Keresés

Részletes keresés

opilca Creative Commons License 2008.04.03 0 0 720

sziasztok.most már biztos hogy megyünk juliusban a fülöp szigetekre.sikerült olcsó perjegyet szereznünk bud-bkk  -kul -bud  utvonalra. kuala lumpurból megyünk manilába  vagy az air asiával vagy a cebu pacifikkel .ÉS  Manilából leugrunk Boracayra..  Asian Spirit tel.  

Segitsetek ha van infótok.

asian spiritnél  10 kg  a börönd súly limit. TUdja valaki mennyi lehet a plusz KILOK ára  asian spiritnél??illetve a cebu pacifiknál: menniy a limit és mennyi lehet a plusz kilok ára??.kérlek segitsetek.

illetve kérlek segitsetek abban hogy Manilából , hogy tudunk eljutni  északra a rizshegyekhez banaue  -hoz. és ott tudtok szállást ajánlani egy éjszakára kéne szállás banauen vagy a környékén.

nagyon szépen köszönjük a segitségeteket előre is.

ha valaki ott járna juliusban vagy tervezi az utat  lógjunk ott együtt : ombolipal@gmail.com

Törölt nick Creative Commons License 2008.03.29 0 0 719

Szolg.közl.

Ezuton tajekoztatom a tisztelt nagyközönseget, hogy apr.6 - maj.2 között a Fülöp-szigeteken tartozkodom.

minimal Creative Commons License 2008.03.16 0 0 718
Hát ha Te mondod. :o)

A margón amúgy megjegyzem, hogy sajnos elég sok merülésvezető nem környezettudatos, nem beszélve a felelőtlenekről...
Előzmény: korte2 (717)
korte2 Creative Commons License 2008.03.16 0 0 717
Szerinted ha azzal a tengeri fűvel etettem, amit addig is majszolt,mennyi bölcsesség kellett hozzá?Ráadásul előtte a helyi merülésvezető mondta el hogy annyira hozzá van szokva az emberhez, hogy még a páncélját is engedte "tisztogatni",amit a saját halai nem tudtak...Először Ő etette meg.
Az utolsó előtti napon pedig az egyik bungalló előtti homokban keltek ki a kicsinyei.........
Előzmény: minimal (716)
minimal Creative Commons License 2008.03.11 0 0 716
Nem beszolni akarok, de ez az etetes nem tul bolcs dolog...
Előzmény: korte2 (712)
W.L. Creative Commons License 2008.03.11 0 0 715
Na, pont ennyit lattam en egy dugongbol Vanuatuban is.
Előzmény: korte2 (714)
korte2 Creative Commons License 2008.03.11 0 0 714
Olyan ritkák már ott is mint a fehér holló:-)
Csak egy dugong hátsót, és farkat sikerült meglátnom, a többiek még ennyit sem tapasztaltak...Sajnos tényleg kihalófélben vannak..
De a többi élmény kárpótolt érte.....
Előzmény: W.L. (713)
W.L. Creative Commons License 2008.03.10 0 0 713

Dugong megvolt? ;-)

Amugy utam vegen Busuangara es Calauit-szigetre en is atugrottam.

Előzmény: korte2 (712)
korte2 Creative Commons License 2008.03.09 0 0 712
Hát sziasztok!
Fájó szívvel de visszatértünk a Paradicsomból.....
Ha nem kellett volna, haza sem jövünk még egy hónapig......
Valaki írta, hogy elmenekült valaki onnan az oroszok miatt. mi hál'Istennek csak az utolsó napon kaptunk 2 házaspárt, de ezek már a kultúráltabbak közül voltak, semmi baj nem volt velük. Maga a hely pedig egyszerűen mesés,és csodás!!!!!
Saját teknős volt a Housereef-en, akit lehetett a víz alatt etetni, simogatni,és még megannyi csodás lény!
ha kipihentem az átállást szívesen írok a Dimakya Islandról,ha valakit érdekel...
üdv mindenkinek
Ági
naish73 Creative Commons License 2008.03.03 0 0 711
Ugyanezt akartam írni. Már ha kellően rugalmas vagy az ilyenre.
Előzmény: W.L. (710)
W.L. Creative Commons License 2008.03.03 0 0 710
Nem tudok ilyenrol, de esetleg erdemes lehet megnezi, hogy nem jon ki olcsobban az ut ha Bangkokba vagy Kuala Lumpurba repulsz, s onnan az Air Asiaval vagy a Cebu Pacific-kel Manilaba, Utobbiak jegyarait a neten kell nezni, sajat honlapjukon.
Előzmény: opilca (709)
opilca Creative Commons License 2008.03.01 0 0 709
SZIASZTOK, kérném a segitségeteket,  HA  valaki hall  valami jó promóról  akciós repjegyről a júliusi idöszakra  bud - manila-bud vonalon kérem jelezzen ide  ombolipal@gmail.com
W.L. Creative Commons License 2008.02.23 0 0 708
Del-Luzon, Legazpitol nem messze.
Előzmény: naish73 (707)
naish73 Creative Commons License 2008.02.22 0 0 707
Ez a Mayon vulkán nagyon szép szimmetrikus...tetszik :)
A templom, ami előtt a zöld kis kocsi van, hol található? Azt sejtem, hogy Észak-Luzon..
Előzmény: W.L. (703)
naish73 Creative Commons License 2008.02.22 0 0 706
Cetcápa, Donsolnál lehet velük merülni...
Előzmény: Ritchy (705)
Ritchy Creative Commons License 2008.02.22 0 0 705
Nagyon szep helyek, de mi az ott a vizben?
Előzmény: W.L. (703)
W.L. Creative Commons License 2008.02.22 0 0 704

Es egy kis bennszulott kultura is:

W.L. Creative Commons License 2008.02.22 0 0 703

Akkor legyen mar par friss kep is kedvcsinalonak:

R-U-D Creative Commons License 2008.02.20 0 0 702

Jo utat es jo merulest!

Amikor Busuangan jartam a szallason talalkoztam egy lengyel novel, aki elmenekult a Club Paradisebol, mert tele volt orosz, nagyhangu turistakkal. Remelem nektek ennel jobb lesz, hiszen a szallas es a helyszin onmagaban is mar eleg pazar.

Egyebkent mennyibe kerul a csomagotok?

Előzmény: korte2 (701)
korte2 Creative Commons License 2008.02.19 0 0 701
Manilából egyből le Busuangára, onnan át egy pici szigetre,Dimakya Island,alig találtam meg a Google térképén, egy Club Paradise nevű hotelbe.ott leszünk 2 hetet, majd egy nap Manila, és úgy jövünk haza. A dugongok,meg a roncsok miatt megyünk,fanatikus búvárok lévén.....
Majd 2 hét múlva jelentkezem, remélem csudajó élményekkel,köszönöm az infókat,
sziasztok
Ági
Előzmény: R-U-D (699)
R-U-D Creative Commons License 2008.02.19 0 0 700
Előzmény: korte2 (697)
R-U-D Creative Commons License 2008.02.19 0 0 699
egyébként országon belül merre mentek?
R-U-D Creative Commons License 2008.02.19 0 0 698

Érdekes, Guatemalát, Belizét le tudtuk levelezni,és minden klappolt......

de most a fülöpökhöz mész, ahol ez az ügyintézés a módi.

annó én is nagy nehézségekbe ütköztem még a belföldi repjegyfoglalásnál, és többhónapos procedúra lett belőle. akkor még olyan kis naív voltam, h azt hittem ha azt mondják javasolt előre foglalni, akkor az azt jelenti, h előtte pár nappal már nem lesz rá hely. Azóta rájöttem, h ez nem így van. És a veszéleyesnek beharangzott helyek is csak azoknak veszélyesek, akik ezeket a híreket terjesztik.

A 2 reptér között van taxi. Kimész, leinted, beülsz, fizetsz, kiszállsz.

És miután az angol a 2. anyanyelvük, ezért kommunikációs nehézségekbe sem fogsz ütközni, feltéve ha te beszélsz angolul.

Meglátod, hogy helyben, azonnal sokkal 1xerűbb lesz az ügyintézés.

korte2 Creative Commons License 2008.02.19 0 0 697
Köszi a gyors választ.
Nem vagyunk elveszve,de kiborít, ha valamit az utolsó pillanatban közölnek hogy kérünk-e transzfert,és ja, ez nincs benne az árban,holott 3 hete megkértük őket hogy KOMPLETT csomagárat csináljanak nekünk!Nem a pénzről van szó, hanem a kényelemről.....
Érdekes, Guatemalát, Belizét le tudtuk levelezni,és minden klappolt......
Remélem ez is jó lesz, azóta már a főnök is tételesen megválaszolta a kérdéseinket.
este még "benézek",holnap hajnalban Ferihegy....
Ági
Előzmény: naish73 (696)
naish73 Creative Commons License 2008.02.19 0 0 696
2-3 km a távolság belföldi és nemzetközi között. Szükség esetén taxi, nem vág a földhöz. A domesticen biztos lehet enni, ezt tanusíthatom, akkor valószínűleg a nemzetközin is.
A Dusit szerintem luxusszálloda, de üsd be a Google-ba és láss csodát...
Kicsivel nagyobb önállóságot..., és nem kell túlparázni a dolgokat.
Előzmény: korte2 (695)
korte2 Creative Commons License 2008.02.18 0 0 695
Sziasztok!

Itt ülök a búvárcuccok tetején, sakkozom a kilókkal,erre jön a kisebb idegbaj...
3 hete levelezünk egy manilai irodás lánnyal, aki először nagy lelkesen megígért mindent,de ahogy közeledik a holnapután,egyre több a megválaszolatlan kérdés, vagy fél válasz.eddig csak mosolyogtam rajta,mivel elég időnk volt a kb 30 email váltásra, de most adták a tudtunkra hogy a nemzetközi reptéren nem vár minket senki, valahogy jussunk át a belföldi reptérre( S.o.s. ötleteket kérek, van-e kisbusz, vagy taxiba kell ülnünk,egyáltalán hány km a 2 reptér egymástól???????)ott lesz emberük akinek fizetnünk kell......különben is menjünk be a városba ebédelni...szerintetek a reptéren nem tudunk bekapni pár falatot ha megéhezünk?
Az utolsó napon valami DUSIT hotelben foglaltak nekünk szállást/hallottatok valamit róla?/Szóval egyre többa bizonytalan pont, megfordultam már pár helyen a világban, de ennyi töketlenkedéssel még nem talákoztam....
bocs, de most nagyon fel vagyok húzva,remélem a dugongok már várnak ránk...
szerda reggel 9.35, és repülünk.....
köszi ha valaki megszán valami infóval.
Ági
Előzmény: W.L. (690)
W.L. Creative Commons License 2008.02.18 0 0 694

Az erkezeskor adott 21 napos tartozkodasi engedelyt az orszagon belul is siman meg lehet hosszabitani 59 napra 2020 Pesoert.

Egy darab hivatalba kell elmenni ez ugyben, a kb 2 tucatnyi bevandorlasi iroda valamelyikebe, es elvileg akar egy oran belul is megcsinaljak.

Előzmény: Törölt nick (693)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.17 0 0 693

21 napig nem kell vízum. Ha túlléped, igen körülményes lesz elhagyni az országot. Járni kell a hivatalokat, és meg kell szerezni egy Emigration Clearance Certificate nevű papírt.

Az 59 napos vízum a budapesti követségen (Gábor Áron u. 58, 91-es busz végállomása) beszerezhető, ára mintegy 6000 Ft.

Előzmény: opilca (641)
R-U-D Creative Commons License 2008.02.13 0 0 692
Előzmény: R-U-D (691)
R-U-D Creative Commons License 2008.02.13 0 0 691

allatkert van busuangan, meghozza allitolag nem is akarmilyen. odahurcoltak egy csomo afrikai allatot.

hat manilaban en a helyetekben inkabb egy franko kis szalloda tetejen levo medencebol neznem meg a varost :-)

Előzmény: byZsu. (688)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!