Keresés

Részletes keresés

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.05.21 0 1 2799

Azért ha nem játszol akkor nehéz bekapcsolódni még egy meg nyert meccse is. Kovács Béni sztem tudott volna ma is segíteni higy a magas embereinek kicsit pihentebbek legyenek, illetve nekik a legjobb a tripla százaléka a csapatban😁

splity24 Creative Commons License 2021.05.21 -1 1 2798

Doktornak a bajnoksag vege fele voltak jo meccsei. 

En ugy erzem leepitette az onbizalmat Gasper. latszott ez a hazai meccsen is amikor a vegen beallt. 

Pedig ma nyugodtan kaphatott voln par percet mint ahogy Kovacs is Juhos ellen. 

De most mar mindegy, hetfon huzzuk be valahogy aztan majd szerdara ki kell talalni valamit.

Előzmény: _Espada (2796)
DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.05.21 -1 3 2797

Az előző meccses kiállítással mi veszítettünk többet ez egyértelmű. Mindenki azt mondta talán mi is hittük hogy így már egyszerűbb lesz, hogy nincs Cakarun, illetve tényleg nem mertünk semmit csinálni, nehogy megfújjanak minket a semmiért, mondjuk megtették a sporik azért. A mentális fáradtság már látszik, de nehogy a fiatalok játszanak pár percet, illetve Lake nagyon hiányzik a rotációbol, szóval olyan nagy előnyben mégsem voltunk. Hétfőn nyernünk kell, de hihetetlen nyomás lesz rajtunk a Szolnokon meg nem, és egész évben a tripla százalékunk nem valami fényes 1-2 meccset kivéve illetve a legnagyobb baj hogy kevés bravúr tripla van. A Szolnoknak ma is volt jópár.HAJRÁ FALCO! 

_Espada Creative Commons License 2021.05.21 -1 1 2796

Sajnos a csapatunk is egyre fáradtabbnak tűnik.

Írtam pár hete mikor még a Szegeddel játszottunk ha ilyen fújás lesz,Szolnokon lehetetlen megfordítani a pályaelőnyt.

Beni remélem hamar visszatér önmagához, de ha ennyire rágörcsölünk szerdán is, oda lehet adni a Szolnoknak az aranyérmet.

Pont a második félidőben vertek meg minket, a frissebbség, a hosszabb rotáció miatt.

3 ifista nem sok sót eszik meg, utolsó meccsünkön számomra nyílvánvalóvá vált, mikor 4 perc alatt 1 pontot nem tudtunk dobni, ezért Gasper is érthető, ha nem mer kockáztatni.

Az lenne a tanácsom, ami régebben is: hozzunk jövőre fel az UP-ból játékosokat, nem kell Doktor meg Kovács féléknek ennyit fizetni, padozni ők is tudnak.

Előzmény: splity24 (2795)
splity24 Creative Commons License 2021.05.21 0 2 2795

Ez tovabbra is a mi csapatunk de ma Potocnik megette Gaspert vacsorara. Benit nem szabadott volna ennyit jatszatni, latszott rajta, hogy nincs ott fejben. 

Subotic 4 fault 3.negyed vegen. Kovacs szinten. 

Cakarun eltiltva.

Mi kell ahhoz, hogy egy meccset elhozzunk? Miert nem jatszhatott egy kicsit Doktor Beni helyett? Tuloldalon Zsiros, Juhos, Taiwo, Pongo jatszhat nalunk miert kell szethajtani a betlizo embert is?

Ha lesz 5. meccs ott mar 19-re kellene lapot huzni bar azt mar nem hinnem hogy megnyerhetnenk. 

jani0625 Creative Commons License 2021.05.21 0 2 2794

Én is ezt éreztem főleg Benin hogy nehogy csináljak valamit mert akkor aztán mi lesz!? Nagyon erő nélkül játszott. Most jött ki a rptacio és valljuk be Potocnik nagyot húzott hogy Benit vagy Perlt Subotic fogta, nálunk még elfogott a szufla 1-1 elleni védekezés én, sajnos.

Nincs meg vége de nem mi vagyunk az esélyesek innentől...

Hajrá FALCO!!!!! 

Előzmény: Törölt nick (2789)
nForce Creative Commons License 2021.05.21 0 5 2793

Nem tudom, lehet én látom rosszul, de ez a csapat mint ha nem bírná a terhet. Először a kupadöntőben volt ez az érzésem, amit csak megnyertünk végül és már senki nem veszi el tőlünk, de ott sem azt a csapatot láttam, akit korábban sokszor. Ma ez össze is roppantott minket, főleg a félidei vezetést követően, onnan meg már veszett fejsze nyele volt az egész. Lehet úgy is mondani, hogy túl jó fiúk voltunk, én inkább azt éreztem, hogy tele a gatya. A csapat a miénk, de ez nagyon így jött le ma sajnos.

Előzmény: Törölt nick (2789)
rolee6 Creative Commons License 2021.05.21 0 2 2792

Van olyan játékosunk, akitől szîvesen megkérdezném, hogy ugyan melyik oldalon is áll? ( Mert itt alibi )

Már az előző 2 meccsen is megkérdeztem volna.

matt999 Creative Commons License 2021.05.21 0 2 2791

Perl Zoli viszont fantasztikus játékos. Öröm nézni a játékát!

matt999 Creative Commons License 2021.05.21 0 4 2790

Azt magyarázza el nekem valaki, hogy a második félidőben 8 pontos vezetésnél miért nem Perl Zolival kezdjük a félidőt? Nagyon mérges vagyok. Innen már szinte lehetetlen lesz... Beni sajnos nem bírta el a terhet, Lacika egy ilyen szituban vágott volna 40 pontot mert ő pont ezt élvezte. Beni meg úgy lefojtotta magát, hogy ne hogy kiszórják, hogy elvesztette a játéka erejét. Ma pl nem reklamált. Ennél még az is jobb lett volna, ha ugyanúgy tolja és kiállítják. Így rossz volt nézni a játékát. Bruinsma meg a Szolnok elleni kupameccs óta elvesztette a hármasait... Az a durva, hogy csak egy kicsi plusz kellett volna ahhoz, hogy 2-1 legyen nekünk, de ez a plusz ma nem jött a Benke-Beni-Keller magyar magtól és Bruinsma kinti dobásai is nagyon hiányoztak... Nagyon csalódott vagyok most...

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.21 -2 5 2789

Ez a mi csapatunk most is. Ma túlzottan arra figyeltünk hogy jó fiuk legyünk, kellett volna utni rajtuk három kemény faultot a harmadik negyed elején. tudjuk jól mennyire sírnak mindenen mi meg kedves gyerekek voltunk ma aki meg ajándékot is hozott nekik kb

Hetfon pokol kell aztán szerdán meglátjuk kinek van nagyobb toke majd...

Előzmény: hali79 (2787)
DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.05.21 0 2 2788

Belementünk a Szolnok lassú játékába, ahelyett hogy nyomtuk volna az iramot, ez nem a mi játékunk. Buták voltunk nagyon tényleg nem lehet 1 az 1 -ben rámenni Suboticra és ki

pontozni? Erőlködtünk egész meccsen, náluk sokkal több olyan ember van aki beveri a triplát ha kell nálunk ma senki Andersont kivéve. Szerintem innen nem leszünk bajnokok és csak magunknak köszöhetjük. Ma Beni és Szili is kuka volt sajnos, 50%-ot hoztak volna nyerünk. Fiatalok megint sehol, nem is értem 1-2 perce nem lehet behozni őket? Meglátjuk, hétfőn nyerni kell, nincs mese. HAJRÁ FALCO! 

hali79 Creative Commons License 2021.05.21 0 2 2787

Mist Anderson rendben volt!

Beni-Szili -Keller nem játszott jól(Keller palánk alatt is katasztrófa volt..egy Warnert nem tud lejátszani ilyen magassággal!)

Barac sokkal többet nem tud.

Evan meg 10 meccse árnyéka önmagának(főleg kintről..).

Okorn: mégis mi volt a taktika..?

és ha második félidő 5 pont a Szolnoknak nem kelkene néha időt kérni??

..ha Perl nem extra ma is akkor 15 ponttal kapunk ki..egy szerintem nem extrán játszó Szolnoktól..

Megérdemelten nyert a Szolnok!

Hajrá Falco!

Előzmény: falco Man (2784)
nForce Creative Commons License 2021.05.21 0 2 2786

Azt ott nagyon szépen lemozizta, de nem csak ezen múlt. Potocnik ma lemeccselte, a pszichikai félkészítést hagyjuk is...ennyi hulla sápadt arcot nem mostanában láttam a csapatban. Neveket felesleges is írni, Zozót és helyenként Andersont létszámítva mindenki a tudása alatt teljesített, rohadt mélyen. Előtte viszont le a kalappal, a legnagyobb sportember, akit a Falcoban láttam játszani.

Előzmény: zizou0005 (2785)
zizou0005 Creative Commons License 2021.05.21 0 4 2785

Gratulálok a Szolnoknak.

Ezt mi kurvára nem érdemeltük volna meg.

1.5 emberrel nem lehet ilyen meccset nyerni (PERL ZOLI meg Anderson támadásban).

A többiek meg szégyelljék magukat.

Gasper is!

3.negyed első masfél perce 0-9 amivel visszajöttek a meccsbe.

Az időkérést ismered bazdmeg??????

falco Man Creative Commons License 2021.05.21 0 2 2784

2 jó teljesítménnyel sajnos nem lehet meccset nyerni Szolnokon. Innentol nagyon nehéz lesz, óriási lehetőséget szalasztottunk el.

Maximus Decimus Creative Commons License 2021.05.21 -2 2 2783

Azért ezt simán kellett volna hozni. 

Real013 Creative Commons License 2021.05.21 0 2 2782

Grat Szolnokra!

Donc1c Creative Commons License 2021.05.21 0 2 2781

Szép munka!

Anderson és Zoli nagyon jó volt.

Viszont most mocskos nehéz helyzetben vagyunk.

nForce Creative Commons License 2021.05.21 0 3 2780

Ilyen halvérű játékkal nem lehet bajnokságot nyerni

hali79 Creative Commons License 2021.05.21 0 3 2779

Grat Szolnokra!

Nagyon mérges vagyok!

Nem tudom mi lehetett a taktikánk,de nekem nem tűnt fel ,hogy volt valami is lett volna...

Perl Zoli szuper volt ma is!!Grat neki!

Anderson is jól játszott!

A többiekről meg ne is beszéljünk...

Borzalmas volt az egész!

PHX Valley Creative Commons License 2021.05.21 0 2 2778

Szinte minden kib*szott mutatóban jobbak vagyunk, mégis egál, ahhh.

Viszont ha hosszabbítás, akkor pláne nyerni kell, mert ha bukjuk, akkor rossz üzlet volt. Sokat játszani egy vereségért... :-(

_Espada Creative Commons License 2021.05.21 -3 3 2777

Normális fújással ezt a meccset rég megnyertük volna....

Donc1c Creative Commons License 2021.05.21 0 1 2776

PERL ZOLI! 

PHX Valley Creative Commons License 2021.05.21 0 1 2775

Jaaaj már megint. Szolnok, és a szokásos 1-2 másodperc.

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.05.21 0 1 2774

Kell mind a 2, de még lesz 1.9 mp

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.05.21 0 1 2773

Na Zolika

falco Man Creative Commons License 2021.05.21 -1 1 2772

Nevetséges már, hogy Anderson a döntőben egy faultot nem kapott meg. Abszolút nevetséges. Beni triplajaVAL fogunk nyerni! 

Donc1c Creative Commons License 2021.05.21 0 1 2771

Olyan mocskos buták vagyunk, hogy meg is érdemeljük, ha kikapunk.

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.05.21 0 1 2770

Na most ment el sztem ezen a labdaeladáson, ne legyen igazam. Anderson rá játszanék tripla figurát 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!