Én az elmúlt 2 vereség birtokában nem látok reális lehetőséget, csak tényleg a csodában és a közönségben lehet bízni. De nagyon profi az ellenfél, ők nem fognak akkorát betlizni.
Eladnám a két egymás mellé szóló jegyemet a MKB Veszprém- Barcelona Borges férfi kézilabda Bajnokok Ligája mérkőzésre D2 szektorba jutányos áron.. Helyszín: Veszprém Aréna; Időpont: 2011. április 2. 16h 15. Tel :0620-9876-488
Nem tudom, csak találgathatok: Nikola rúdja már kifelé áll. Én úgy láttam, a hozzáállásával is gondok voltak a játékában. De nem tudom. Számomra Vujin is nagy talány, ennyire ingadozóan hogy játszhat? És pont a 2 tétmeccsen mondott csődöt. Már ő is fél lábbal kívül van, vagy mi a fene? Profiktól az ember minden meccsen 110%-ot vár. Persze most nem kéne pálcát törni a csapat felett, valószínűleg ennyi van benne most, persze ettől még a sok primitív hiba rettentően bosszantó, és nem szeretném megszokni ettől a csapattól.
Bocs, de a 2. félidőtől kibuktam, ami már az 1. félidő végével indult, mikor 3 gólt kaptunk sorban. Egy profi csapat ilyen amatőr hibákat nem engedhet meg. 13 percig nem lőni gólt egy ilyen fontos meccsen!? A Szeged szindrómát véltem felfedezni, akik szintén jól bírták 45 percig (mint már több meccsen is), de aztán a vége mi lett!? Ott is Skaliczki kifakadt a csapat játéka miatt. Kíváncsi leszek Mocsai véleményére. Magyar betegség? Szerintem koncentráció hiánya, mentális gyengeség, no meg lehet, hogy az egysoros csapataink csak ennyit bírnak vérprofi csapatok ellen. A Montpellier elleni és a mai meccsen sem véltem felfedezni a taktikánkat. (Schaffhausen-Montpellier 31:26!). Ennyi volt az idei BL, azért a vége elég gyöngére sikeredett, többet reméltem. Itthon is túl nagy falat lesz nekünk a Barcelona? Legalább szépen búcsúzzunk.
Ha pedig összehasonlítjuk a kapusteljesítményeket, a Barca hálóőre tényleg jó volt, de általában átlövéseket kellett fognia, Peric meg folyamatosan kiszolgáltatott helyzetbe lett hozva.
Egy csomó dolgot nem értek. Összeszarja magát a csapat, de nincs időkérés. Sulictól kezdve Vujinig az egész banda csődöt mondott, mintha ma lenne először labda a kezükben. Én nem értem. Csúnya vereség, sok eladott ill. fölöslegesen eldobott labda. Peric nélkül ez egy 15-ös lett volna! A francia meccs óta ez a csapat szét van esve.
Szánalmas volt a második félidő. Mióta nem dobtak gólt? Megint be voltak szarva, szégyelljék magukat. Kivéve Peric-t, sajnálom, hogy ilyen csapattársai vannak.