Engem megdöbbent, hogy a portugálok a hėt hiányzójuk ellenére is, ilyen erős keretet tudnak összerakni.
Pedig akik hiányoznak mind nagy klubban játszanak. Gyakorlatilag a semmiből, rövid idő alatt, de igen erős lett a bázisuk, rengeteg jó játėkossal. Hasonló kiesőkkel nekünk esélyünk sem lenne. Meg kéne nézni mit csinálnak jobban mert nem kérdés, hogy valamit sokkal jobban csinálnak mint mi.
Egy biztos, ha a mi keretünk teljes marad, akkor most őket biztosan vernünk kell, de így is nagyon oda kell figyelnünk. Miután másoknál is lesz bőven hiányzó, bármit elérhetünk.
A nagy kérdés, hogy a mi keretünk teljes marad e? Máthé visszatud e térni? Máthé és pl a Bánhidi kiesésėt már nem tudnánk elviselni.
Csoportot ellenfeleket latva serulesek/covid szerintem Hollandiat Portugaliat verni fogjuk. Nem nagy lutri megvenni en meg varok vele de megfogom venni en is a kozepdontore is a berletet.
Lehet, hogy kötelező fenntartani minden ország szurkolóinak a jegyek bizonyos százalékát?
Mert akkor lehet, hogy a holland, portugál és izlandi "megmaradt" jegyeket, majd később piacra dobják. Ha így van akkor akár 2-3 ezer jegy is lehet még.
Már karácsony előtt azzaz szekálták a Galuskáék a Mátét a Karanténcastban, hogy vett-e már jegyet a kézi EB-re, de már akkor is ez a szöveg volt a magyar meccseknél.
Olvastam egy érdekes cikket. Az eddigi német tapasztaatok alapján azoknál, akik kétszer (vagy többször) be vannak oltva, és omikron-variánssal fertőződnek meg, az antigén-gyorstesztek szinte mindig negatív eredményt mutatnak, akkor is, amikor az illetőnek már tünetei vannak.
Egy csomó offtopic felvetés mellett ez illene ide is.
Mondjuk, öszintén, pozitív teszttel biztos, hogy az utcán kellett lennie, szilveszter ide, szilveszter oda? Amellett, hogy végtelenül felháborító, hogy akármilyen okból valakit megkéseljenek akárhol, akármikor.
Legalábbis szerintem, ha valakinek pozitív a tezstje, akkor kizárólag akkor mozduljon ki otthonról, vagy a tartózkodási helyéröl, ha feltétlen muszáj, mert más módon (mások segítségével, személyes közremüködése nélkül) nem oldható meg a dolog.
Tény, hogy van és volt ilyenekre példa ilyenekre egyes focimeccseken, de itt szerintem igazi szurkolók lesznek 90%ban. Egyrészt ha nem így lenne, akkor továbbra is lehetne jegyet venni. Másrészt az ismertségi körömben sokan - benne volt kézis csapattársaim is - már régen megvették a jegyeket.