Ja. Én is ezt mondtam. DE szombat déltuán még tök jó volt a stream. A legjobb a svéd verzió az Eurosport.com főoldalról. Azon nincs semmi kommentár, nem veszik el a képet 2 frame közöttt, és még az eurosport logó sem zavar be. Mivel nincs kommentár, így lehet gyakorolni a Kurucz utódoknak a szakkommentálást.)))
hogy jon el a stream? Regebben amikor eljott az ido a kis kepre kattintva, etgnap este neztem 8 utan, mar a kiirt idin belul es sehol semmi. a http://www.eurosport.se/mclivevideo.shtml on.
Hat nagyon szomoru vagyok... Meg csak az elso nap, es maris teljes katasztrofa:( Kiesett Hendry, Doherty, es Davis is eleg remenytelen helyzetbe kerult:( Este Hendry-eket mutattak? Jobb is hogy nem lattam, mert ettol csak idegbajt kaptam volna...
Egész jól ment egészen estig az Eurosport.com-ról a livestream a svéd és az orosz változatban. Aztán estére belassult. Murpy nem volt valami meggyőző. Doherty és Bond is sokat bénáztak délután.
vhogy Ronnie-nak tényleg nem akaródzik résztvenni ezeken a nem britteknél rendezett versenyeken. Mindig van vmi magyarázat... Ez már azért kezd egy kicsit vicces lenni. Miért kell a színház?
Hendry (és viva la diva - Neked is mondom), én sem tudok mindig jönni, meg sajnos van, mikor nem tudok hozzászólni mindenhez. De örülök, hogy fenn vagytok. (Csak vhogy Titeket ismerlek jobban, mert amiokr regisztráltam, először Veletek beszélgettem többet. :-) )
World Snooker received an entry form for the Malta Cup from Ronnie O'Sullivan's management company, 110sport, which was accepted in good faith.
However, there was a misunderstanding between Ronnie and his management and it transpired that Ronnie did not wish to enter the event. Therefore Ronnie O’Sullivan will not appear in the tournament and the next player on the ranking list will be selected as his replacement.
Itt vagyok én, csak ritkábban. Sokszor csak olvasok, és nem írok. Egyébként versenyek idején mindig élénkebb a fórum. Meg ha Kymry-nek olyan kedve van, hogy feldobja a hangulatot valami jó témával :-D
Na, azért most kb. a felében megegyezünk. Ronnie-ban persze sosem tudunk egyezni, tudom, hogy nagy ellendrukker vagy. Minden esetre jó szurkolást! És persze gyözzenek az én kedvenceim :-)
Bahhh, hat ezt jol elizeltem:( Akkor megegyszer csak a prioritasokat:
Peter Ebdon vs Ian McCulloch Stephen Maguire vs Joe Swail Mark J. Williams vs Ricky Walden Stephen Hendry vs Mark Allen Ken Doherty vs Nigel Bond Ding Junhui vs Adrian Gunnell Steve Davis vs Stuart Bingham Shaun Murphy vs Paul Davies Graeme Dott vs Dave Harold Mark Selby vs Anthony Hamilton Ryan Day vs Marco Fu Neil Robertson vs Joe Perry Ronnie O'Sullivan vs Michael Holt Stephen Lee vs Mark King Allister Carter vs Barry Hawkins John Higgins vs Jamie Cope
Ahaa, szoval en hozok szerencset a kedvenceidnek? Hat ez jo:) Rajtam mar ne muljon, nezzuk a meccseket:
Peter Ebdon vs Ian McCulloch: Vegul is nekem tokmindegy melyikuk nyer, mindkettejuk jatekat szivesen nezem. Ugy erzem szoros meccs lesz, akarki is megy tovabb. 55-45% Stephen Maguire vs Joe Swail: Maguire ott van nekem a langyos kozepmezonyben, elnezem, ha nincs jobb dolgom. Swail viszont nem szimpi, remelem sima Maguire gyozelem lesz. 85-15% Mark J. Williams vs Ricky Walden: Waldent sem szerettem meg jobban az evek folyaman, szoval itt egyertelmu, hogy ellendrukkolok!:) Amugy eleg keteselyes meccs. 45-55% Stephen Hendry vs Mark Allen: Sajnos az o gyozelmeben egyaltalan nem vagyok biztos, de azert szoritok erte. Hatha beugranak a tavalyi szep emlekek, es iden is eljut a dontoig!:) 40-60% Ken Doherty vs Nigel Bond: Kenre mar nagyon raferne egy jo eredmeny, de sajnos az utobbi idok eredmenyei alapjan Bond eselyesebb:( 40-60% Ding Junhui vs Adrian Gunnell: Termeszetesen Dinget eselyesebbnek tartom, de nagyon orulnek, ha ismet kellemetlen meglepetesben lenne resze:) 75-25% Steve Davis vs Stuart Bingham: Stevenek barki ellen szurkolnek, szoval ez nem kerdeses. Szoros meccs lesz, lehet hogy donto frame, sajnos 50-50%. Shaun Murphy vs Paul Davies: Szinte tuti Murphy gyozelme, de a remeny hal meg utoljara...:) 90-10% Graeme Dott vs Dave Harold: Haroldot csak akkor birom, ha altalam nem kedvelt jatekosokat kerget idegbajba azzal daralos jatekaval. Szerintem boven van eselye Dott ellen. 35-65% Mark Selby vs Anthony Hamilton: Selbynek sem ugy sikerult eddig ez a szezon, ahogy kellett volna, de egy Hamilton azert nem hiszem, hogy meg tudna allitani, 75-25%. Ryan Day vs Marco Fu: Ezen gondolkodtem a legjobban, mert mindkettejuket egesz megkedveltem mostanaban, vegul ugy dontottem, az eselytelenebb Daynek fogok szurkolni. 40-60% Neil Robertson vs Joe Perry: Ha Neil megint megfazik, nyilvan 5-0-ra nyer, ha nem, akkor meg baj is lehet:) Viccet felreteve egy nyugodt 5-2-vel tovabb fog menni. 65-35% Ronnie O'Sullivan vs Michael Holt: Ez meg attol fugg, milyen magasan szallnak majd a torolkozok:) Holtot sem kedvelem tulzottan, de ha Murphy es Ding behuzza, csak kene egy nagy meglepetes az elso forduloba!:) 85-15% Stephen Lee vs Mark King: Sajnos Lee mostanaban igencsak gyengelkedik, pedig egy UK Champ mindig jo alkalom par kilo fogyasra:) Azert King ellen lehet eselye: 40-60% Allister Carter vs Barry Hawkins: Carter sincs csucsformaban, ezert ez a meccs is eleg keteselyesnek tunik: 50-50% John Higgins vs Jamie Cope: Es micsoda veletlen, ok sincsenek nagy formaban:) Remelem a rutin eldonti majd ezt a szoros merkozest, es a vilagbajnokunk vegre elkezdi az uj idenyet! 55-45%
Azert egyet ne felejts el:) A legjobban ezen a tornan szokott menni a jatek a kedvenceimnek:) Ezert varom mindig ezt a legjobban!
Ronnie O'Sullivan: "It's a good record and that was my toughest match that I've had in four Premier League finals. John looked like going ahead at the beginning but I managed to stick in there. If it wasn't for the shot-clock he probably would have won, but this shot-clock plays tricks with your mind and it probably suits me more than it suits everyone else. I was a bit fortunate."
John Higgins: When he can senses danger there is nobody better at killing you off and that's what he's done tonight.