Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Tapasztalatok, hibák, vélemény ezekről a gázriasztókról
Kedves Fórumozó, olvasó! Kérjük, hogy személyes adataid védelme érdekében emailcímedet ne hozd nyilvánosságra a fórum topikokban. Címedet nyilvánossá teheted adatlapodon, ahol azok érik el, akiket érdekel. Kéréseiddel mindkettőtök érdekében lehetőleg közvetlen emailben fordulj beszélgetőtársadhoz. Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
"szerintem itt többen hálásak lennénk, ha megadnád ennek a szakembernek az elérhetőségét, amennyiben publikus... :)"
e-mailben 2 topicos érdeklődőnek már leírtam a részleteket, a mester konkrét nevét nem tudom, a bolt, ahol vettem a "jószágot" intézte, az ő fegyvermesterük. Nem tudom, hogy mennyiben játszott szerepet az, hogy náluk vásároltam a GRP9-et, azt sem tudom, örülnének-e, ha megadnám a címüket, ha valaki kéri, e-mailben leírom szívesen, bár úgy gondolom, hogy bármelyik lelkiismeretes fegyvermester meg tudja oldani a feladatot...
Ilyenkor bosszankodik az ember, hogy milyen kevés hiányzik a FÉG-től ahhoz, hogy profi, versenyképes terméket dobjanak akár nemzetközi piacra is...
"Na második csalódás, vettem egy másikat. FÉG-ék már nagyon döglődhetnek mert nemhogy a szánban lévő ütőszegfészket (vagy hogy hívják) alakították át, (szerintem leegyszerűsítették), hanem a szán tetején végighúzódó csillogásgátló barázdákat is lespórolták egyszerűen sima, ha a randa köszörülési nyomokat simának lehet nevezni. :-(((
a francba basszus "
Én is vettem GRP9-et, engem is elkeserített, hogy milyen bénán van lemarva a teteje a szánnak, emlékeztem haveroméra, ami régebbi kiadás volt, és csodaszép. Elvittem egy fegyvermesterhez, aki gyönyörűen megcsinálta a barázdákat, átreszelte, polírozgatta az irányzéko(ka)t, újrabarnította a szánt, kicserélte a szánakasztót és a hozzátartozó rugót, úgyhogy most már attól sem kell félnem, hogy részleges szétszerelésnél kiröppen ez a rugó és oldalt tartva kiesik a szánakasztó. Mindezt potom 3500 Ft-ért! Persze az lenne a normális, hogy a GRP árán minőséget is kapjon az ember, de sajna gvass-nak igaza van, a FÉG-nél nem gondolkodó, non-kreatív emberek ülnek, így már érthető, hogy állandóan halálán van! (Gondoljunk csak bele, mit tudott a XIX. sz. végén, XX. sz. elején, vagy akár még közepén a FÉG! Semmivel sem volt rosszabb minőségű terméke, mint a cseheknek, de most...
Ha a pestiek nem tudnak segíteni rugó ügyben , akkor néz el a Tokaji rugógyárba ,eddig nekem minden rugót meg tudtak csinálni .Megadod a méreteket és a rugó erőségét és bármit megcsinálnak ! (helyretolorugo,tárrugó)
Ide is bedobom, hátha valakit érint: GRPK eladó. Új széria, eszi a riasztót és a gázt is (30 MFS riasztóra, meg vagy 2 tár gázra eddig nem volt kivetési hiba). Gyári állapotú, papírok, stb. megvannak. Válaszokat magánba várom!
Szevasz, Mike. Nem fog menni, annak idején én kétszer is próbáltam szerezni neked, de csak GRP-9 rugót tudtak adni, meg ennek az éles változatát. Azt is csak úgy maradékból turkálva, félillegálisan.
Ha valaki jár a fég közelében, megkérném, hogy vegyen nekem egy szánhelyretoló rugót GBR61-hez, és dobja fel nekem postán. Nagyon megköszönném ha megtenné valaki, elakadtam a tuningolásban és egy rugó kellene a folytatáshoz....érezzétek át a helyzetemet...
Mea culpa! Őszinte leszek, nem olvastam végig a fórumot, csak belenézegettem, így nem találtam pont azokat a részeket, ahol a kérdéseimre választ kaphatok, de már pótoltam a mulasztást.
Köszi a képeket! (Egy kicsit megizzadt vele az outlook, mert sajna csak gagyi 31 kilobites telefonos elérésem van - kis falumban még egy UPC madzag sincsen.) Nagyon tetszik a krómozás, mostmár biztos, hogy valamikor én is megcsináltatom.
Van néhány 6-os hernyócsavarom, 4-es imbusszal hajtható be. Annak a közepébe kell fúrni 3(+a fúrószár ütése)mm - 3.5mm furatot, menetet fúrni a 6-os csőbe (gondolom a csőfar felől) és kész a szűkítés. Kis szűkítés cs és peppernek (megbízható önvédelemre is), tágabb a fiocchi blank riogatónak! Ez csak egy elmélet.. Hali