Mit gondolsz, miért tettem oda a mosolyt. Bár inkább tragikus ez a rohadt júpiszi, de hol van itt egy normális szolgáltató? Na nem akarok off-olni. Az általad linkelt szájton szted jön a meccs majd?
Az a felháborító, hogy eladták a jogot egy olyan tvnek kizárólagosan, aminek kicsi a nézettsége. Kíváncsi vagyok, a helyi TV adja-e ma. Ha már a helyi adóFTjainkból támogatja a város a csapatot, tán annyit megérdemelnénk, hogy láthassuk.
Készítettünk egy tippfelületet baráti társaságok részére; lehet tippelni a Kézilabda BL eseményeire is. Ha érdekel titeket, nézzétek meg: www.klikk-tipp.hu
Az alább linkelt cikkből részlet (Vujinról szól az a rész): "A meccs lefújása után sokáig fogta a fejét, nem értette a vereséget, érezte a kihagyott lehetőséget, Eklemoviccsal össze is vitatkozott."
"Már csak azt nem tudjuk, kik azok, akiknek szerinte (Vujin szerint) nem az élete a kézilabda?"
Nekem egy tippem, van: Eklemovics. Ő régóta nem úgy húz, ahogy elvárható lenne, sőt volt egy igen gyalázatos mutatványa a válogatotban is. Akkor azt hallottam róla, hogy mert alig kapnak pár tíz euro napidíjat, nem volt motivált. Az ilyen embernek nincs helye a nemzeti válogatottban.
Értem. Meglepő. Köszi, ha pontosan tudod majd idézni. Az az igazság, egyesekkel nagyon elszállt a hajó (nem is jó a kifejezés), van egy olyan sejtésem. Csak azt nem értem, hogy ezt Hajnal Csabáék miért nem torolják meg, ilyen szinten ez nem elfogadható. Vujin tanár úr szerintem sosem tartozott a renitensek közé, ő nem olyan, s a játékán is látszik. Persze van, hogy neki sem megy úgy, de ő is ember. Hiányozni fog nagyon.