Tuggya fene. Én igazából sose méregettem, csak annyira figyelek, hogy nagyjából mindíg ugyanannyit fogyaszt (mindíg tele nyomom). Most az adagolófelújítás előtt mértem egy pontosat, hogy lássam, van-e változás. 70% országút 30% város volt, és erre jött ki 8.3 l
Jut eszembe, de jó, hogy 300 Ft lesz a gázolaj! Hosszú idő után ma jutott eszembe, hogy megint valami "alternatív" üzemanyag beszerzési forrás után kéne néznem, bár a faszomnak sincs kedve megint a hidegben kannázni... brrrr...
Az elektronikus membrám alatt a fűtéscsapra gondolsz akkor csak abban az esetben marad nyitva, ha elektromosan megy tönkre, vagyis nem kap 12V-t, vagy maga a tekercs szakad meg. Ha meg(be)szorul a szelep, leragad akkor zárva is úgy maradhat..
Próbáltam azzal kiküszöbölni a rángatást hogy kb 1800-as fordulaton járattam egy kicsit 5-6 mp-ig az autót. Akkor szívott elég gázolajat magának az adagoló, és úgy nem volt annyira érezhető, de most hogy belegondolok hogy amikor nem ezt tettem....jajjj.
Ha hűtővízmembrán alatt az elektromos fűtéscsapot érted, akkor nem vagyok biztos benne, hogy úgy lenne.
A turbóval kapcsolatban sztem leginkább egy turbóst kérdezz meg, de pontosat úgyis csak megbontás után fognak mondani. Amúgy nagyságrendileg olyan 100.000 Ft körül.
Bekerült. 2700ft volt. Nem olcsó, de ez van. Indulni mindig indult, csak utána rá 10 mp-re elkezdett rángatni meg füstölt. Most is indul rendesen, de utána nem füstöl. Keveset tudtam még tesztelni mert ezt a füsti fecske effektust csak jéghidegen csinálja. Most hűtővizet cseréltem és majd holnap reggel kiderül hogy tényleg jól működik-e, de szerintem működni fog.
Jah a fagyálló olyan jól sikerült hogy a kúton azt mondta a faszi: "Ilyet még nem nagyon láttam valahol -40fok alatt van, de pontosan nem tudom megmondani."
Volánból jött a cucc. Ha jól tudom -72-es volt és raktam bele 5 litert arra 2 liter vizet. Vízpumpa remélem nem fog síírni hogy nincs kenve. :)
Itt van a viszkó mizéria,a tds-en a lapát bekapott valamit cakkos a széle.Ettől nem egyenlő a forgása a súlypont miatt,cseréljem,tudsz?És a pólóból kellene bigfoot méretű a kékből.
"Pont ezért többnyire észre sem veszik a gazdik hogy a viszkojuk évekóta behalt."
Az egyik haver 528i-jében elkezdett lógni a visco agya (a lapát vagy 2cm-t lógott), úgyhogy gyorsan cserélve lett vízpumpával együtt. Másnap jött a srác sápadtan, hogy hallgassam már meg, mi ez a "süvítés"? :)))