"Találkoztam vele és csütörtöktől--keddig megitattam vele majdnem egy doboz terméket... Első nap közel 3 órát voltam vele és azalatt olyan pozitív változásokat tapasztalt, amiket azonnal észrevett.." Ezt írtad. Aztán meg azt, hogy nem kommunikál veled és ez által nem tart igényt a további két doboz ingyenes Rain termékre. Nem látsz ebben ellentmondást? Miért mondana le két doboz, összesen 50. ezer forintba kerülő, de számára ingyenesen felajánlott termékre, ha azok a termékek valóban segítettek neki? Miért nem hajlandó veled kommunikálni? Miért nem válaszolt neked? Nem látsz ebben ellentmondást? Egyáltalán honnan ismered? Ha valóban Önzetlenül, és ingyenesen kínáltad fel neki ezeket a termékeket, akkor az valóban szép emberi gesztus. Azonban azok alapján amit írtál eléggé ellentmondásos történet.
Azt írtad, hogy használt neki a termék jobb lett tőle az állapota. Utána pedig nem fogadja el a további kettő doboz ingyenes Rain terméket és nem kommunikál veled. Hát ez elég furcsa.
Tehát csütörtökön megitattam vele annyit, amennyit mondtam, a többi napra adtam napi 3 tasakot.... hétfőn este le volt törve, mert aznap közölték vele, hogy parkinson és még egyéb más bajokat is találtak....kedden, amikor mentem a klinikára, akkor írta, hogy már úton van és ne haragudjak... (jaa előző napokban hírt kapott a feleségétől, hogy epegörcsökkel, meg valami fertőzéssel a sürgin volt, szóval minden összejött neki.... Amikor elnézést kért tőlem, hogy igazán sajnálja, hogy elkerültük egymást, akkor én annyit írtam, hogy ne foglalkozzon velem! (arra gondoltam, hogy van elég baja, azzal ne törődjön, hogy én a dobozokkal bementem a klinikára, én helyben vagyok...) Aztán este ráírtam, hogy hazaért-e.... semmi válasz, másnap este "???" ezt küldtem, megnézte és azóta sem válaszolt... Nem tudom mi lehet vele!!
Amikor elkerültük egymást, akkor még a feleségem is azt mondta, hogy küldjem el neki partneremmel, aki ott lakik... Aztán, mivel fogalmam sincs, hogy mi történt vele, ezért úgy érzem, hogy érvénybe lép az a régi mondás, hogy segíteni csak azon lehet, aki hagyja :( :(
"Még két doboz terméket szerettem volna ajándékba adni neki, be is mentem a kórházba keddi napon, de akkor írta, hogy már a betegszállítóban van és elkerültük egymást... Tehát összegezve: kb. 75.000 ft értékben adtam volna neki terméket, ha minden összejön, így csak kb. 25.000 ft volt.." Ha használt neki a termék és további két dobozzal akartál neki adni ajándékba, akkor miért nem küldted el a címére?
Azt vedd figyelembe, hogy azok az emberek akik súlyosan betegek, sok csalódáson mennek keresztül. Fizetnek az orvosnak aki lehet, hogy nem tud segíteni. Sokan magánrendelésekre is járnak, több orvost is felkeresnek. Aztán felkeresnek természetgyógyászokat akik vagy jó szándékúak, vagy nem. Aztán vásárolnak különböző táplálékkiegészítőket és sokszor azokban is csalódnak. Aztán a beteg ember eljut abba a lelkei állapotba, hogy elege lesz mindenből. Gondold végig miken mehetnek keresztül. Azt tapasztalják, hogy mindenki lehúzza Őket pénzzel, de nem javulnak és egy időben már nem tudnak bízni semmilyen tanácsban, termékben stb.
Ahhoz semmi közöm, hogy az öreg miért gondolja így, az az ő érzése vagy döntése. Fenyvesic kórtárs pedig ódákat zengett egy másik fórumon a Culevitről, hogy micsoda pozitív változásokat hozott a betegségeivel kapcsolatban.... Lehet, hogy elfogyott a keret, amiből finanszírozni tudta és mindjárt ellenzőbe csapott át és másokat is óva intett, hogy nehogy megvegyék!
"legalábbis megrövidíteni ahatástalan szereik és módszereik árusításával," Erre csak azzal reagálnák, hogy ha bárkit is be szeretnék csapni, akkor biztosan nem adnék ingyen több tízezer forint értékben senkinek terméket, ami tuti, hogy ott nem térül meg! A legutóbbit említve csak: 2012,dec-ben diagnosztizáltak valakinél lyme-kórt, aztán nem tudták mi a baj és nemrég a városunkban állapították meg, hogy parkinzonja is és még sok baja van... Találkoztam vele és csütörtöktől--keddig megitattam vele majdnem egy doboz terméket... Első nap közel 3 órát voltam vele és azalatt olyan pozitív változásokat tapasztalt, amiket azonnal észrevett....- Biztos, hogy ilyen egy hiéna, aki másokat át szeretne verni??? Olvastam is és a srác is elmondta, hogy nincs pénze, tehát lehet, hogy a pénz nem motivált!! Még két doboz terméket szerettem volna ajándékba adni neki, be is mentem a kórházba keddi napon, de akkor írta, hogy már a betegszállítóban van és elkerültük egymást... Tehát összegezve: kb. 75.000 ft értékben adtam volna neki terméket, ha minden összejön, így csak kb. 25.000 ft volt..
Úgy érzem, hogy kezdesz egészen objektíven elemezni dolgokat, hát légyszi a leírtakat is úgy elemezd!
Függetlenül attól, hogy személy szerint melyik MLM cég, melyik tagjáról van szó, nem kellene elgondolkodni azon, hogy emberek miért fogadják ellenségesen az MLM hálózatépítőket és termékeiket? Cégtől és személytől függetlenül. Tudatlanságból? Rosszindulatból? Negatív személyes tapasztalatok miatt? Miért vannak ezek a kemény hangú reakciók? Most vonatkoztassunk el a személyektől. Nézzük a jelenséget.
" Amikor azt tapasztalom, hogy a csodaszerárusok a sorstársaimnak az életét akarják ellopni, vagy legalábbis megrövidíteni ahatástalan szereik és módszereik árusításával," Ez egy nagyon kemény állítás. Vajon rosszindulatból írta az illető?
Fenyvesic kórtárssal akkor ismerkedtem meg a féjszbukon, amikor egymástól függetlenül próbáltuk elmagyarázni az egy sárkányfű-árusnak, hogy nem igazán tisztességes dolgot művel. Később ő azzal is ajánlotta ezt az indexes topikot, hogy itt a topiklakók együttes erővel űzik el ezeket a gátlástalan férgeket. Egy nagyon jó, egymást segítő társaságra találtam. Mindenki tőle telhetően igyekezett segíteni a sorstársainak. Én is sokat profitáltam az itt olvasottakból.
Amikor felbukkant egy-egy sárkányfű-árus, akkor szinte pillanatok alatt lepleztük le a csalókat. Bizonyára emlékeztek még Azarafael topiktársra, aki a "saját" gyermekének a "gyógyulásáról" számolt be nekünk. Egy kicsit még kérette is magát, hogy elárulja a gyógyközpont nevét: Fullimmun Gyógyközpont. Ez a társaság a Rezveratrolt tartalmazó szőlőlékúrára alapozta az "egyensúlyhelyreállító" programját. Természetesen átverésről és lehúzásról volt szó. Kb. két milláért meg lehetett vásárolni a "gyógyulást". Azóta a "reklámarc" eltűnt, és a Gyógyközpont is erősen korlátozta az internetes jelenlétét. A legkitartóbb hiéna, Gáspár Roland a RAIN SOUL és CORE termékek csodatévő hatásáról zeng ódákat. Egy idő után kénytelen volt illegalitásba vonulni, mert e topik lakói elég egyértelműen elhajtották. Most már csak csendben figyel, és ha új potenciális áldozat jelenik meg, akkor már csak privát levélben ajánlja a cuccait a legképtelenebb történetekkel.
A hozzászólásokból kiderül, hogy szinte mindegyikünk próbálkozik az onkoterápia "kiegészítésével" valamilyen formában. Fenyvesi kórtárs és én is bedőltünk a Culevitnek. Amikor kiderült, hogy egy kalap sz@ar az egész, akkor kidobtuk. Egyszer, amikor a főnökeim hazajöttek Amerikából, akkor mindegyikünk kapott egy-egy indián bölcsességet tartalmazó táblácskát. Nekem ez jutott:
"Tanulj mások hibáiból, mert nem élsz olyan sokáig, hogy az összeset saját magad kövesd el!"
Ezt szem előtt tartva, figyelek mások tanácsaira, de utánanézek annak, amit mondanak és írnak. Ha hasznosnak találom, akkor megfogadom, ha nem akkor továbblépek. Én is leírom a saját tapasztalataimat, amelyeken aki akar, elgondolkodhat.
Amikor fekszik az ember a kórházban, és órákon keresztül csöpög belé az anyag, időnként elbóbiskol. Amikor kinyitja a szemét, és azt látja, hogy a mellette lévő ágyon a szunyókáló sorstársának valaki éppen le akarja nyúlni a pénztárcáját, a mobilját, vagy valamilyen más értéktárgyát, akkor két dolgot tehet. Szorosan megmarkolja a saját cuccait, és ismét lehunyja a szemét, hagyva, hogy ellopják a társa holmiját. Fe azt is megteheti, hogy fellármázza a kórházat, amivel megakadályozza a lopást. Én ez utóbbi szoktam tenni. Amikor azt tapasztalom, hogy a csodaszerárusok a sorstársaimnak az életét akarják ellopni, vagy legalábbis megrövidíteni ahatástalan szereik és módszereik árusításával, akkor sem hunyom be a szememet, nem ignorálom ezt az aljas viselkedést, hanem igyekszem felhívni a többiek figyelmét az éppen ügyeletes féreg tevékenységére.
Ebben a topikban eddig sikeres volt a „sárkányelhárítás”. Valószínűleg ez az oka annak, hogy Gáspár Rolandnak, a RAIN International reményteljes MLM-huszárjának ez nagyon csípte a szemét, és most taktikát váltva próbálja szétverni az eddig egységes társaságot. Úgy tűnik, ez sikerülni fog neki."
Volt már olyan fórumozó aki privátban megfogatta a tanácsodat és elkezdte használni a Rain terméket? Nem kell sem a nevét, sem a nickjét leírnod. Hány olyan fórumozó volt aki ténylegesen megfogadta a tanácsaidat?" Ezen kérdésemre válaszolva írtál a hölgyről és a férjéről. Tehát egyértelműen a topiknak köszönhetően jött létre a kapcsolat, vásárlás.
"Olyan is volt, aki kipróbálta, a férjével itatta, most ő issza rendszeresen.". Itt most nem arról van szó, hogy etikus volt e közzé tennie a telefonszámodat. Azonban a topik és a topikon közzé tett telefonszám segítségével találtál egy házaspárt akik a vásárlóid lettek.
Megint az értelmezéssel van gond! Nem azon háborogtam, hogy közzétette egy senkiházi!!
Pedig leírtam, hogy az a gond, hogy a fazon egy régi nevén, amikor látványosan törölte magát, akkor megadta a facebookos elérhetőségét, utána az új nevével - engem provokálva- beírta a topicba, hogy én írtam neki, de ő név szerint letiltott... Ekkor lefényképeztem a facebookos név szerinti tiltásaimat és bemásoltam oda, hogy csak az egyik fél tud valakit név szerint tiltani, ha én vagyok az, akkor ő nem tud...
Engem kitiltottak és akkor másoltam be, hogy ő hányszor írta be a nevem, elérhetőségem, amiket nem a fórumon adtam meg, hanem valakinek levélben és mégsem tiltották! Csak ezen háborogtam....de ezeket olvashattad te is.
"De kaptam olyan hívást is, hogy látták a számom és érdeklődnének, hogy ez mi :) Nem azt mondom, hogy most ez a jellemző, de ilyenkor jut eszembe, hogy a negatív reklám is reklám :)" Akkor meg minek háborogsz, hogy közzé lett téve a telefonszámod?
Nem vagyunk egyformák! Ha már egészségmegőrző termékekkel foglalkozom és kapom a visszajelzéseket, akkor szeretek mindennek utánanézni... Tehát a betegek által leírt vizsgálatok, eredmények, kezelések, gyógyszerek hatásai és mellékhatásai, tehát minden érdekel. Az eü topicok nagyon jók erre is! Ez miért olyan furcsa neked?
Olyan is volt, aki kipróbálta, a férjével itatta, most ő issza rendszeresen. De kaptam olyan hívást is, hogy látták a számom és érdeklődnének, hogy ez mi :) Nem azt mondom, hogy most ez a jellemző, de ilyenkor jut eszembe, hogy a negatív reklám is reklám :)
Arról nem tudok, hogy hány ember fogadta meg, mert olyan több is van, aki azt válaszolta, hogy utánanéz.. Tudod, ha máshol rendelték meg, akkor arról én nem kapok értesítést.
Volt már olyan fórumozó aki privátban megfogatta a tanácsodat és elkezdte használni a Rain terméket? Nem kell sem a nevét, sem a nickjét leírnod. Hány olyan fórumozó volt aki ténylegesen megfogadta a tanácsaidat?
Hidd el, nem akarom azt a látszatot kelteni! Ez megint olyan, hogy mindenki úgy értelmez bizonyos dolgokat, ahogy akar! Én egyszerűen nehezen viselem, ha valaki olyan problémákat, betegségeket ír le és sokszor tanácstalanok a megoldást illetően, amikkel kapcsolatban már van tapasztalatunk. Akármennyire is fáj, akivel emailben meg tudom osztani, azzal megteszem. Ha tetszik neki, akkor válaszol vagy kérdez, ha nem, akkor nem! Soha nem tukmálom, nem mászok rá senkire! Bárkivel megosztom az információt és mindenki azt kezd vele, amit akar és úgy értelmezi a megkeresésem, ahogy akarja. Ez a tevékenységem teljesen független az üzlettől, tehát kár azt ez alapján minősíteni, de az is rá van bízva mindenkire, hogy mit gondol erről.
Tehát: Ha olyan jól megy az üzlet akkor miért kelted azt a látszatot, hogy vásárlókra, partnerekre " vadászol" az EÜ topikon? Ott ugyanis ilyen vádak is elhangzottak korábban többektől is.