Keresés

Részletes keresés

falco Man Creative Commons License 2021.05.01 0 6 2343

Öröm nézni ezt a meccset, ezt a Falcot. Tudom, hogy nincs itt ennek az ideje, de miért kell elrontani ilyen jó meccseket a jövőben a fiatalok kötelező fiatal idovel ? Teljesen más szint egy mérkőzés nélkülük. 

Falco!

Előzmény: Real013 (2342)
Real013 Creative Commons License 2021.05.01 0 3 2342

Még ez a kiba..ott Mindigo is teljesen más, hogy vannak szurkolók a meccsen...

Hajrá Falco, jó kis rohanós első félidő lett ez. 😁

matt999 Creative Commons License 2021.05.01 0 1 2341

Hajrá fiúk! Nagyon halk a kommentátor!

zizou0005 Creative Commons License 2021.05.01 -1 7 2340

A pályaelőny miatt szerintem a Debrecen könnyebb lenne, de a nagy arcuk miatt én jobban szeretném a Szolnok ellen ünnepelni az újabb bajnoki címet 😉😚

Előzmény: _Espada (2339)
_Espada Creative Commons License 2021.05.01 0 3 2339

Ha tovább jutnánk a Szegeden, szerintetek kinek kéne 'drukkolnunk', ki lenne jó a döntőben?

Debrecen kerete erősebbnek tűnik, mint a Szolnoké, viszont ha a Szolnokot megverik, a pályaelőny nálunk lenne, ami erős fegyvertény, hogy a szurkolók a helyszínen megtekinthetik a mérkőzést.

Pro és kontra, ti mit gondoltok?

Ma pedig HAJRÁ FALCO!

Godemperor Creative Commons License 2021.05.01 0 4 2338

Ja, csak engem pl. jobban érdekel, hogy valaki miért nem játszott, milyen jellegű a sérülése, mikor várható a felépülése, mint hogy tegnap épp mit reggelizett.

Előzmény: nForce (2336)
BLmenetelés Creative Commons License 2021.04.30 0 6 2337

Kedves szurkoló társaim! Sajnos mi sem tudunk menni meccsre még nem jött meg a plasztikkártyánk. Remélem a jövő héten Szegedre már tudunk menni. Sajnos ki van ez találva oltasd be magad/ az orvos vagy az oltóponton mondják mehetsz mert beoltottak/ akkor hogy is van ez? Akkor minek adják az igazolópapirt semmire való! Na ez van! A bérletekkel kapcsolatban igaz az amit itt többen irtak hogy jó lett volna lekommunikálni és mindenki  eldönthette volna hogy mit szeretne! Mi személy szerint úgy vagyunk ha igy támogattuk szeretett csapatunkat nem sajnáljuk! Szereztek már a kupával annyi örömet hogy megérdemlik! És még remélem nincsen vége! Hajrá szeretett csapatunk már csak 6 győzelem kellene! 

nForce Creative Commons License 2021.04.30 0 4 2336

Pont ezt akartam mondani. A közösségi média megjelenésünk szerintem nagyot fejlődött, de pl. maga a honlap és a tájékoztatás úgy összességében elmarad tőle. Előbbi kb. 10 évvel ezelőtti színvonal. Tudom, hogy ez vhol pénzkérdés is persze, de BL-hez kb a mai igényeknek megfelelő honlap kellene magyar/angol nyelven, normális webshoppal, stb. Itt talán a jegyértékesítést tudom kiemelni pozitívumként, valószínű ez volt a fókusz az elmúlt években, de azért mégis...

Előzmény: Ryland (2335)
Ryland Creative Commons License 2021.04.30 0 6 2335

Azért bosszant, mert mellette meg rendszeres, magyar szinten szerintem kimondottan minőségi tartalmak jelennek meg a csapat közösségi média felületein...

Szóval törekvés van, minőségben-mennyiségben szerintem van fejlődés, csak egyszerűen bizonyos dolgokat nem tartanak “fontosnak”...

Előzmény: blackandyellow (2334)
blackandyellow Creative Commons License 2021.04.30 0 3 2334

Botrányos az idei kommunikáció, körülbelül megyei szint, közben meg a BCL-ben indultunk...

Előzmény: Godemperor (2332)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.30 -3 3 2333

Értetlen? Nekem az a bajom, hogy szarul van megszervezve ismét és feltételezzük, hogy nem lesznek sokan holnap ezért nem lesz gond

Közben meg semmi nem akadályozta volna meg a klubot abban, hogy jól felkészüljön fél év alatt, hogy számozza a galérián a székeket a b-közepet kivéve, hogy felkészüljön arra, hogy lehet megnyitni az alsó karéjt.

A sport ugyanaz, mint az étterem meg a szálloda az emberek ki vannak éhezve arra, hogy meccsre menjenek, be lehetne vonzani új arcokat, de egy új ember nem fog kijönni meccsre, hogy talán majd valahonnan nézheti előre

2021 van és ez egy BL induló csapat, aki a bajnoki címre hajt, nem lehet ilyen iszonyatosan amatőr. 

Többieknek info, hogy bárkit beoltanak ma, én is előrehoztam a jövő heti időpontomat, mára. Igaz 2 órát álltam kinn, de megérte

Előzmény: Godemperor (2321)
Godemperor Creative Commons License 2021.04.30 0 4 2332

Most olvastam épp Gasper nyilatkozatát, hogy térdműtéten esett át. Hát ezt "is" megtudtuk.

Előzmény: PHX Valley (2331)
PHX Valley Creative Commons License 2021.04.30 0 2 2331

Az egyébként a Vas népés cikkből kiderült, hogy Lake sérült, és hogy a szezonban már nem tud játszani. Nagyon fontos, hogy a három magasemberünk játékidejei jól be legyenek osztva, illetve hogy ki ne essen akár egy közülük. Könnyen lehet, hogy Kovács Benedeknek lesz szerepe a további meccseken.

PHX Valley Creative Commons License 2021.04.30 0 2 2330

Szűk két hét kell hozzá, azaz a második hazain szerintem már ott lehetsz.

Előzmény: CrazyBasket (2329)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.04.30 0 1 2329

Én pont mához egy hete reggel kaptam az oltásom, sajnos a védettségi plasztik kártyám még nem jött meg..:/

Előzmény: zizou0005 (2328)
zizou0005 Creative Commons License 2021.04.30 0 6 2328

Köszi!

Soha nem maradt még ki nekem ennyi meccs nélküli idő a nézőtéren, amióta járok meccsekre. Soha. Persze, hogy hiányzik. De ha holnap nem is, jövő pénteken már biztosan ott leszek.

Előzmény: Törölt nick (2326)
splity24 Creative Commons License 2021.04.30 0 2 2327

nem lesz ezer nezo sem ebben biztos lehetsz. Sokan igazolvany birtokaban sem mennek es sokan vannak akiknek igazolvanyuk sincs meg. 

A lenyeg, aki ugy dont kimegy az tegye oda magat. 

Előzmény: Törölt nick (2320)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.30 0 4 2326

Jó szurkolást Neked! Jó látni, hogy egyesek így örülnek annak, hogy újra tudnak menni meccsre. Ősszel talán én is csatlakozom...

Előzmény: zizou0005 (2324)
Ryland Creative Commons License 2021.04.30 0 5 2325

Én örülök, hogy lehet menni (bár nekem még nem jött meg az igazolványom, úgyhogy a fene megesz...), és örülök, hogy a mobil lelátók nincsenek megnyitva! Legyünk távol a fiúktól, nehogy ezen múljon bármi is a következő hetekben!

Felülemelkedve azon, hogy minden megoldás fáj valakinek, ennél jobb módszert én nem tudok. Ráadásul szerintem azért még közel sem lesz tömeg...

zizou0005 Creative Commons License 2021.04.30 -3 2 2324

Kinek a pap, kinek a papné :)
Nekem tökéletesen megfelel az, ahogy kezelték ezt a helyzetet, szerintem nincs ebben hiba.

Ma kaptam a 2. szputnyikomat, védettségi igazolvány a zsebemben, már csak azért kel izgulni, hogy ne lázasodjak be holnapra, így akkor végre a helyszínen szoríthatok a csapatnak.
Hajrá Falco, előre a bajnoki címért!
Üdvözlettel: II. Szputnyik László

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.30 -1 2 2323

Arról mondjuk nem a klub tehet, hogy csak védettségi igazolvánnyal lehet látogatni a mérkőzéseket.  Az, hogy lesz e kompenzáció a bérletekkel kapcsolatban meg majd kiderül. Lehet, hogy lesz (aki igényelné biztosan őket is meg lehet érteni), de abban az esetben , ha ezt a többség elvárná, akkor viszont el kell fogadni, hogy jócskán csökken a költségvetés. Mindkét állásfoglalást megértem ebben a témában.

Előzmény: NGabor69 (2314)
PHX Valley Creative Commons License 2021.04.30 0 2 2322

Egyetértek. Egyébként csodálkoznék, ha akár ezren is lennénk. Nekem is mobillelátós helyem van, de ülök, ahova tudok, örülök, hogy látom a csapatot.

Előzmény: Godemperor (2321)
Godemperor Creative Commons License 2021.04.30 0 6 2321

Ne legyél már ilyen értetlen! Ha van mondjuk 1200 bérletes, akkor 1800-1200 jegyet adnak csak el. Valószínűleg egy csomó bérletes nem lesz ott, tehát sok hely közül lehet válogatni.

Előzmény: Törölt nick (2320)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.30 -3 4 2320

Első korben ne akard ismerni a gondolataimat, mert fogalmad nincs rola második korben az a bajom amit leírtam. Nem tippre akarok meccsre menni majd hogy lesz-e helyem hol lesz, kikkel nezem a meccset stb.

Holnap kinn ül majd x ember aki meg y-nak foglal helyet... Berletesnek fenn lesz tartva a hely aztán hol? Fehivnak ma minden berletet hogy erkezel-e? 

ez Egy szar döntés minden szempontbol és most kellene tenni a nézők kenyelmeert 

Előzmény: Törölt nick (2318)
Kommentszekció Creative Commons License 2021.04.30 -2 1 2319

Nem kell segíteni,ha nem kap lehetőséget,nem is fog játszani,azért kell ez a szabály.

Előzmény: falco Man (2299)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.30 -1 4 2318

Először azt írtad, hogy a mobillelátóra akartál ülni, tehát egyrészt ez volt a fő problémád, nem pedig az, hogy az embereket összezsúfolják. Ezt már csak most írtad. Másrészt, ha jövő héten oltanak, onnantól kb. két hét az igazolvány, addigra meg nagyjából vége is a bajnokságnak. Szóval eléggé belezavarodtál. 

Előzmény: Törölt nick (2313)
OnlyYouFKC Creative Commons License 2021.04.30 0 5 2317

Gondolom nincsenek beoltva a játékosok (vagy részben) és nem akarják, hogy 1-2 méterre üljenek nézők. Az nba-ben is le vannak zárva az alsó szektorok. Nagyon gáz lenne ha kiesne valaki fertőzés miatt a döntőről.

Előzmény: Törölt nick (2313)
Pick and Roll Creative Commons License 2021.04.30 0 2 2316

Nem irigyellek. Én szerencsére a saját laptopomon nézhetem, a megszokott kis mindigón. Full HD-ben, szuper visszajátszásokkal, folyamatos élő statisztikával. Elég ha 10 perccel előtte bekapcsolom, akkor talán a feldobásról sem maradok le.

Előzmény: Törölt nick (2311)
Godemperor Creative Commons License 2021.04.30 0 4 2315

Szerintem nem lesz olyan sok néző, hogy ne lenne normális helyed. Eleve a bérleteseknek tartanak fenn helyet, de biztos hogy sok bérletes nem tud (vagy akar) menni.

Előzmény: Törölt nick (2311)
NGabor69 Creative Commons License 2021.04.30 0 4 2314

Márciusban átestem a betegségen, igazolt pozitív teszttel. Azóta várom a védettségi igazolványt... Tobbször, több hivatalos fórumon jeleztem, de ez idáig semmi válasz.

Több mint 10 éve bérletesek vagyunk kis családommal. Ezek szerint ez már a második év, hogy megy a kukába a bérletünk.

Jó lenne, ha a klubb megértőbben foglalkozna a bérleteseivel...

Gondolom a visszatérítésről idén se álmodjunk.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!