Egyébként áruld el, tényekkel, konkrétumokkal, hogy ki akart ide behozni szerecsenyt? Kínait igen, a pocakos indián. Ukránnal egyben. Úgy 150 ezerre tette a kívánatos bevándorlást Persze, tudjuk csak agysebész határon túli magyarral, aki pénzért vette a magyarságát, és első dolga elhúzni, meg matektudós kínaival.
Persze, a hozzád hasonló egységsugarú ennyit fog fel belőle. Úgy valódi európaiként.
teljesen nyilvánvaló, hogy mindenki, aki a tiéddel ellentétes véleményen van csakis "egységsugarú" lehet, meg ostoba fidesznyik birka. Mert te, és a hozzád hasonló, nagy formátumú gondolkodók határozzák meg, hogy ki az okos, ki a demokrata és persze mi a demokrácia, mi a kultúra, mi a művészet, stb. mindenki aki nem ért egyet veletek, az nem is európai. Mindezt a demokrácia, szólásszabadság és a liberalizmus nevében...
Ismerős ez. Ilyen demokráciában nevelkedtem. ott is csak egy igaz vélemény volt, mindenki más fasiszta, reakciós, stb. volt. annyira vagytok demokratikusak, mint az NDK!
A mi a hozzászólásod többi részét illeti:
"Egyébként áruld el, tényekkel, konkrétumokkal, hogy ki akart ide behozni szerecsenyt?"
Mint írtam, szándékosan idéztem a pocakos régi dumáját. Akkor tudtuk volna fogadni, most meg elveszik a magyarok munkáját. Vagy fordult, vele a köpeny is?
"Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő."
Azon kívül, hogy a cikk már 15 éves, nézzük a lényeget.
A dőlt betűs sor a vastagított, mindenkinek szinte kiveri a szemét, szinte biztos, hogy nem így hangzott el. Alatta van, ami konkrétan elhangozhatott:
"Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani - mondta tegnap a magyar kormányfő az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) üzleti ebédjén. Orbán Viktor a gazdasági növekedés fenntartását firtató kérdésre reagált úgy, hogy ehhez szerinte több millió külföldit kell foglalkoztatnia az országnak."
15-éves cikket idézel. Ha nincs közben az elmúlt nyóc év lehet, hogy aktuális volna. A búrok most is jöhetnének. Később meg az elüldözött tokosok és digók. De csak szakmunkás vizsgával. Filoszokból nálunk is túltermelés van.
Persze, nem vallom magam félázsiainak, pöttyös seggűnek sem. Ember vagyok, a maga gyarlóságával együtt.. Persze, ez a kurva net sok mindent megőriz................ Tudjuk, néha nem kéne:)
Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő.
No bammeg, ezt sem én mondtam, anno. Csak nem segget csinált a szájából.................
Attól, hogy ezerrel üvöltitek, még nem igaz. Persze, a hozzád hasonló egységsugarú ennyit fog fel belőle. Úgy valódi európaiként.
Egyébként áruld el, tényekkel, konkrétumokkal, hogy ki akart ide behozni szerecsenyt? Kínait igen, a pocakos indián. Ukránnal egyben. Úgy 150 ezerre tette a kívánatos bevándorlást Persze, tudjuk csak agysebész határon túli magyarral, aki pénzért vette a magyarságát, és első dolga elhúzni, meg matektudós kínaival.
Na igen, itt van a kutya elásva... A nép nem elég művelt a genderhez, nem elég felvilágosult a nyílt társadalomhoz, viszont nem akarja, hogy a cigányok mellé szerecseneket is behozzanak, élvezi a rezsi és adócsökkentést,a 0 százalékhoz közeli inflációt, a csökkenő jövedelemadót, a csökkenő munkanélküliséget, vásárolja az állampapírt és nagyon nem érti, hogy a kormány miért nem zavarja szét azt a párezer buzeráns és migránsimádót, aki csinálja a cirkuszt Pesten?!
Igen, ostoroznak, de egy átfogó, reális program hiányzik. Az kevés most, hogy a tolvajbanda lopásait bemutatják, következmény nélkül. Program kell, de az nincs, nem véletlen a nem válaszolók/szavazók óriási aránya, amit a fityesz lenéz.........
Értem a dühötöket. Ilyen kuszaszemű, csüngőhasú idióták nem törődnek a szellemi fölényetekkel. Teszik a dolgukat. Ráadásul büdös bunkó, guruló bőröndű vidéki parasztok és mégis a picsába küldték a lipóciai szürkeállományt.:)