Keresés

Részletes keresés

balintus Creative Commons License 2021.02.08 0 0 7774

Még egy Erste-Curve károsult :D Kénytelen vagyok napok óta FIZIKAI KÁRTYÁVAL fizetni, mert még a nyomorult Mobile Pay sem megy (kártya digitalizálás sikertelen, magyarázat nincs rá, de egyébként is kiráz a hideg attól az alkalmazástól). Legalább lenne Google Pay. A George ma felment, nem oldotta meg a problémát (természetesen, hiszen az csak valami front end módosítás, a háttérben ugyanaz maradt minden, gondolom)

TyggeR Creative Commons License 2021.02.08 -1 0 7773

android vagy ios? mert ios-en a profile menüben nincs ilyen opció (nálam)

csak "your products", "notifications" és "authentication management" van. ennyi

Előzmény: csakmegjegyzem (7772)
csakmegjegyzem Creative Commons License 2021.02.08 0 0 7772

sokat azért nem kereshetted :)     profil  / beállítások / nyelv

Előzmény: TyggeR (7771)
TyggeR Creative Commons License 2021.02.08 -1 0 7771

amúgy a george-ban megtalálta valaki, hol lehet állítani a nyelvet? csak mert a telefonjaink angolra vannak állítva, mert így szoktuk meg, de az appok (egy részét) magyarul használjuk, a banki alkalmazások is ilyenek

de nem találtam nyelvet az appban

nyman Creative Commons License 2021.02.08 0 0 7770

Elképzelhető, hogy nálam azért ment, mert még hajnalban próbáltam.

Előzmény: tucsok13 (7765)
tucsok13 Creative Commons License 2021.02.08 0 0 7769

Egyébként a netbank sem működik, az utalás hibára fut. "Háttérrendszeri hiba történt" a hibaüzenet. Nice.

Előzmény: blueye (7768)
blueye Creative Commons License 2021.02.08 0 0 7768

Ebben az a nagyon szomoru h tobb orszagban mar regota mukodik, van tapasztalat boven.

Előzmény: FOMA (7766)
VénSzaky Creative Commons License 2021.02.08 0 1 7767

A kockás füzetes Mari néni visszavág, nem akar az nyugdíjba vonulni ... :DDD

Előzmény: FOMA (7766)
FOMA Creative Commons License 2021.02.08 0 1 7766

Valszeg a jó öreg Ödön szabotálja Dzsordzsit.:-) 

Igazából szerintem senki nem csalódott, az Erste hozta a szokásos formáját, amit eddig bármilyen informatikai fejlesztésnél. Már az is valami, hogy az ikont lecserélte a telefonomon, nem várom el, hogy még működjön is.:-)

Előzmény: TyggeR (7764)
tucsok13 Creative Commons License 2021.02.08 0 0 7765

De szerencsére a hírlevél küldőjük működik, most kaptam egyet hogy elindult és mennyi mindent tud :-D Halkan mondom, hogy mi általában élesítettünk és csak ha már 1-2 napig üzembiztosan működött, akkor küldtünk hírlevelet, hogy rászabadítsunk mindenkit, akinek egyébként esze ágában nem volt belépni. 

Előzmény: TyggeR (7764)
TyggeR Creative Commons License 2021.02.08 -1 1 7764

azért már ki is írták pirossal a weboldalra, mert csak erre kellett készülni eddig idén, de sikerült nem jól csinálni :)

Tisztelt Ügyfelünk!

A George App működése technikai okok miatt akadozhat.

A hiba elhárításán dolgozunk.

Kérjük, átmenetileg használja az Erste NetBank-ot mindennapi pénzügyei intézéséhez.

Köszönjük a türelmet!

Előzmény: tucsok13 (7762)
blueye Creative Commons License 2021.02.08 0 0 7763

Nekem a regi NetBank belepesnel is mar az uj George-on keresztul ment az azonositas, siman mukodott.

tucsok13 Creative Commons License 2021.02.08 0 0 7762

Na jó, de úgy is működnie kéne :-) Semmi dolgom ma a bankban, kizárólag szakmailag érdekel, szeretem "stressz-tesztelni" az alkalmazásokat, weblapokat. Kíváncsi vagyok rá, de nem létszükséglet, szerencsére, különben most szétcseszne az ideg.

Előzmény: TyggeR (7761)
TyggeR Creative Commons License 2021.02.08 -1 1 7761

jaj, nem kellett volna törölni, mert a törléssel az (előző) applikáció adatait is eltávolítottad :/ ez okozhat kavarodást

amúgy nekem működik, de lassú, mint a tetű, persze miért tudnának bármi ilyesmit zökkenőmentesen megcsinálni :)

Előzmény: tucsok13 (7757)
blueye Creative Commons License 2021.02.08 0 0 7760

Peched van, elore irtak h nem eltavolitani kell hanem frissiteni.
Androidon siman ment a dolog, iPhone mindenkinel vacakol?

tucsok13 Creative Commons License 2021.02.08 0 0 7759

Gondoltam, megpróbálom újra, ha nem megy, hívom az üszit.

"Technikai probléma miatt a George App jelenleg nem elérhető". Szép az élet ha zajlik :-D

joc_ Creative Commons License 2021.02.08 0 0 7758

Gyuri bácsi (gondolom, ő lett az eddigi kockás füzetes Mari néni helyett) kártyalimitet csak fix 24 órára hajlandó módosítani. Se több, se kevesebb időre.

(Eddig én gyakran módosítottam 1-1 vásárlás idejére, 1-2 órára.)

tucsok13 Creative Commons License 2021.02.08 0 0 7757

Nekem Iphone van. Majd hívom az ügyfélszolgálatot. (én nem frissítettem, letöröltem és újra felraktam, mert ezt szokták javasolni)

Előzmény: nyman (7756)
nyman Creative Commons License 2021.02.08 0 0 7756

Nekem frissítés után nem kellett semmit beállítani. Maradt a korábbi ujlenyomatos azonosítás. Androidot használok.

Előzmény: tucsok13 (7754)
tucsok13 Creative Commons License 2021.02.08 0 0 7755

Nah így sem műkődik, se Face ID nélkül, se sehogy. “Túl sokáig vártál, lejárt a munkamenet”

:-(

Előzmény: tucsok13 (7754)
tucsok13 Creative Commons License 2021.02.08 0 0 7754

Az az üzenet hogy fog hiányozni... gyűlöltem :-)

Gondoltam, ha ilyen jók a tapasztalataid, én is letöltöm. Beírtam az azonosítókat, az mPint, beállítottam a Face ID-t és időhurokba kerültem - o Face ID felismer, pipa, majd kiírja hogy túl sokáig tartott, lejárt a munkamenet, visszadob a főképernyőre. Megint Face ID, megint felismer, megint kidob... látom már, jóban leszünk :-P Most törlöm, letöltöm mégegyszer, nem állítok be Face ID-t, hátha.

Előzmény: nyman (7753)
nyman Creative Commons License 2021.02.08 0 0 7753

Megérkezett George.

Gyorsabbnak tünik a szerver kapcsolat. Eltünt végre az az üzenet, "hogy hamarosan készen vagyunk, de tényleg". vagy valami haonló.

A design is ok részemről, pár ez elég szubjektív szempont.

Push üzenetet és alkalmazáson belüli NFC fizetést nem látok.

kapasz Creative Commons License 2021.02.07 0 0 7752

A BB UPC felmondás megvolt anno, most inkább a 30 Ft-jaikat is visszaadom ezeknek, hogy hosszútávon meglegyen a havi 8.000. :)

Előzmény: nyman (7751)
nyman Creative Commons License 2021.02.06 0 0 7751

Ez a kérdés lehet izgalmas.

Addig amíg ment és mióta van Curve kártyám, használtam a Go Back in Time funkciót. Ugyanakkor a havi költésem jellemzően magasabb volt, mint ameddig jár (200 e Ft). Ugyan egyszer sem jelentettem, de úgy gondolom, hogy ilyenkor az a fair, hogy akkor átosztják a pontot másikra.

A 4% már izgalmasabb, mint az 1%, mivel elképzelhető, hogy olyan követő tranzakció ami nem ebbe a kategóriába esik bele. 

Ezzel a gyakorlattal kapcsolatban még nem kaptam figyelmeztetés. Ha meg véletlenül felmondanák, az sem zavarna. Sajnos nekem van 752 forint zárlati díj, így a MAX kártya már elég keveset hoz. A díj az inflációval emelkedik. Ha eléri az 1000 forintos lélektani határt akkor lehet, hogy egyéként is visszaadom.

Csak kérdezném, hogy volt már akinek az Erste felmondta a hitelkártyáját úgy, hogy egyébként fizetett rendesen? A BB csinált már ilyet a BB UPC-vel.

Előzmény: kapasz (7750)
kapasz Creative Commons License 2021.02.06 0 0 7750

Ha visszatérítik az árát, akkor magad vagy köteles kérni a 4%-nyi pontok törlését. Ha nem teszed, felmondhatják a szerződésedet. Én nem kockáztatnék.

Előzmény: Törölt nick (7747)
nyman Creative Commons License 2021.02.06 0 0 7749

Technikai okokból a kártyára "teszik vissza".

A 4%-on ne aggódj, mert a jóváírás után neked kellene jelenteni. Lusta vagyok megnyitni az üzletszabályzatot a pontos idézetért, de itt a topikban volt már róla szó. 

A másik gyakorlat egyes cégeknél a levásárolható ajándékkártya. Ez mondjuk szerintem nagyobb genyóság.

Az utóbbi pár évben eddig egyedül a Decatlonban kaptam vissza kp.-t, amikor visszavittetem valamit, a többinél kártyára emelték rá.

Gondolom azért is a gyakorlat és nem a kp visszaadása, mert többen megcsinálták, hogy az 1M-es hitelkeretű kártyánval vettek egy 999 999 Ft-os TV-t, majd a pénztár után irány az ügyfélszolgálati pult, hogy meggondolták magukat. :)

TyggeR Creative Commons License 2021.02.06 -1 0 7748

hat, probald ki, aztan ird meg, mire jutottal :)

Törölt nick Creative Commons License 2021.02.06 0 0 7747

Erste MAX hitelkártyás vagyok.

Media Markt online webshopban rendeltem valamit ki is fizettem.

Rájöttem, hogy mégsem ezt akarom.

Ha visszakérem az árát, kérhetem úgy hogy bankszámlára utalják vissza. Nem akarom a 4%-nyi pontot utólag elbukni.

Vagy kötelezően kártyára térítik vissza.

Főleg hogy ebben a ciklusban már nem tudnám kihasználni, hiszen mindjárt zárás.

ÁSZF-t megnéztem, de a gyakorlatban is vajon úgy működik, hogy a vásárló dönti el?

Köszönöm!

wattafakkk Creative Commons License 2021.02.06 0 0 7746

frissítés, nem lehet használni, akkor hogy a Gpay befogadta az csak egy átmeneti figyelmetlenség lehetett az Erste részéről. 

wattafakkk Creative Commons License 2021.02.06 0 0 7745

tegnap előtt újra húztam a telefonomat és tettem vissza mindent, próbáltam a gpayt is élesíteni, de nem engedte a curve-erste kártyát bevenni a bank elutasítása miatt, láttam itt is hogy nem nálam van a hiba, hanem az erste szarakszik, ez ment tegnap estig, akkor gondoltam újra megpróbálom, és a gpayen be tudtam húzni a curve-erste combót, Mondom, lehet hogy ez még semmit sem jelent, ma délután megyek vásárolni és megnézem engedi e használni. Ha nem akkor csak valami "hiba" volt részükről, hogy tovább engedték:)

Előzmény: TyggeR (7744)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!