Aki szereti ezt a garázst, illetve bánná a megszüntetését itt leírhatja az érveit! Valamint szedjük össze -lehetőleg fotókkal- a tőlünk "elvándorolt" buszokat és megszüntetett(Alvállalkozósított) viszonylatainkat.
Ők már az idejüket kiszolgálták, a BKV ilyet biztos nem fog feltámasztani...(De ha a mostani hírek igazak, már semilyet sem)
Meg lehet nézni akár Kf-ön, akár Óbudán szinte ezekből van a legtöbb leállított kocsi...
Na meg ugye ebből már volt selejtezés is:(
19-62-nek: azt azért én nem is bánom olyan nagyon:))))
Feltámasztáshoz még: Sajnos a társtopikban vattem észre, ha meglátnak egy frissen fényezett buszt, már elájulnak tőle. Pedig ennek kéne döntőnek lennie a legkevésbé.
Meg lehet nézni a 415-ös "felújításokat" vagy a 412-esekét. A 412-esek szépek lettek, de ennyi. Van amelyik rosszabb, mint előtte volt... De szép kék, van benne Vultron, stb...
A 7-esen az O-552 a bebetonozott gép. (Bu.-os) Más vonalon nem tapasztalom különösen. Óbudán a 122-esen látok néha idegen kocsit, a többi fix, mint a ft. Arról meg annyit, hogy ha valami nem a Tied, akóR lehet, nem vigyázol rá annyira.
Működik az azért még szerencsére elvétve manapság is (igaz Kelenföldről nem tudok nyilatkozni). De abban igazatok van, ha nem az illetőnél van pár napig a gép, akkor már úgy kapja vissza, mintha nem is az övé lenne.
Azt rögtön gondoltam, hogy jobb állapotban vannak. Majd a barkácsok kézbe veszik a sorsukat & akóR aztán... A sajátkocsi rendszer már tényleg csak papíron müxik.
SzVSz nincs miért. Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten. Szeretek békeségben beszélgetni & nem évente nicket váltani, mert megmondom az illetőnek, hogy hova teheti magát. :-)
99-es gépek, és a koruknak megfelelő nem BKV-s állapotban vannak. A BKV-n kívül mindenhol jobb állapotban vannak a kocsik(belföldön természetesen, az orosz állapotokat most ne nézzük, az más miatt van így), mert nem csak használják, de foglalkoznak is velük, ne adj Isten karbantartják...
De ezeket a kocsikat is meg lehet majd nézni pár hónap múlva. Az egyik legroszabb lépése az volt a Cégnek, mikor megszüntették a saját kocsi rendszerét...(Jó tudom, papíron most is létezik...)
Másik hsz: MBen-nek nem írtam semmit, azt korábban írtam, nem erre a hsz-re vonatkozott, hanem úgy általánosságban a buszos topikokra.
Ez 6 éve elképzelhetetlen volt. Mint ahogy is, hogy senki nem volt képes megírni pl. 1 buszt, hova tartozik. Inkább oldalakat írogatot ide nekem, mintsem, megmondja.
Ha most arra gondolsz, hogy MBen idejött és írta, hogy vonjon le 10-et, akkor mellette kell hogy álljak, ugyanis ~5-tel lejjebb (nem 125-tel!) írtam le, hogy 1998/1999-esek.
Okos nickek mindig vannak, de sok topiktárs azt hiszi mert Ő egész nap az indexen lóg(már ha nem a buszban a haverjánál) és megjelenik egy kevésbé tájékozott, aki feltesz egy olyan kérdést ami egyszer már elhangzott, akkor az csak hülye lehet, és tudatlan. Ahelyett, hogy elmondanák neki, vagy linkelnének, leugatják. A társtopik és az ottani MOSTANI törzsgárda az egyik legalja. Nézz be, kik írkálnak állandóan és miket. De ahogy mondtad, elég sok topikra ez a jellemző...