A SPORTKLUB oldalán fent van a Cowboys elleni meccs összefoglalója! Egy kis segítség: http://www.sportklub.tv/ oldalon, fent a SPORT KLUB menüpont alatt van a VIDEO almenü, ha bejött akkor a Kategóriákból a TOUCHDOWN-t válasszátok ki, és a 28. hét videót kell választani.
A héten tartandó edzőtábor miatt, ami az edzőképzősöknek és jelentkezett játékosoknak lessz tartva, elmarad mind a szerdai, mind a szombati edzés. A továbbiakról később itt a fórumon. Üdv.: Butkus
Defense. Amit terveztünk a hétvégén, ha nem probléma tolódna, mert egy kicsit a szervezés nem jött össze, nem volt elég idő rá. De nem marad el, az új időpontról mindenkit tájékoztatok. Üdv.: Butkus
Németh Gyula – North Pest Vipers Defense Coach mondta (amerikaifootball.hu):
Nyíregyháza Tigers: Nagyok, agresszivak de az offense nagyon lassú. Szerintem náluk játszik a teljes MAFL legjobb defensive end-je, Farkas Szabolcs. Jövőre ők az esélyes feljutók.
hmmm...Látom h Illés Tamás megint nagy sztár lett:)MInidg is tudtuk h ügyi és most is bizonyitott!!!!!!Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!puszi neki!! Jah és azoknak is gratulálok akik ott voltak Zagrabban és teljesitettek!!!!Tigers 4eVeR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gooooooooooooooooooooooooooo
Ma kapom a full CD-t, mintegy 100-120 képpel. Amúgy a horvátországi internetes média is tele van cikkekkel és galériákkal a meccsről. A linkeket a www.zagreb-thunder.hr forumán megtaláljátok.
Az itt felrakott képeken kívül szeretném elkérni töled a többit is amit csináltatok,mert egy nagyon jo emlék. Erre az emil címre rezgo@send.hu ha dobnál egy telefonszámot akkor valami modon kitalálhatnánk ezt.
Kettő TD és egy sikeres 2pt-attempt a Zágráb ellen... Idegenben... 23 a 67 ellen... Köszönet a Tigers-nek, Gődény Görgy "ötlettámogatónak" és Illés Tamás "bartender"-nek, aki az ideiglenesen összerakott Squadra Madjarski kapitányaként mesterien mixelte össze az alapanyagokat. Gratula a Mustangs-nak és a Pilots-nak. Elismerés a megmaradt 13 Thunderstorms-osnak, külön pacsi annak a 9-nek, aki lejött a krabótokhoz. Nincs szégyenkezni-valónk, sőt... Anton Lijovic (Zagreb #81) üzenete a madjarski különítménynek: "...good game againts some really good men..."
Köszönjük a fuziós jótanácsokat is. Örömmel közlöm, hogy a Pannon Egyetem keszthelyi kara és a Thunderstorms sport-ösztöndíjat hírdetett az amerikai foci támogatására, és jópár érdeklődő kapta fel a fejét a lehetőség hallatán.
Köszönetemet szeretném kifejezni Illés Tamás úrnak és Gődény Görgy úrnak, hogy hozzá segítettek ahhoz, hogy elmehettem a CSAPATTAL Zágrábba.
Óriási élmény volt, mind az út, mind a játék.
Most megláthattuk, hogy mit ér a fegyelem, az edzés, a kondi.
Tamás egy óra alatt olyan játékosokból faragott, gyúrt össze egy csapatot, akik csak reggel látták meg egymást, valamint akik nagyon kevéset játszottak még éles meccs szituációban. ( gondolok a keszthelyi, tatai, pápai fiúkra ) A gyerekek jól helyt álltak! Gratulálok Nekik !
Öröm volt a csapattársaimmal és Veletek játszani, még akkor is, amikor majd kiköptem a tüdőmet! Erről szól a JÁTÉK!