Még szép hogy haladni akarok:)). Akkor majd úgy időzítek hogy jólegyen. Milyen kamerával csinálod a videót? Én akarok venni addigra egy GO PRO kamerát, ami mindenhová felrakható.
Nem rossz a videó szép a part! Csak az a bogártetem rondított bele a képbe :))). Remélem jövőre én is eljutok arrafelé. Mennyi léből jön ki egy ilyen túra?
Hát persze! Móri Motoros Rockfesztivál és találkozó júni 8-10.ig Gajavölgy. 2000ft a beugró. Koncertek,stunt só, dagonya,vetélkedők stb. Felvonulás9.én szombaton fél 3kor. Én szombaton a felvonulásra érek majd oda kb. Bővebbet a www. morimotorosok.fw.hu oldalon találsz. A faházak már sajna foglaltak, marad a sátor.
Szevasztok én át akartam ugrani vácra, de sajna közbejött valami. Pedig kíváncsi voltam rá, és az enyém lehetett volna a harmadik triumph a tömegben:))) Na de majd jövőre:))). Viszont Móron ottleszek 9.én aki tud jöjjön jó buli lesz!
A Naked Kupa első futama most volt szombaton. Sajnos az időjósok szépen belerondítottak a képbe, mert rettenetes viharokkal rémisztgettek, így nem túl sokan jöttek el. Ennek ellenére remek idő és hangulat volt. 8 motor indult (a V2-vel közös volt a rajtrács) és egy Aprilia Tuono-val nyert egy srác, a második egy GSX-R 1000-ből épített ultra, míg a harmadik egy Ducati Streetfighter lett. Én egyelőre nem indultam, mert újra kell tanulnom a pályázást, mert jelenleg még a tisztes helytállástól is távol lettem volna. Sokat kell gyakorolnom... Viszont a barátom, aki 10 éve versenyez, ment 3 kört a motorommal és úgy szállt le róla, mint aki valami nagyon komoly adag exet nyomott: konkrétan azt mondta, hogy ez volt élete legjobb motoros élménye. Legalább a technika rendben van...
Igen emlékszem, nagyon korrekt volt a kivitelezés és az ár is. Jana viszont nagyon eltűnt, ezért érdeklődtem, hogy van-e valakinek pólós ismerőse. Egyébként egyetértek Rateszal, hogy előre elég egy kisebb mérető TOCH logó, hátulra pedig az eddigi Triumph felirat.
Elkezdem a sort a kívánság listával, de ez még nem végleges, megkérdezem a falubeli Triumph-os kollegákat is:
Misii:
Férfi Xl : 4 db
Férfi L: 2 db
Férfi M :1 db
Férfi S : 1 db
Női M : 2 db
Női S : 1 db,
Javaslom, hogy mindenki másolja át az utolsó póló darabszámot a nick névvel, így a végére együtt látszik, hogy miből mennyit szeretnénk.
Szia! Semmi akadája, Jana intézte legutóbb a pólókat, akkor a méretekkel és a minőséggel sem volt baj. Ha valakinek kell, akkor írjon színt, darabszámot és méretet. Mondjuk aki akar, május 20. szóljon. Ha megvan a darabszám kérünk árajánlatot. Jó így mindenkinek?
Ratesz neked külön gyártatunk kanári sárgát ne fossál! :D
Én csak annyit kérnék, ha erre még lehet befolyással lenni, hogy a poló anyaga illetve maga a poló legyen egy kicsit jobb minőségű, ha lehet. Természetesen hajlandó vagyok többet is fizetni érte, de nagyon nem örülnék, ha 2-3 felvétel után motormosó rongy lenne belőle.