Pont ezt mondtam egyik jó barátomnak meccs előtt, de ide is írtam, hogy 6 emberrel nem fogunk nyerni adott körülmények között Szolnokon. Hat ma a teljes legiossor betli volt, de meg így is szoros meccs alakult.
Sajnos Evan teljesen elfogyott palánk alatt, Ákos is és Barac is gyenge napot fogott ki. Andersont pedig ebben a pár napban továbbra sem tudta Gasper beépíteni, hiába kezdett jól, ez összességében nagyon kevés volt tőle. Pedig nélküle nem fog menni. Később írok hosszabb értékelést, de én nálam ma Gasper volt a leggyengébb pont. 3 játékos 33 perc felett, 3 magassal kezdünk így senki Nem tud a padrol beállva frissenn birkózni az ellenféllel és igazából nem is húztunk semmi újat sajnos.
Innentol nagyon nehéz lesz elhozni meccset idegenben, meglátjuk sikerül-e.
ja Mi meg Badzim extraja nélkül mostuk volna fel veluk... ez csapatjatek de olyanok mint Anderson harmadik negyed végen levő játéka ill Bruinsma kupa negyeddöntő óta tartó hullámvölgye nem fér bele ilyen szűk rotációval az biztos
Sajnos 6 fős rotációnk van szinte, EZZEL NEM LEHET BAJNOKI CÍMET nyerni.
Mindenhol légiósok húzzák a szekeret,és szoros volt a meccs, de Zozó nélkül felmosták velünk volna a padlót.
Tudom Anderson Hooker-Curry béréért voltak itt, de tudjátok mit? Lehet nem voltak olyan jó támadók, de legalább felmosták volna a parkettát minden egyes labdáért!
Ez nagyon hiányzik.
Más:
Nem voltam meccsen, de ha igaz hogy a buszunkat szolnokiak ütötték-verték, a szurkolókat pedig kövekkel dobálták, és a rendőrők nem tettek semmit, szégyelhetik a pofájukat egyesek.
Mi szurkolótáborunk ennyire primítiv soha sem volt, csoda nem sérült meg senki...
Kva nagy támadó volt az a szabálytalan zárás Warnernél, de a játékvezetőkön kívül páran nálunk is magukba nézhetnek a mai után. A sztárirányítóval az élen, akit az utolsó negyedben már pályára sem mertek küldeni. A meccs mélypontja volt, mikor a Pongó-Zsíros-Taiwoo tengellyel tartották a vezetést...
Nekem is ez jutott eszembe. Viszont nyilvánvaló volt, hogy inkább távolira akartuk őket kényszeríteni fault nélkül, túl azon, hogy Badzim jó kezű, nyilván ez mák is volt.
Azért azt megnéztem volna, mikor indult el az óra, nem az volt a kérdés, hogy a terem órája szerint időben elengedte-e a dobást...
Sziasztok! 2db hely még van a holnapi szurkolói buszon Szolnokra! A buszosoknak a jegye biztosítva a mérkőzésre! Védettségi igazolvány megléte szükséges! Tervezett indulás kb. 13-13:30 a Sugár úti Kiscsarnok elől!
Dobj egy e-mailt, ha szeretnél te is csatlakozni a túrához, a bajnoki döntő 1. meccsére!
Az biztos, hogy magas fault határ lesz, mivel az első meccsen szombaton a 3 játékvezetőből 2 mindig látványosan szokott fújni ellenünk, legalábbis 10/8 meccsen biztos! Kapitány és Ádám játékvezető urak azok, akikre gondolok jelen esetben!
Cáfoljanak rám szombaton, de kissé aggaszt a nevük azt bevallom!