A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
Sziasztok! 2014-es évjáratú Octaviában lévő amundsen navi-nak az SD-n lévő adatbázisát szeretném frissíteni. Megpróbáltam a frissítést rátenni egy nem gyári 32G-s SD-re, de nem látja navi adatbázisnak az egység. Létezik hogy csak a gyári SD-n lévő adatokat fogadja el az egység? Köszi!
A képernyőn nekem is 1T0035680C van, a készülékházon lévő matricán pedig 1T0035680B. Viszont az SW verzió 1300. DVD-re kiírtam az 5269-et, de nem ízlett neki.
Úgy látom, Neked, 1200 SW számról sikerült a frissítés. Nagyon érdekes ez az egész...
1T0 035 680 C (1T0035680C) Firmware version (when hardware last produced): 2660 Firmware version (unmodified releases): 2840 Firmware version (modified releases): 5269
Nekem B-s végü van, szintúgy 5269 tettem rá nemrég. Ezek szerint neked is az kellene hogy felmenjen. DVD-re kiirva felment minden probléma nélkül.
- Rns 510 vagy Colombus-ról van szó? Az egyik ugye Vw a másik Skoda nem egyforma a két soft.
- Cd-re vagy DVD-re irtad ki? Cd-n szereti csak a készülék a frissítést (legalább is az enyémet DVD-ről én nem lehetett)
- 2 vagy 3 partícios a vinyó benne? Talán a 4xxx verziótól a vinyót nem kettő hanem 3 particióra (3. partició a Poiknak kell) osztja azaz először a 4xxx verziójút kell rátenni ami létrehozza a 3 particiót utána lehet magasabb verziószámút rátelepíteni.
Nagy hirtelen én ezekre figyelnék oda.
Skodás 3970 softwarem van amin a maxidot is jól működik de még 2 particiós. (mindez Egerben)
Nos, én nem kísérletezek többet, megcsináltatom a tempomatos sráccal. Kíváncsi vagyok, melyik SW-t fogja rátenni. Az egészet a POI-k és a rádiotext miatt erőltetem...
Milyen op rendszrű a telefonod?? WP csodákra képes, Droidon és IOS-en eddig nem találtam hibát...(IOS-en volt olyan verzió, mely nem fordult a telefon forgatásával...)
Hétvégén megnézem ezt a POI adatbázist, az a sejtésem, hogy visszafelé nem lehet alakítani. Most szélesség és hosszúság koordinátákkal kezeli a POI-k helyét, régen egy Z érték volt.