Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Virágzása folyamatos.Növekedés közben újabb és újabb elágazásokat nevel a szártagokon.Kártevővel és egyéb betegségekkel nem találkoztam, gyakorlatilag egészséges növényről beszélhetünk. Az öntözést meghálálja de egyébként szárazságtűrő. Én napos helyre[...] Bővebben!Tovább »
Én ma megkaptam a csomagot.Azért volt ilyen drága,mert értékbiztosítást is kötöttél rá!Sajnos alapból drága a feladás,de kb a feléből meúszhattad volna.
Nagyon szépen köszönöm egyébként,éppségben megérkezett.
Vártam még két csomit(nem tőled)amit szintén tegnap adtak fel elsőbbségi ajánlottként,azokat viszont meg sem kaptam,pedig ott is horror volt a postaköltség!!!
Én nagyon szeretnék fekete epret, (az emailcímedet nem írja ki, hiába nyomok rá a küldre). Fehér, sárga és óriás epret tudok ajánlani cserére. Az óriásom még nem termett ebben a melegben, a fehér kétszer termő (májusban és júliusban termett) a sárga folyton termő szamóca, még ebben a melegben is tele van gyümölccsel. Az emailcímem nandikapitany@citromail.hu. Nálad termett már a fekete? Tényleg fekete? Köszönöm, Niki.