Az a gáz, hogy amit mondassz, az maximum a levél szövegére van kihatással, fejlécben lévő infókra, amik a subject illetve from mezőkből származnak és a message listában jelennek meg a mailerben, azokra nincs kihatással, magyarul hiába állítgatok ott bármit (újraindítás után sem) nem javul a helyzet, iletve a helyzet semmiben sem változik.
:)
Nem az, ez egy ismerőstől van! Magyar :) A másik meg egy Axelero-s hirlevél. Egyszerűen a subjectben illetve a From mezőben ha hosszú ó van, akkor ezt csinálja. Ha megnézem a source-ot, akkor az encode-olás 8 bites, de számára ismeretlen kódlappal. Gondolom ezt jelenti az UNKNOWN rész a fejlécben. pl:
Szerintem az egy japan, vagy vmilyen keleti karakter. Enis kapok ilyen leveleket, kedves keleti ismeretlenektol. Nezd meg a leveled forrasat. View -> message source
Nem tudja valaki ez miert van a Mozilla Mailerében? Valami betű kódolási probléma lehet, de nem tudok rájönni miért lehet. Úgy tűnik, hogy amiben hosszú ó betű van, abból az egész sorból illetve szóból csinál egy ilyen jelet. Tehát ahol 2 szó van amiben hosszú ó van, az két jel ahol csak egy az egy jel, stb. De van olyan message is, aminek a headerjében van ó és mégse csinál jelet belőle. Elég idegesítő. 1.4-es Mozilla-t használok, de már az 1.0 óta benne van ez a hiba. Hiba? Tud valaki valami megoldást? A feladó és subject header részekben szokott előfordulni...
vszinu XP szarsaga lehet nalad. Ugyanis szinte betonstabil mar joideje mozilla:) Max 1-2 kivetelese helyzetben, amikor bekavar vmi. De mondjuk nem neveznem a moz hibajanak:) Lokalizald a problemat ha erdekel, vagy hasznald azt amelyiket nem fagyasztja xp.
Dreamweaver MX vagy html szóra, ha lenneél olyan kedves rákeresni a Fórum >> Windows >>
Netscape-Mozilla (felső bal sarok) alatt, akkor elöjön egypár topik.
Szerintem érdemesebb lenne ott feltenni a kérdésedet, lehetöség szerint ne olyan formájában, ahogyan itt.
Nem megsértödni, hanem rendesen kérdezni. Mert a te kérdésed hasonlit a következöre:
- összedobtam egy biciklit csavarhuzóval, mégsem tudok bicajozni, pedig megnéztem leér a lábam, miért?
Szervusz Bedros, vagy mit ií írkálok itten, földi, testvér! ;-P
Amilyen a kérdés, olyan a válasz.
Most irjam le neki, hogy telepitse fel Mozillát, annak a Composer nevű izéjében menjen rá a Tools menüpontra, azonbelül is a Validate HTML?
Esetleg egyenesen küldjem el a validator-ra?