Nagyon vékonynak tűnik ez a keret. Tegnap Philmore nem volt, Szöszi ki tudja meddig nem lesz. Pongó az egyszem használható csere. Balsay megint sérült ? Egy hét múlva meccs, de még egyszer sem volt pályán egy meccsen mind a négy légiós.
Nem voltak rosszak,elég sok pontot szereztek, de én sokat nem tudtam meg. Maga a meccs,a csapat is érdekes volt. Nagyon kezdetlegesnek láttam a játékunkat.
Jó kis titkos edzőmeccsünk volt pénteken, annyira zárt kapus, hogy még a bb1 sem tudott róla meg semmit. :)) Tegnap a nyílt edzésen Pongó Marci mondta, hogy nyertünk as Kaposvár ellen és egész biztató volt.
Vojvoda ha ezt hozná a szezon közben akkor egy szavunk sem lehet majd. Nem kell a bosnyák válogatott ellen, elég lesz mondjuk a Falco, Olaj, Körmend ellen.
Telefonon néztem és egy pillanatra azt hittem magaddal veszekszel, aztán láttam hogy el vannak rejtve a hozzászólások és rájöttem, hogy valószínűleg jobban is járnál, ha magaddal veszekednél. :D
Ezután a hülyeséged után írni azt, hogy valaki böszmeséget ír, elég nagy böszmeség.
Segítek Neked ismét, ha én tervezek egy 100 nm-es házat és arra van költségem, akkor hiába mondja nekem egy tervező később, hogy ide lehet 150 is ha nem fér bele a pénz. Ellenben ha 150 nm-es házat KELL terveznem, akkor az nem megy, hogy 100-t építek sírok, hogy nincs pénz majd elbaszok 150 nm-nyi házra való pénzt
Az meg hogy Nálatok ki mit hagy figyelmen kívül azért is vicces, mert olyan szemellenzősek vagytok, hogy aminek a tizedéért máskor háborogtok azt most véditek :) de ott elvekről beszélni mint nálatok felesleges is ezt tudjuk 30 éve
Szinte mindenki jogot szerzett vazze,mert a szövi felajánlotta.
Nem csodálom hogy nem állnak veled itt szóba,mert írsz valami böszmeséget,válaszolnak részletesen,abból kiragadsz egy fél mondatot,aztán azon pörögsz tovább,a többit figyelmen kívül hagyva. További jó gumicsontrágást.
Pont ez történt velünk Lukács esetében,az Olaj elvitte,nem indult a nemzetköziben,de tudomásom szerint Fehérváron emiatt senki sem lett öngyilkos.Sok sikert kívántuk neki aztán annyi.
Tehát normálisan reagáltak errefelé,veled ellentétben aki képtelen leakadni az Albánál történt dolgokról
Voja....................stb.
Minket az sem érdekelne,ha Szhelyen Gyuribá vagy Kálmán ősztől szerelést húzna,aztán úgy tolná a Filkó.😛
Te hogy reagalnal ha bármelyik másik csapat bejelentené, hogy nincs pénze a nemzetközi kupara, majd jobb anyagi feltetelekkel elhozná a csapatod legjobb fiataljat, majd bejelentene egy uj névadó szponzort?
az lemaradt, hogy emiatt szerintem az olajnál se gondolják majd máshogy, de ők időzítésben jobbak voltak: akkor jönnek ezzel elő, amikor már a népek lenyugodtak/nem ez a központi téma.
Szerintem az a cirka 200 komment, ami a bulvárbaszketen és ezen a fórumon is elhangzott ebben a témában a hater-ektől (nem csak szhelyiektől), jól mutatja, hogy tök mindegy ki-mit mondd, náluk már dogmaszerűen beégett, hogy itt az Alba szánt szándékból és kifogyhatatlan pénzzsákon ülve herdálja el a mások által kibrusztolt nemzetközi tiszteletet.
Közben Walters távozott köreinkből. Kár érte. Már megint a fránya center poszttal vannak bajok.
"Valóban, lett volna lehetőség indulni a nemzetközi színtéren. És bár a csapat gazdasági helyzete stabil, felelősen gondolkodva ebben az évben nem indulunk nemzetközi kupában. De az a cél, hogy jövőre már ott legyünk – válaszolta Csősz Tamás, a klub ügyvezető igazgatója."
A szolnoki klubvezetők felelősen gondolkoznak, nagyon helyes. Remélem, nem vívták ki szombathely haragját és alpári kommentjeit ezzel.
Ha most a két fehérvárira gondolsz akkor igen, egyikben sincs igazán felnőtt prospect szerintem. Bár az NKA-t is ismerem, abban sincsenek nagy reményeim.
Minden említett fehérvári nevelést tiszteletben tartva, ennek akkor lenne értelme, ha a 2 klub nem
hadakozna (vagy nem 2 külön klub lenne) és lenne egy valóban fiatalokat mozgató csapat.
Ennek olyan Rátgéber szaga van, ami egyértelműen ráindult a PVSK helyére, csak a DKKA-nál sem az infrastruktúra nincs meg, sem az anyagi háttér. Ez így felesleges, plusz egy elszívó erő szerintem az Alba utánpótlásból, mert nyilván lesz majd, aki Alba U20 és 1-2 szeri felnőtt edzés helyett a DKKA Zöldet választja.
Somogyfoki biztosan lesz a csapatban, hiszen egy a dkkka alkalmazottja. Molnár Dani velük edzett már tavasszal is. Van két kiemelkedő up játékosuk, akik az Alba u20ban is kiemelkedőek lennének.
Egyébként, mint koncepció nem is rossz, hisz így a legjobbak játszanak a zöldben, az u18 pedig zöld u20ban és kiemelt u18ban.