Ha nem építjük fel az utánpótlásunkat az egész egy kártyavár,s valóban a Circus Maximus időket idézi. A célja is az. Miért jönne ide egy norvég,francia a sok tekintetben inkább Kelet, mint Közép- Európába , persze nagyságrendekkel több pénzért igen, mint amit a német vagy francia bajnokságban kap . Igaz BL-ben játszhat egy sztárcsapatban, de Flensburgban is játszhatott. De hol marad a magyar identitás, ha a nagy generáció visszavonul..? Marad Győri,Lékai,Mikler, s talán Ligetvári..percekre.? Természetesen más csapatokra is igaz. Egyébként hajrá /nem véletlen/ Építők..Veszprém.!! Magyar kézidrukkerként és egy olyan országban ahol nincs foci.
Olyan felemás érzéseim vannak, nem tudok igazán örülni ennek a bevásárlásnak (az üresen kongó méreg drága stadionjainknak végképp nem). Jól látszik, ide bárki eljön, mert itt többet keres, mint a világon bárhol. Ez akkora ellentmondás, amit nagy kézidrukkerként is nehéz megemészteni, látván mi folyik országunkban.
Alig van már magyar a csapatban (nem is a veszprémiekről beszélek most már), ez milyen csapat akkor, veszprémi? Persze tudom, kell a cirkusz a népnek, de szerintem nagyon helyre kéne tenni a prioritásokat ebben az országban. Mindettől függetlenül hajrá Veszprém, Építők!
Sajnos egy két csapatos magyar bajnokság nem kellően jó iskola egy ilyen hétvégét jól megoldani. A közép-európai bajnokság talán arra ösztönzi ezt a két csapatot, hogy ne csak a szezon nemzetközi meccseire és az egymás ellenire készüljön. A Szeged és a Veszprém miért ne játszhatna 8-10 egymás elleni meccset egy kisebb létszámú bajnokságban?
A FInal 4 többi résztvevőjénél is közel hasonlóak a körülmények mind anyailag, mind keret tekintetében, így ha ez volt is a minimum elvárás akkor sem kuka a szezon. Ma viszont tényleg lejtett a pálya a Barcelonának nem is keveset.
Ez a Veszprém éve volt ..., nagyon nekik állt a zászló ..., talán ha az ETO és a Szeged nem nyert volna kupát másképp alakult volna, de nincsen helye talán ha, de kezdetű mondatoknak, felütéseknek.
Sajnos ma a Kiel mindenben jobb volt bírók nélkül is. Holnap pedig Barcelona az ellenfél. Ha ma nem is jött össze a Veszprémnek nagy gratuláció jár a szezonért!
Úgy látom ezt a fórumot kevesen látogatják, ami meglep! Ha valaki tud egy másik fórumot ahol rendszeresen és többen hozzászólnak, azt megköszönném! Egyébként a sorsolás nekem tettszik, csak nem tudom továbbjutás esetén milyen ágon vagyunk, már ha van olyan!