapján, hogy kit szeretnék, ha nyerne. Peter Ebdon vs Ian McCulloch - ez azért kemény lesz, bár fogalmam sincs, hogy Ian milyen formában van Stephen Maguire vs Joe Swail - szívem szerint nem választanék közülük Mark J. Williams vs Ricky Walden - Mark Williams nem sokat alkotott idén, de talán Waldennel elboldogul Stephen Hendry vs Mark Allen - na, ez egy "szívemre hallgatok" jelölés, Allen azért most egész jól tolja, szvsz minimum megizzasztja Hendry-t Ken Doherty vs Nigel Bond - plíz, plíz, plíz, a leendő apukának szurkolok Ding Junhui vs Adrian Gunnell - tök érdektelen páros, de az esély Dingnél Steve Davis vs Stuart Bingham - Davist akarom! Shaun Murphy vs Paul Davies - it is Daviest akarom, csak nem sok esélyt látok rá Graeme Dott vs Dave Harold - Graeme Pöttynek ez simán kell, hogy menjen Mark Selby vs Anthony Hamilton - bocs :)))))) Ryan Day vs Marco Fu - Fura nagyon számítok idén Neil Robertson vs Joe Perry - ahhh, a két jóbarát összecsap, nem hiszem, hogy könnyű meccs lesz Ronnie O'Sullivan vs Michael Holt - Ronnie O'Sullivan hasonmás-verseny:) emlékeztek, mikor leborotválta a fejét, merthogy úgy néz ki, mint Michael Holt? Ezt már csak presztízsből is megnyeri. Stephen Lee vs Mark King - ezt egyértelműnek tartom Allister Carter vs Barry Hawkins - Captain Carter vs Barry Potter, Carter esélyesebb John Higgins vs Jamie Cope - Higginsnek muszáj boldogulnia Cope-pal, idén mintha nem lenne a fiú akkora formában.
A kiesőlistásokért fáj a szívem, azért eléggé úgy tűnik, hogy idén nagyon kevesen vannak stabil formában... :(
Ja, nincs meg valakinek dvd-n az Ebdon-Dott WC-döntő? Mostanában nehezen alszom el... :DD
Peter Ebdon vs Ian McCulloch Stephen Maguire vs Joe Swail Mark J. Williams vs Ricky Walden Stephen Hendry vs Mark Allen Ken Doherty vs Nigel Bond Ding Junhui vs Adrian Gunnell Steve Davis vs Stuart Bingham Shaun Murphy vs Paul Davies Graeme Dott vs Dave Harold Mark Selby vs Anthony Hamilton Ryan Day vs Marco Fu Neil Robertson vs Joe Perry Ronnie O'Sullivan vs Michael Holt Stephen Lee vs Mark King Allister Carter vs Barry Hawkins John Higgins vs Jamie Cope
Selejtezoben bucsuztak tobbek kozott: Matthew Stevens, Fergal O'Brien, Dominic Dale, Barry Pinches, Tom Ford, Gerard Greene, Robert Milkins, David Gray, James Wattana, John Parrott, Alan McManus, Michael Judge, Jimmy White.
A selejtezo legnagyobb breakje: Mark Allen 146.
Mas hirek:
A mult hetvegen ert veget az amator snooker VB Thaifoldon. A dontot ket thaifoldi vivta, Atthasit Mahitthi gyozott. Erdekesseg, hogy a legjobb negy koze csak olyanok jutottak, akik mar megjartak a profi mezonyt korabban. A legjobb nyolcban csak egy igazan fiatal tehetseg volt, a 16 eves kinai Li Hang.
A heten elhunyt Jimmy White 88 esztendos edesapja, Tommy White. Emlekezhetunk ra a 2004-es skociai Players Championship dontojebol, ahol Jimmy es Paul Hunter jatszottak, es a meccs befejezese utan behivtak Tommyt, hogy megolelje a gyoztes Jimmyt es az ellenfelet, Pault.
A Mastersre a szabadkartyas helyet Marco Fu kapta.
Elkeszult a 2008-as VB-re az idobeosztas, es a rengeteg kritika ellenere nem valtoztattak a donto kezdesi idopontjain, tehat a zaro session helyi ido szerint hetfo este 8-kor kezdodik. Emlekezhetunk, hogy az elmult ket evben ejjel egykor lett vege a dontonek (+1 ora magyar ido szerint).
Emlekeztetoul:
Holnap este Premier League elodontok, best of 9, Ding vs Higgins, Hendry vs O'Sullivan, donto vasarnap este, best of 13.
A UK Championship jovo szombaton kezdodik.
A vegere nehany csemege a YouTube-rol:
Tony Drago 103 3:30 alatt 1996-bol (mind a mai napig a leggyorsabb feljegyzett century break) Ronnie O'Sullivan 147 az 1999-es Grand Prix-rol (eddig meg nem lattam a neten ezt a breaket) Allison Fisher (minden idok legjobb noi jatekosa, 7x noi vilagbajnok) 102-es breakje egy 93-mas vegyesparos (!) versenyen.
Tényleg, Ti nem tudjátok, HOL LEHET LETÖLTENI SNOOKERMÉRKŐZÉSEKET INTERNETRŐL? Vagy, lehet egyáltalán ilyet csinálni, vannak fenn letölthető mérkőzések valahol? (Gondolok itt ilyenre, pl. Neil Robertson VS Jamie Cope - 2006-os Grand Prix döntő -, pl.)
:-( Sajnos nagyon beteg voltam, nem tudtam jönni, netezni sem.
Remélem, jól vagytok!
Várjátok már a UK Championship-et, biztos! Én már nagyon!
Ügyesen játszott Neil a Northern Ireland Trophy-n, kár, hogy kiesett, és nem lett döntős. Kiesése után Mark Allen-nek, a döntőben pedig Stephen Maguire-nek szurkoltam. Én sajnos nem tudom a BBC-n nézni, így az EuroSport-on tudom mindig követni az eseményeket - így láttam, amikor Dominic Dale Fürth-ben énekelte a Ghost betétdalát, Steve Davisnek - bejátszották, biztos Ti is láttátok. Nagyon tetszett!
Még annyit, hogy felháborít, hogy áttevődik sok közvetítés az EuroSport2-re. Én elhiszem, hogy pl. a foci népszerűbb, mint a snooker, de azért... arra is gondolhatnának, hogy nincs mindenkinek családi csomagja, ami a kábel dolgot illeti; (anyagilag pl. nekünk ez sok lenne); illetve nincs mindenkinek annyi pénze, hogy fizessen havonta 3-6 ezer Ft-ot internetre. Azért... egy kicsit lehetnének körültekintőbbek is. Pont a snooker az, amit máshol az ember alig lát, akkor éppen ezért lehetne még többet közvetíteni az 1-esen. Aki a focit szereti, vagy pl. az autóversenyzést, motorsportot, az könnyebben talál úgyis infókat, könnyebben tud versenyeket nézni, stb., mert azt több adón is figyelemmel kísérheti. De a snooker nem ilyen, azt máshol alig lát az ember, hisz magyarosított adók közül (amelyik a 2-es csomagban benne van) csak nekik van sokéves szerződésük a snookerszövetséggel.
Neil Robertson 3-3 Jimmy White 36-69 (Robertson 36, White 40), 13-69 (White 42), 65-27 (Robertson 51), 42-60, 63-24 (Robertson 63), 71-17 (Robertson 50)
John Higgins 3-3 Steve Davis 79-16 (Higgins 30), 60-15 (Higgins 60), 79-12 (Higgins 38), 1-69 (Davis 68), 28-81, 33-74 (Davis 70)
Elodontok (best of 9): december 1., szombat: Ding Junhui vs John Higgins, Stephen Hendry vs Ronnie O'Sullivan
Donto (best of 13): december 2., vasarnap
Ding Junhui uj rekordot allitott fel a Hendry elleni meccsen: 495 pont zsinorban, ez eggyel tobb, mint az ominozus Higgins-O'Sullivan Grand Prix donton.
A másik különbség meg az, hogy Te azért linkelted be, mert 147-es break van benne. Én meg azért, mert Ebbo csillagos mellényben van benne (meg mert Hendry szexis. :DD