Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.30 -3 4 2320

Első korben ne akard ismerni a gondolataimat, mert fogalmad nincs rola második korben az a bajom amit leírtam. Nem tippre akarok meccsre menni majd hogy lesz-e helyem hol lesz, kikkel nezem a meccset stb.

Holnap kinn ül majd x ember aki meg y-nak foglal helyet... Berletesnek fenn lesz tartva a hely aztán hol? Fehivnak ma minden berletet hogy erkezel-e? 

ez Egy szar döntés minden szempontbol és most kellene tenni a nézők kenyelmeert 

Előzmény: Törölt nick (2318)
Kommentszekció Creative Commons License 2021.04.30 -2 1 2319

Nem kell segíteni,ha nem kap lehetőséget,nem is fog játszani,azért kell ez a szabály.

Előzmény: falco Man (2299)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.30 -1 4 2318

Először azt írtad, hogy a mobillelátóra akartál ülni, tehát egyrészt ez volt a fő problémád, nem pedig az, hogy az embereket összezsúfolják. Ezt már csak most írtad. Másrészt, ha jövő héten oltanak, onnantól kb. két hét az igazolvány, addigra meg nagyjából vége is a bajnokságnak. Szóval eléggé belezavarodtál. 

Előzmény: Törölt nick (2313)
OnlyYouFKC Creative Commons License 2021.04.30 0 5 2317

Gondolom nincsenek beoltva a játékosok (vagy részben) és nem akarják, hogy 1-2 méterre üljenek nézők. Az nba-ben is le vannak zárva az alsó szektorok. Nagyon gáz lenne ha kiesne valaki fertőzés miatt a döntőről.

Előzmény: Törölt nick (2313)
Pick and Roll Creative Commons License 2021.04.30 0 2 2316

Nem irigyellek. Én szerencsére a saját laptopomon nézhetem, a megszokott kis mindigón. Full HD-ben, szuper visszajátszásokkal, folyamatos élő statisztikával. Elég ha 10 perccel előtte bekapcsolom, akkor talán a feldobásról sem maradok le.

Előzmény: Törölt nick (2311)
Godemperor Creative Commons License 2021.04.30 0 4 2315

Szerintem nem lesz olyan sok néző, hogy ne lenne normális helyed. Eleve a bérleteseknek tartanak fenn helyet, de biztos hogy sok bérletes nem tud (vagy akar) menni.

NGabor69 Creative Commons License 2021.04.30 0 4 2314

Márciusban átestem a betegségen, igazolt pozitív teszttel. Azóta várom a védettségi igazolványt... Tobbször, több hivatalos fórumon jeleztem, de ez idáig semmi válasz.

Több mint 10 éve bérletesek vagyunk kis családommal. Ezek szerint ez már a második év, hogy megy a kukába a bérletünk.

Jó lenne, ha a klubb megértőbben foglalkozna a bérleteseivel...

Gondolom a visszatérítésről idén se álmodjunk.

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.30 -4 2 2313

Hagyd már ezt a hulyeseget. Attól nem szar munkát kell végezni. Nem tudok menni én sem mert jövő heten oltanak, de értelmezzük már a helyzetet. Vírus helyzetben minél kevesebbet kellene egy légtérben lenni az embereknek minél szellosebben, erre itt mi van? Full sűrűn sokkal tovább mint kellene...

Dolgozik az irodaban lassan egy keretnyi ember senki nem gondolkodik?

Előzmény: Real013 (2312)
Real013 Creative Commons License 2021.04.30 -2 7 2312

Örülj, hogy lehet menni. Fél karomat adnám érte, de csak kedden oltanak.

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.30 -12 5 2311

Gratulálok a klubnak a holnapi meccsre hozott szabályok miatt. Ha el akarták volna direkt rontani, akkor se lehetett volna tökéletesebb munkát végezni... Szégyen a klubra nézve megint... A bérletem ára az kellett, most meg érkezzek meg 4-kor hogy ne szar helyről nézzem a meccset, mert a mobillelátóra akartam ülni ahogy az Arena nyitása óta mindig teszem...

splity24 Creative Commons License 2021.04.30 -3 2 2310

Szili talan nem serult meg. Ma biciklivel ment edzesre.

https://gfycat.com/unsungverifiablegull

💪😃

CrazyBasket Creative Commons License 2021.04.29 0 2 2309

🙏🏽🙏🏽🙏🏽

Előzmény: Vulcan0 (2308)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.04.29 0 7 2308

Csatlakoznék az előttem szólókhoz. Ez egy szép gesztus az USB és a Brigade részéről. Sajnos az igazi katarzis még várat magára, tekintve, hogy sokunknak még nem érkezett meg az igazolás. Remélem kövi meccs előtt megjön és sokkal többen lehetünk részesi október után egy újabb Szeged-Falco meccsnek. A csarnok minden bizonnyal még nem fog felrobbani a szurkolástól szombaton, de ez nem is számít. A fiúk enélkül is küzdöttek ezerrel egész évben ezzel büszkévé téve minket. Tudni fogják, hogy habár sokan nem lehetünk ott személyesen, de attól még teljes mellszélességgel mögöttünk állunk és hiszünk bennük. Ez a csapat képes arra, hogy megkoronázza az évünket és a Kupa után egy másik trófeával is gyarapítsa a vitrinünket. Ez egy nagyon különleges év volt a csapat és a szurkolók szempontjából is. Az évünket sajnos leginkább szomorú dolgok jellemezték. Korai visszavonulás, rengeteg karantén, betegség, sérülések illetve hatalmas családi tragédiák. Ebben a csapatban meg volt az erő, a kitartás és az elszántság, hogy felálljanak és küzdjenek. Ennek meg is lett az eredménye.

Az évnek még nincs vége, de én már most szeretném megköszönni ezt a szezont az egész csapatnak, a stábnak, a támogatóknak és persze nektek, hogy ezt a sikerekkel és sajnos tragédiákkal teli évet közösen éltük át. Nem szeretnék előre szaladni, de ha a címvédes összejönne akkor azt Váradiné Szarka Ildikó, Dr Andits Tamás, Nagy Csaba és Benke László emlékének kell ajánlani. A Falco szívében örökké élni fogtok.

Hajra Falco!💛🖤

yellowforever Creative Commons License 2021.04.29 0 9 2307

Üdvözlet minden Falco szurkolónak!olvasva a fórumon hozzászólásokhoz én is szeretnék írni egy két dolgot. elérkeztünk ahhoz a pillanathoz a hogy szeretett csapatunk ismét a végső győzelemért küzdhet.lehet hogy most a szurkolás a legfontosabb hogy a csapat felérjen ismét a csúcsra.most jönnek elő majd a rutin,, fizikai állapot, pszichés dolgok,. biztos hogy a a csapat körül dolgozó emberek felkészítik a csapatot az előttünk álló remélhetőleg bő 1 hónapra.jo lenne ebben az időszakban nem traktàlni egymást a jövőről.ki marad ki nem szerintünk, meg az edző marad vagy nem, jövőre mennyi lové lesz nem lesz ki tudja.sajnos a covid átírt mindent a világgazdaságban.mindenki érzékeli szerintem.örüljünk hogy így állunk ami szerintem a kihoztuk eddig a maximumot.hajrà sárga feketék 💪🏀💛🖤

falco Man Creative Commons License 2021.04.29 -2 7 2306

Nálam eddig is minden elismerést megérdemelt az USB, nagyon sokat tettek a Falcoert, de ezzel meg nagyobbat nőttek a szememben. Minden elismerem Sracok! 

Előzmény: CrazyBasket (2305)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.04.29 -7 10 2305

Felhívás!

Kedves Szurkolótársak, Tisztelt Közvélemény!
Úgy tűnik, hogy az előttünk álló hétvégén újra visszatérhetnek a szurkolók a lelátókra! A mérkőzések látogatása a jelenlegi álláspontok szerint védettségi igazolványhoz és be nem töltött 18. életévhez lesz kötve, illetve az MKOSZ közleménye alapján maszk és távolságtartás lesz kötelező a honi kosárlabdaeseményeken. A Falco szurkolótáborai, az USB és a Brigade egyhangúlag úgy döntött, hogy mivel a csoportok tagjai közül sokan még nem jutottak hozzá a védettséghez, így akármennyire is fájó szívvel, de meg kellett hoznunk a szomorú döntést, hogy szeretnénk egyeszerre és EGYÜTT visszatérni a csarnokba, egységesebben mint valaha! Mivel erre a jelenlegi keretek közt sajnos egyelőre még nincs mód, ezért szervezett szurkolás a b-középben még nem lesz, drapériákkal leszünk jelen és természetesn "egyénileg" mindenki tud szurkolni a helyeszínen is kedvenc csapatunknak, a Falconak!
USB&Brigade
Hajrá Falco!💛🖤 #together🤝

falco Man Creative Commons License 2021.04.29 -6 2 2304

Ha tudnék se írnék le számokat, Gasper nyaron nyilatkozta, hogy kicsit kevesebből mint tavaly, ez a kiindulási pont.

A második kérdés meg nagyon komolytalan, pandemia zajlik, komoly tőkeerős futballklubok vannak csődközeli helyzetben. Szombathelynek van 3.5 milliárdos lyuk a költségvetésében, amiről meg fogalma sincs senkinek, hogy miből lesz befoltozva, mennyit ad az állam kárpótlásként és milyen feltételekkel. Nem nehéz kitalálni, hogy a sportra, a Falcora kevesebb pénz fog jutni, hiába tesz meg mindent majd a város vezetése, a kevesebből nem tudsz ugyanannyit vagy többet adni. 

De azok után, hogy szerinted csak végzettséggel lehet járványügyi témához hozzászólni és beszélgetni, szerintem nekünk nincs sok közös temank. Mivel gondolom ezt az álláspontot mindenre alkalmazod így a kosárlabda témában is, sajnos nem tudok neked többet válaszolni. Ha érdekel mit írok elolvasod, ha nem akkor atporgetsz rajta, de válaszadasra nincs sajnos kompetenciám. 

Előzmény: matt999 (2301)
nForce Creative Commons License 2021.04.29 0 4 2303

Gaspernek fontos, hogy a környéken találjon csapatot, amíg a családja Bécsben él. BL edzői posztokat pedig nem nagyon osztogatnak a környéken. Épp ezért is lenne fontos behúzni a bajnokságot, bár a szabadkártya opció is valamelyest megnyugtató. 

A képlet amúgy "egyszerű", nem a bajnokságra kell építeni a csapatot, hanem a BL-re és megcélozni a továbbjutást, kalkulálva azzal, hogy márciusig kettős terhelés lesz. Ilyen feltételek mellett az anyagi keret is meglesz, efelől semmi kétségem. Kompromisszumokra biztos, hogy szükség lesz, akár alaposan scouting és próbajátékok mellett rookie vonalon is próbálkozni. Nem a legegyszerűbb, de nem is lehetetlen feladat.

Falcobb Creative Commons License 2021.04.29 0 6 2302

A három fiatal 1 légiós ára összefüggésnél nagy mértékben közre játszhatott, hogy Doktor másik csapattól lett igazolva, valamint keresett játékos volt a szabály miatt.

Szerencsénk lehet, ha a mostani fiataljaink jövő évben már meg tudják osztani ezt a 10-10 perces terhet. A képességeik megvannak. És mivel idén Doki játszott legtöbbet, ezért a számok sem

igazolják a fizetésük drasztikus növekedését. Ha okosak vagyunk, akkor jövőre kevesebbet költünk erre, mint az idei évben. 

A csapat kialakítását viszont hagyjuk meg a szezon utáni témának. 

matt999 Creative Commons License 2021.04.29 -1 8 2301

Elsőre két kérdésem lenne:

1. Te tudod, hogy idén mennyi pénzből gazdálkodik a klub?(Ha igen kérek oszd meg velem, ha tudsz konkrét játékos és edző fizetéseket azt külön megköszönném)

2. Honnan tudod, hogy a 21/22es Falcos költségvetés kevesebb lesz, mint az idei? Láttad már a jövő évi költségvetést?

Előzmény: falco Man (2297)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.29 -9 1 2300

Nagyszerű írás! Szerintem a mínuszok azért érkeztek, mert nem tudták értelmezni, amit Andersonról írtál, vélhetően nem értették, hogy csak a BL-ben nyújtott teljesítményéről írsz és azzal akartál példálózni.. Ennek kapcsán valóban jó felvetés, hogy egy esetleges BL csoportkör után mennyire érdekli egy minőségi légióst a magyar bajnokság. A fizetésüket hiába nem csak a BL-ért kapják, de sajnos most már többedszerre tapasztaljuk mindezt. Szerintem többet olyan légióst nem is szabad hozni, aki egy erősebb bajnokságban jó számokat hozott. Vagy Curry -vagy Reddic-jelenség kell , vagyis erősebb bajnokság ottani kiegészítő emberét hozni, vagy sérülés után magát felépíteni kívánó, de amúgy minőségit játékost szerződtetni, persze ebben lehet veszély is, és nyilván ez egy ritkább jelenség, Reddicnél szerencsénk volt ebben.

Előzmény: falco Man (2297)
falco Man Creative Commons License 2021.04.29 -1 11 2299

Hol van olyan U23-as koru magyar játékos aki megérdemli, hogy egy bajnoki/kupa döntőn és egy egész PO alatt kapjon 20 percet kezdőként ? Segítek, sehol. 

Előzmény: Kommentszekció (2298)
Kommentszekció Creative Commons License 2021.04.29 -16 3 2298

Hát igen,nincs jó fiatal magyarotok,mert ti vagytok a pénzcsapat,oszt egyből jön a sírás.:D

falco Man Creative Commons License 2021.04.28 -7 5 2297

Szóval fogjunk is hozza. Az első dolog ami elsőre nekem eszembe jutott erről a döntésről az az, hogy ezzel csökkentek az esélyeink Gasper maradására. Egyreszt mivel mi tényleg semmit nem akartunk kezdeni a fiatalokkal, csak azért és akkor játszottak mert/amikor muszáj volt. És lássuk be az esetek 95 százalékában teljesen vakon voltak ahhoz a játékhoz, ahhoz a szinthez amit Okorn elvár a csapattól. Kovacsban egyébként szerintem van potencial, de ő meg tényleg nagyon fiatal, van lehetősége fejlődni, csak éppen nem egy olyan csapatban kellene ezt, ahol kimondva a duplazas és a lehető legjobb nemzetközi kupa szereplés a cél.  

Masrészt pedig a csapatot így teljesen máshogy kell építeni. Ezek a sracok jövőre meg többet fognak kérni, főleg aki meg jobbnak is nez ki, mint a többiek. Az idei szezonban így is egy légiós ára volt a 3 fiatal, ez jövőre minimum ugyanennyi, de inkább több pénzbe fog kerülni. Ezen felül pedig gyakorlatilag sehol nem lesz 5 légiós, mivel ahol vannak használható magyarok, ott ok is sok pénzbe kerülnek, plusz a fiatalok emelkedő vagy ugyanenyi pénze, ezek melle eddig már esélytelen megfizetni 5 légióst és nem is tudod elosztani a perceket. Tehát ez első sorban a bajnokság amúgy is gyenge színvonala csökkenéséhez fog meg inkább vezetni.

Ezzel terek ra akkor konkrétan a mi esetünkre. Ugye Doktor kiesik, ő így biztosan távozik a csapattól, a kérdés, hogy helyette igazolunk vagy házon belül oldjuk meg? 3 játékos ugyanis minimum kell, egész szezonra el a szabály, így a serulesek kockazta is nagyobb. Hosszabbítani kell Dancseccsel és Kováccsal is, nyilván több pénzért, mint a mostani szerződésük.Emellett ugye szeretnénk hosszabbítani Gasperrel és Benivel is, szerintem mondanom sem kell, hogy itt is jóval több pénzt kell majd nekik fizetnünk, ha sikerrel szeretnénk járni. De ugye a pénz nyilvánvalóan Kevesebb lesz, tehát valamibol majd engedni kell. Ez pedig a légiósok száma és mennyisége lesz. 

Úgy gondolom, hogy a bajnoki és kupa szereplésünket ez a szabály nem fogja nagyban befolyasolni, főleg ha Beni és Benke sem tud külföldre igazolni ( magyar csapatba nem mehet Benke, Beni meg szerintem nem is akar, a másik opció, hogy mennyire reális abba most nem mennek bele). Így a magYar mag adott, ehhez a sorhoz pedig nem kellenek extra légiósok, hogy legyen esélyed a bajnoki címre És a kupara. Azt nem mondom, hogy ki is emelkedne ez a fajta csapat úgy mint idén, de ott lenne az esélyesek között. Itt érkeztünk el a lényeghez, a BL főtáblához és egy esetleges továbbjutási célhoz , itt futnak össze a szálak.

Itt a tavalyi BL lebonyolítását kell figyelembe venni, mert jövőre szerintem minden visszaáll a normál kerékvágásba. Ez ugye jóval nagyobb terheles lesz mint az idei. Szóval a kiinduló pont a 4 válogatott (többet nincs esély igazolni) és az öt légiós, ezalatt neki sem erdemes állni tervezni a továbbjutást. Az idei szezon és a sérülések megmutatták, hogy nem lehet rövid kerettel nekimenni és ugye itt kevesebb meccs is volt. Szóval kellene a 4 válogatott magyar nagy fizetése és a fiatalok nagyobb pénze mellé 5 olyan extra légiós, de minimum 4 mint Anderson a BL-Ben és Evan. Erre konkrétan semmi esély és meg ez sem biztos, hogy elég lenne, mert kerülhetünk egy nagyon nehéz csoportba is, ahol tényleg esélyünk sem lesz, annyival más szintűek az ellenfelek. 

De tegyük fel a pénz nem lesz akadály (innen már csak hipotézis és játék az egész, a realitas nem ez lesz), hogy kellene építeni egy ilyen csapatot ? Beni ha marad jövőre első számú irányító lesz, Zolinak is marad a szerepe, így nyilván Benke és Keller elé lehet és kellene légióst hozni. Ez azért nem lehetetlen feladat, mindkét játékosnál van jobb a piacon, de itt megint jön a kérdés, mégpedig elviselne a két magyar, hogy csak 12-15 perces játékosok lennének ? És akkor meg jonne nyilván egy Evan szintű négyes, neki egy minőségi csere, és egy 1-2 átmeneti játékos, akiben BL szinten bennt lesz az Andersonhoz hasonló vagy picivel gyengébb szint. 

Ez lenne tehát a BL-Ben a felosztas és valószínűleg a bajnokságban és a kupaban is, csak ott meg kevesebb idő jutna Benkenek, mivel egy 20 perc le van kötve, Keller pedig egy jobb légiós center mögött max 15 perces csere. De ha esetleg lenne ennyi pénzünk, és találnánk ilyen játékosokat, meg tudnánk őket győzni, hogy jó lesz nekik a gyenge magyar bajnokság ? Ha ez sikerülne meg akkor is ott lenne a veszély, hogy a BL menetelés után, hogy diplomatikus legyek, nem izgatna őket a bajnokság és a kupa, rosszabb esetben mindent ok akarnának megoldani, bomlasztó hatásuk lenne a csapatra és leepitenék a magyar srácokat. MeRt Minél jobb valaki, minél magasabbrol jön, annal inkább ő akar egy csapat vezére lenni.

De ez az utolsó kettő bekezdés inkább csak ugye feltételezés, játék a számokkal és a helyzettel. A konkluzio mindenképpen az, hogy sajnos visszább kell venni az igényekbol és a lehető legjobban alkalmazkodni ehhez a nehez anyagi helyzethez és buta szabályhoz, a legkevesebb vezeraldozattal.

falco Man Creative Commons License 2021.04.28 -1 1 2296

Este jelentkezem is a témával, plusz a BL-es posztomat is megírom ezzel kapcsolatban, de sajnos a kettő összefügg. Ezzel totálisan sansztalan, hogy továbbjutási esélyeink legyenek a következő szezonban, bar igazából nem csak emiatt nem reális. Innen folytatom az este folyamán.

Előzmény: Törölt nick (2292)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.28 -5 1 2295

Nálam K.Benedek sem üti meg az elvárt szintet.

Súlytalan.

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.28 0 1 2294

Még annyit, hogy remélem Benke maradását ez nem veszélyezteti (még akkor is, ha tudom más magyar csapatba nem szerződhet tőlünk). Kovács Benedeket pedig így mindenképpen itt kell tartani, és játszatni! Alsó posztra pedig hozni valakit, a kis Kerpel még belefér a szabályba (1998-as) ?

Előzmény: Godemperor (2290)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.28 0 3 2293

Balfaszság, ídén is rossz volt nézni több csapatnál

Minőség rovására megy

Ja meg igy nemzetközi meccseken is szarabbul teljesit mindenki(elveszi légiós,magyarok helyét pár meccsre senki se fog szerződtetni játékost)

Klub érdemeit csorbitja és az országét.

Jövő évtől pedig a döntőben szerepeltetni akik nem lennének rá jogosultak vicc

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.28 0 5 2292

Elképesztő idiótaság ! Nem is megyek jobban bele a témába, majd falco Man megteszi helyettem.

CrazyBasket Creative Commons License 2021.04.28 -1 5 2291

Hatalmas f*szság ez a szabály..aki tehetséges megharcol a helyéért ahogy tette a Zozó, Beni, Szili is annó..

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!