no, akkor én hivatásos magyargyűlölő vagyok. gyűlölöm a magyar nácikat, széljobbereket neonyilasokat, turulbálványimádókat, gyűlölöm a főnököm, az autóst aki nem adta mag ez elsőbbséget, az embert aki befurakodik elém a sorba és lehet folytatni :)
Szerintem senki nem várja el tőled, hogy a taknyodon csússz a porban. Érdekes, hogy ha magyarokról beszélsz azonnal a legocsmányabb szavakat használod. Ez persze nem magyargyűlölet.
Nem érted, hogy mi a kötelező? Április 4-ét, meg május elsejét kötelező volt "ünnepelni". Most téged odahajtanak a hanukához hajbókolni? Ki nem szarja le, ki megy oda fejet hajtani. Nem KÖTELEZŐ!
Tévedsz, nem a magyarokat osztja meg a turulozás. A legtöbb magyart ez vagy érdekli, vagy nem. Akiket érdekel és elítélik, na ők azok akikről ebben a topikban beszélünk.
Egyes neonácik molotov koktélt dobnak egy fiatal lányra, meglincselnek autóvezetőket, megerőszakolnak és megölnek idős magyar nőket, mindezt magyargyűlöletből teszik. Abba kéne hagyni, egyetértek.
Ha egy zsidó azt mondja, hogy büszke, hagyománytisztelő, öntudatos zsidónak neveli a gyerekeit, akkor az embernek könnyezni illik a meghatottságtól. De ha valaki büszke, hagyománytisztelő, öntudatos magyarnak neveli a gyerekeit akkor valószínűleg náci. De mindenképpen nevetni kell rajta gúnyosan. Jól bele van ez nevelve egyesekbe.
Ezzel most valami újat mondtál szerinted? Mindenki számára teljesen nyilvánvaló volt eddig is, hogy mi vagy. De nem csak te. Ezért megállapítható, hogy Magyarországon bizony magyargyűlölet van bizonyos körökben.