Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2010.11.27 0 0 1283

Jaaaajjjj, ne szaladj már ilyen gyorsan el.:)

Nem olyan vészes ez.:) Nevetni most is nevethetünk együtt.:))))

Előzmény: harmonikás (1282)
harmonikás Creative Commons License 2010.11.26 0 0 1282

Na most úgy vagyok, hogy nekem nem hiányzik az egész, mentem, talán majd a menyben találkozom veletek. Akkor majd jót nevetünk, s békességben leszünk. Mindenkit üdvözlök.

Törölt nick Creative Commons License 2010.11.26 0 0 1281

Sziasztok! fügeíz és Amira!

Köszönöm, hogy válaszoltatok kérdésemre. Egyszóval, nektek se foglalja senki a helyet a TV előtt. Mert ott nem is kell. Általában, mint ahogyan írjátok, van hely bőven. Vagy mindenkinek meg van a szokott helye ahol szereti nézni a TV-t.

Várom a többiek válaszát is.

AMIRA1969 Creative Commons License 2010.11.26 0 0 1280

Szia Rozálka!

Bár engem nem kérdeztél,de ha már beleolvastam a beszélgetésetekbe akkor csatlakozom az elöttem szólóhoz,nálunk is van elég hely, nem kell foglalni előre!Egyébként ha már 100 km nem megy el, mert van kis gyermeke ,akkor horgászni hogy-hogy el tud menni több száz km-re?Talán ismét hazudott?Vagy megint csak nagyzol itt előttünk?Azt hiszem mindannyiunk nevében kijelenthetem,hogy leáldozóban van a csillaga itt ezen a topikon is,és a sajátján is,de meg kockáztatom,mindenhol!Hitelét vesztette mindenki elött!Sőt lejáratja a katolikusokat a viselkedésével.Bort iszik és vizet prédikál!A szeretetről beszél,de benne semmi szeretet nincs!

Előzmény: Törölt nick (1278)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.26 0 0 1279

Szia, Rozálka:) 

Nekem nem, mert elférünk bőven, és nem nézzük a VV-t:)

Előzmény: Törölt nick (1278)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.26 0 0 1278

Sziasztok! Fügeíz, harmonikás, Kaury!

>Mindjárt kezdődik én meg kint gépelek:-)

Na megyek be mert a többiek foglalják a helyem.<

Ezt R katolikus Írta, az előtt, hogy bement állítólag TV-t nézni a szobába.

Kérdezek valamit, és szeretném ha válaszólnátok is rá.:)                                                   Nektek is úgy kell foglalni a helyeteket a TV előtt,egy másik családtagnak? Vagy meg van mindenkinek a maga helye a TV előtt?

Helyet ott foglalunk, ahol sokan vannak, és idegenek. Azért foglaljuk a helyet egymásnak, hogy az egy közösségbe tartozó emberek, egykupacba üljenek. 

De lehet, hogy R Katolikuséknál az egész útca náluk nézte a VV4-et. Azért kellett neki helyet foglalni a TV előtt.:))))DDDd

Kaury Creative Commons License 2010.11.26 0 0 1277

Legalább mond, hogy nem születtél költőnek és akkor bakizhatsz:)  Tőled nem szoktuk meg a költői kifejezéseket.......

Előzmény: R.Katolikus (1259)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.26 0 0 1276

Jaja, és abban a máglyában egyebek is elégnek egy pillanat alatt. Aki a lekvárba ragad, annak annyi.

Előzmény: R.Katolikus (1274)
R.Katolikus Creative Commons License 2010.11.26 0 0 1275

Mentem:-)

Pá pá

R.Katolikus Creative Commons License 2010.11.26 0 0 1274

Könnyen penészednek, aztán tűzre vettetnek, ahogy eperke is.....

Előzmény: Törölt nick (1272)
R.Katolikus Creative Commons License 2010.11.26 0 0 1273

"Mit adtam fel?"

Istent.

Márcsak azért is mert küzdésről és a vállakozosádról beszélsz. Kit érdekelnek a földi elképzeléseid? Jézus sem ezekről beszélt....... te meg ezekkel dicsekszel.

Előzmény: harmonikás (1270)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.26 0 0 1272

Nem jó a lekvárokat felbosszantani, csaxólok:)

Előzmény: R.Katolikus (1268)
harmonikás Creative Commons License 2010.11.26 0 0 1271

Nincs szándékomban.

Előzmény: R.Katolikus (1269)
harmonikás Creative Commons License 2010.11.26 0 0 1270

Lökött vagy, már megint. Mit adtam fel? Küzdök az életben, van egy vállalkozásom, rendes életet élek, úgy ahogy az intézetből való kijövetelkor elterveztem. Az, hogy nem úgy gondolkodok, mint Te, annak különösen örülök.

Előzmény: R.Katolikus (1265)
R.Katolikus Creative Commons License 2010.11.26 0 0 1269

Interneten nincs jogtiszta CD.

Jogtiszta CD-d akkor van ha megvásároltad az eredeti példányt.

Ha megvásároltad, akkor meg nem az internetről másolgatod! Ennyi!

Ezen nincs mit magyarázkodnod!

Előzmény: harmonikás (1267)
R.Katolikus Creative Commons License 2010.11.26 0 0 1268

Figyelj már eperíz, ne hozzál már ide ószövetségi badarságokat!!!!!!!

Így is elég összezavartátok már....

Előzmény: Törölt nick (1264)
harmonikás Creative Commons License 2010.11.26 0 0 1267

Lökött vagy, nem írtam, hogy nem jogtiszta.

Előzmény: R.Katolikus (1265)
harmonikás Creative Commons License 2010.11.26 0 0 1266

Értem, mint már írtam, én csak kimásoltam abból a Bibliából, ami fent van a gépemen. Lehet, hogy katolikusunk rakta fel? :o)

Előzmény: Törölt nick (1264)
R.Katolikus Creative Commons License 2010.11.26 0 0 1265

"Interneten lévő CD-ről másolom ki"

Ez érdekes lehet:-))))

"De jutt eszembe, ha a CD-é tartalmazza Isten szavát, akkor abban higgyek? :o)"

Maradjunk Isten szavánál, vagyis a  Bibliánál.

Ne keverd bele a CD-t, mert az szerzői jogokat sért, mert ugye nyilván valaki kiadta.

De éppen elég szabad felhasználású Bibliai anyag is felvan téve, nem kell CD-ről másolgatnod, mert az törvény sértés és főleg ne dicsekedj vele egy nyilvános fórumon. Most miért pont Isten szavát akarod lopni????

Tanítást nem kapsz tőlem, mert ugye nem kéred, akararatod ellenében meg.....

Pedig lenne mit mondanon..... de maradj meg a saját magadnak felépített kis hazug világodban, ha ezt választod. 

Olvasgasd a Bibliát, ártani nem árthat, de tudom hamar felfogod adni ezt is. Nemhogy lángja, de füstje sem lesz:-)

Ahhoz, hogy megértsd elkell, hogy töltsön a Szent Lélek.

Viszont ilyen kérdésekkel a fejedben soha nem jutsz el a Istenhez. Saját magad akadályozod meg, hogy betöltekezhess Vele.

Itt meg másoktól nem fogsz kérdéseidre választ kapni......, legalábbis ahogy elnézem 1 éve kínlódnak ezek a vakok, hogy vezessenk egy világtalant.

Előzmény: harmonikás (1261)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.26 0 0 1264

Bocs, kétféle szövetű ruha van az eredetiben, nem színű. 

Előzmény: harmonikás (1260)
harmonikás Creative Commons License 2010.11.26 0 0 1263

Egyszer ha majd találkozunk, akkor majd elmondom. De már bocs, de Te szólsz le mindenkit, hogy kiforgatja a Bibliát, erre tessék. Ugyan már, miért nem arra válaszolsz, hogy mi a fenét mész el egy közösségi estre, ha a szíved nem viszed. Olyannak gondollak, mint egy öreg kutya, akinek foga már nincs, de ha sarokba szorítják, akkor erről a lényeges dologról megfeledkezik, és harapni akar. Tényleg, van még fogad :o)

Előzmény: R.Katolikus (1262)
R.Katolikus Creative Commons License 2010.11.26 0 0 1262

" ne hordj magadon kétféle színű ruhát."

Hűűű bakker!:-)

Elmondod, hogy milyen színű ruhákat hordasz, kezdve az alsóneművel:-))))DDDD

Előzmény: harmonikás (1260)
harmonikás Creative Commons License 2010.11.26 0 0 1261

Na már megint :o) Nos, akit hív az Isten, és nem vele foglalkozik, hanem még a nyomorában is azon van, hogy húzza a másikat, az ne hirdesse nekem az igét, mert az nem az Úr kegyét keresi, hanem embertársai előtt akar nagyzolni. Ha kérdezed, hogy honnan jönnek ezek az igék, hát elmondom, hogy nem magamtól. Na nem is a Szent Lélek sugalja, hanem egy Interneten lévő CD-ről másolom ki. De jutt eszembe, ha a CD-é tartalmazza Isten szavát, akkor abban higgyek? :o)

1Jn 4.1
Szeretteim, ne higgyetek minden léleknek, hanem vizsgáljátok meg a lelkeket, hogy Istentől származnak-e, mert sok hamis próféta ment ki a világba.
1Jn 4.2
Az Istentől származó lelket erről ismeritek fel: minden lélek, amely megvallja, hogy Jézus Krisztus testben jött el, az Istentől van.
1Jn 4.3
S minden lélek, amely nem vallja meg Jézust, nem az Istentől való, hanem az antikrisztusé, akiről hallottátok, hogy eljön, és most már a világban is van.

Előzmény: R.Katolikus (1259)
harmonikás Creative Commons License 2010.11.26 0 0 1260

Bakker, megint találtam valamit :o)

"Lev 19.18
Ne légy bosszúálló, és ne gyűlölködj néped fiaival. Szeresd embertársadat úgy, mint magadat. Én vagyok az Úr.
Lev 19.19
Tartsd meg törvényeimet. Barmaid között ne pároztass két különböző fajtát, földedbe ne vess két különféle magot, ne hordj magadon kétféle színű ruhát."

Előzmény: R.Katolikus (1257)
R.Katolikus Creative Commons License 2010.11.26 0 0 1259

."Amég"  ????  magyar:-1

Szánalmas vagy!

Na mond melyik versből idézek:

- Amég őriz a szemed, amég lehunyt szemmel látsz. Lehet elmegyek, de itt leszek a lábnyomomban jársz. . .
Amég érez a kezed, amég néha még rám vársz. Egy mozdulatban egyszer majd újra megtalálsz.

Nézd itt az arcodon egy csepp hogy eltévedt. Sose bánd, ne szégyeld, egy cseppnyi bánat ébredt ma érted és értem.

Aki álmomra ügyelt, hogyha gonosz hold kelt fel, Ki a kedvemért jövőt remélt az hogyan hagyhat el? ? ! !
Aki járt minden úton, aki ismert minden szót, ki száz szavamnak hangot adott, többé sose szól. . .

A szívben ha menny dörög, s a szemre felhő száll.
Zápor ha szakad, vad folyó ha fakad mért fáj, miért fáj. . .

Amíg őriz a szemem, amíg érez a kezem, amíg éltet a szívem. . . Nem feledlek! ! ! "

Ostoba Kaury:-) Magyar nyelv: olrbitális egyes, BUKTA!!!!!

Legalább mond, hogy nem születtél magyarnak és akkor bakizhatsz:-)

Előzmény: Kaury (1258)
Kaury Creative Commons License 2010.11.26 0 0 1258

..."Amég"  ????  magyar:-1

Előzmény: R.Katolikus (1255)
R.Katolikus Creative Commons License 2010.11.26 0 0 1257

Ne engem ismételgessél hanem válaszoljál neki:-)

De úgy látom te is inkább válszokra szorulnál.......

Előzmény: Kaury (1256)
Kaury Creative Commons License 2010.11.26 0 0 1256

"Meg is érdemli! Amég nincs benne alázat, alkalmatlan az Igazságra is!"

"Hogyan haladhatna ha nem érti Isten szeretetét? Ez mindennek az alapja!"......     hát ez az! 

Hogyan is haladhatna?

Előzmény: R.Katolikus (1255)
R.Katolikus Creative Commons License 2010.11.26 0 0 1255

"neked sem sikerült R. Katolikus......"

Én nem válaszoltam, mert gőgjében eltelve nem akarta.

Tehát nem, nem sikerült, hanem nem is kapott tőlem válszt! Olvasd vissza, mielőtt rágalmaznál!!!

És, hogy látom ti csak dumáltok, és hermónyikás soha nem is fog válszt kapni!

Meg is érdemli! Amég nincs benne alázat, alkalmatlan az Igazságra is!

Ostobák vagytok ha azt hiszitek, hogy hermónyikás halad! Hogyan haladhatna ha nem érti Isten szeretetét? Ez mindennek az alapja!

De ugylátszik ez nektek sincs meg.......

Előzmény: Kaury (1253)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.26 0 0 1254

Egyrészt, olvasd vissza a topikot az elejétől, ha érdekel, hogy harmonikás hogy halad. Apránként halad, és ez is tök jó. Tök jó, hogy nem hisz el mindent hozomra, hanem megy, ahogy a szíve nyílik. Ez pedig kinél ennyi idő, kinél annyi, nem nekünk kell meghatározni és sürgetni.

Másrészt, én nem látom, hogy a beszélgetéseink hatástalanok lennének. Sem Szamáré, sem Rozálkáé, sem az enyémek. Mindenki úton van, nem kell siettetni, nem kell kapkodni, hanem az Úr után kell menni. Harmonikás ezt teszi. Azért aztán senki ne mondja ki, hogy megtér, vagy hasonló, mert egy Füge, vagy egy R. Katolikus, vagy egy Rozálka vagy brki azt mondja. Isten hívására kell válaszolni és akkor, ha már biztos valaki benne. Hogy ez mikor van, az nem rajtunk múlik, hanem az Úron. Nekünk nem dolgunk erőszakoskodni, hanem akkor kell szólni, ha szólni kell:)

Előzmény: R.Katolikus (1251)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!