Gratulálok a csapatnak, oriasi győzelem Volt a mai. Tökéletesen bejött amit írtam a mérkőzés elott, 3 magasember egy percet sem játszott együtt es Anderson is végre újra rendben volt. Egyertelmuen egy kell használni ot a továbbiakban is, hogy megnyerjük a bajnokságot.
Beni és Cakarun esetet nem kommentalnam, vissza kell neznem a felvételt, de élőben abszolút kivehető volt a szándék, a mozdulat, onnantól pedig nincs miről beszélni.
Hát ez kurva jó. Tényleg nincs semmi a digi alkalmazás QR kódjában sem. Magyarán ha kártyát viszek, akkor útlevelet is kell vinnem, ha mobil app-et, akkor meg tök mindegy mit, mert úgysem tudják összevetni semmivel.
Továbbra is úgy gondolom, hogy két dolog kell a bajnokság megnyeréséhez a továbbiakban is. Az első, hogy a három magas játékosunk a lehető legkevesebb időt töltse együtt a pályán. Erre készült a Szolnok, nekünk pedig elcsúszott a rotacionk.
A második pedig, hogy Andersonbol kihozzuk legalább annyit, mint a Szeged elleni elődöntő első merkozesen. Erre egyébként már nem látok sok esélyt, ha közel egy hét alatt nem tudtuk megoldani, meglepődnek ha 2 nap alatt sikerülne. Pedig enélkül én nem látom magam előtt, hogy megnyerjük ezt a sorozatot.
Amitol leginkább felek, hogy a tovabbiakban nem lesz már ennyire korrekt fujas, mint az első meccsen. Nyilván az utolsó percet most nem érdemes idevenni.
Kipróbáltam. Ezen nincs se szig szám, se útlevélszám. Mi alapján azonosítanak? Csak a múltkori útleveles nyaggatás miatt kérdezem. Mondjuk lehet hogy a QR kód tartalmazza, azt nem tudom.
Hülye kérdés lesz, de tuti ami fix, a jegyet is elég telon vinni ? Tudja olvasni a beléptető kapu a QR kódot ? Köszi , fehérváriként én a nyugdíjas néni jegy eladásához vagyok szokva, aki egy füzetből nézi meg, melyik hely nem bérletes , majd az őr eltépi a jegyet :)
Igen kell mellé személyi, vagy valamilyen más személyazonosságot igazoló okmány, mint a rendes védettségi igazolványhoz is kell. Fontos még, hogy ezen az applikáción csak az tud regisztrálni, akinek van ügyfélkapuja.
És kell melle személyi? Ez fontos lenne, mert azért ahogy nezem az alkalmazast az mindent tartalmaz csak olyan adatot nem amivel azonosítható vagyok...
Fényezzük a vezetőket, mert 2 meccsel később meghoznak egy döntést, felrúgva a kamu kommunikációjukat, hogy a játékosok védelme érdekében nem nyitják meg a lenti szektorokat, most meg hirtelen nem lett fontos... Nem isteníteni kellene őket szerintem hanem p.csán rúgni...
Lényeg nyitva az alja végre, de azért Istent ne csináljunk belőlük már...
Köszi Gyuribácsi, Mété, Kálmán és a többiek ez gyors intézkedés volt! Most már csak az hiányzik hogy Gráczer György legyen az mkosz elnöke! Kálmán meg a Játékvezetői testület Elnöke! Tudom álom, álom édes álom!
A pénteki szolnoki meccsre ne kelljen a félidö vége elött kimenni sorbaállni és akik felmutatják a tegnapi meccsjegyet a sorbanállásnál élvezzenek elsőbbséget CSAK A FALCO!
Tisztelt vezetőség! Láttuk tegnap a helyszinen mi történt és mi történhet! Azt szeretnénk szurkolók kérni hogy a keddi meccsre mindenféle gondolkodás nélkül nyissák meg a lenti lelátókat. szolnokon szinte senki nem viselt maszkot a játékvezetők a nézők közé mentek ki a végén videózni körülvették őket a hátukon lógtak. A két kispad mögötti 2-3 sorban ne üljenek nézők de a többi részen ne hogy eszébe jusson valakinek is korlátozni a nézőket! És még a BL meccshez hasonlóan az alapvonali ülöhelyket is megnyitanám! Teremtsünk pokoli hangulatot mint mindig Hajrá FALCO