Nekem a "Szatuna" által gyártott volt, és nagyon meg voltam vele elégedve. Nem volt felfogatása, egyszerűen abba a "sínbe" kelett belerakni, amelyikben az ablak jár le - fel.
Az pedig ha jól tom, nem gumiból van.
De ha tévedek, szóljatok rám!:-)
Először én sem divatból vettem meg, hanem azért, mert ha nyáron pl esett az eső, nem lehetett lehúzni kicsit sem az ablakot a pára miatt, meg ha töröltem egyet az ablakon, akkor a mosólevet mind belevágta a menetszél az arcomba!:-))
Egye fene nem bánom. Szólits úgy ahoigy gondolod, én nem vagyok sértödő tipus. Sőt! Örülök az új dolgoknak. Na csak ne fájjon az űjdonság, )főleg anyagilag). Ez meg nem az. Hát Üdv: Kiskabo&kispapa.
Igen, van kimondottan jól sikerült széria és rosszabb. Neked szerencséd volt. A fiamnak meg nem. Jól nézett ki, csak szétszakadt egx pár hónap alatt agumi az ajton, és csordogált a víz.
Amennyire lehet, fix 90 főúton: 4.6 Ennek örültem :-)
Autópálya nélkül kb 300 km főúton, fix 90, néha lassabban, plusz 60 km város Pécsett: 4.9 Ebben benne van az előző 4.6-os átlagú szakasz is. A város meglehetősen megdobta.
Holnap tankolás, egy kicsit hosszabb út átlaga jön ki, kíváncsi vagyok. Nem fogok örülni, azt látom előre.
4 személlyel, jelentős szél nélkül. Az autópálya az M6-ot jelenti, Érd-Dunaújváros, kb 50 km, gyakorlatilag forgalom nélkül. És persze vissza.
A 130 tartásához az M6 igen szerény emelkedőin már padlógázt kellett adnom :-(
A fix 130 (óra szerint 140) szakasz átlagtempója a komputer szerint 127.
A távolságot meglehetősen pontosan méri, a GPS szerinti 122 km a komputer szerint 123.5 km ( 1% difi)
Jól fogyaszt ez az autó, csak a gázpedálra ne lépjek rá....
Ezenkívül egy defekt szombat este, esőben (Pécsett NINCS nonstop gumiszerviz, defektjavító spray majd vasárnap délelőtt gumiszerviz, az egyetlen), és egy sárba bennragadás, másik autóval kicibálás.
Köszi szépen az infót.Ezt a jelenséget, hogy elnyalja a kédert már a régi bravonél láttam. Hát akkor nekem se kell. Idáig is megvoltam nélküle. Csak úgy elgondolkoztatott.
Mi a korodat illeti, hát hol vagy te még az öregedéstől! Mit szóljak én az 55 évemmel. És még én is kacérkodok a fiatalság gondolatával, vagy inkább fiatalosság! De most már én is azt vallom mindenki annyi éves ahánynak érzi. Hát te még ezügyben ne szólj semmit Üdv. Kiskabo
,,Kérdezném mindenkitől, láttatok-e már első oldali ablakokra szélterelőt? És hogy néz ki vele a gép? Hol lehet kapni? Mert én még látni sem láttam egy lineát se ezzel felszerelve."
Én láttam és 7900,-ft egy pár,amelyik keskenyebb kivitel és van 9900.-ért szélesebb akár színezett kivitelű szélterelő,de sajna engem lebeszéltek róla,mert olyan kialakitásúak,hogy az ajtó kéder gumiját idővel kikezdi,azaz megeszi ...az ajtó csukáskor rácsukodik és idővel megeshet,hogy az esővíz is befolyhat az autóba..:(((
Azt hiszem, hogy a Berigazekkal én eggyüt bólogathatok, mert már én is a korom szerint az öregedés fázisába léptem! Na de ez tényleg csak a kor szerint (legalább is remélem, mert én úgy érzem) Talán a család, vagy a feleségem többet tudna erről mondani.
De nem a nagypapák autója a Linea abba biztos vagyok. A fiatakokhoz is illik, nem csak a sportos autó. Egy szép elegáns kivitelből, mindegy hány éves vagy akkor is jó érzéssel szálunk ki.
Kérdezném mindenkitől, láttatok-e már első oldali ablakokra szélterelőt? És hogy néz ki vele a gép? Hol lehet kapni? Mert én még látni sem láttam egy lineát se ezzel felszerelve. Üdv. Kiskabo
Hallagtásom oka, hogy tegnap egyszer sem tudtam belépni alinea fórumra!:-(
Most is attól félek, hogy ledob, ezért gyorsan írok, és megpróbálok mindent ebbe a hozzászólásomba sűríteni.
Végigolvastam, amit tegnap nem tudtam.
A fóliázást látom kiveséztétek, de amúgy én is csak annyit írtam volna, hogy a hátsó oldalsót akár tök feketére is fóliázhatod, a többi 30%.
Szombaton odaszóltam aszalonba, hogy mivel 7főn csak 13.00-ra tudunk érte menni, ha van ablakemelő moduljuk, és jó árban van, tegyenek bele egyet.
Azt ígérte ez ügyben, ha lesz szervíz, 7főn reggel visszahív.
Mivel megy az időm?
Régi autómat takarítottam ki, alufelnis nyárigumikat csomagoltam, pakoltam bele, papírjait szedegetem össze.
No, meg izgulok, hisz ha minden igaz, akkor holnap már itthon lesz a verda.:-)))))
Optikai tuning.
Én úgy gondolom, első ablakokra tezsek légterelőt, szeretek nyároin lehúzott ablakkal vezetni, úgy legalább nem elsz huzat, meg a hátsó oldalsó ablakokta akarom egész sötétre fóliáztatni.
Remélem elmegy az irományom, ha enged este benézek még!