Kombin a két alsó az ködzárfény. Sedánon nem tudom... A ködzárfényt az ablaktörlő kapcsoló végén lévő gombbal lehet kapcsolni. Az szerintem minden modellban van.
Illetve még egy talán megint nagyon amatőr kérdés, de a hátsó lámpánál a legalsó amit a leírás ködlámpának aposztrofál és a fehér tolató lámpa alatt van a búrában, mi célja van, ha nincs ködlámpa az enyémben és a lentebb említett másik jobban felszerelt típusnál is csak elsőt ír a leírás amit találtam a neten? Vagy fogalom zavarban vagyok a ködlámpákat illetően is? Az első ködlámpa a ködfényszóró és a hátsó ködlámpa meg valami más? :S
Ha jól nézem csak a Elit és a Premium felszereltségben van köd lámpa és csak elől. Az enyém meg Plus csak.
A másik fura dolog, hogy most meg megint ég a hátsó világítás, de elöl a park meg nem. A kesztyűtartó világításhoz nem jutottam (majd este megnézem otthon) és a műszerfaléhoz meg sok a fény, hogy lássam, de gondolom nem megy. Na majd látom hogyan tovább...
Persze, reggel haladni kellett melóban, most meg olyan helyen parkolok ahol nincs erre lehetőség, de egy kollégával majd megnézzük a nap folyamán, ha már nem esik.
Hát ööö. Itt a múltkor említettem, hogy próbáltam a konzolt kiszedni, de a bal bovdennél feladtam és visszaraktam inkább. Na most itt a kesztyűtartó kiszedésével kezdtem illetve onnan a kábelek lehúzogatásával. Nem figyeltem még előtte, hogy ment-e a kesztyűtartó világítása, de utána szerintem nem ment illetve nem megy most...
Ha jól emlékszem, talán a kesztyűtartó világítása? Na azon keresztül lazán ki tudják ütni a 15A-os biztosítékot, ha gyakorlatlan ember szedi ki a kesztyűtartót a pollenszűrő cseréje miatt.
Lehetne biztosíték is, de ha jól sejtem, a műszerfal világítás sem működik? Vagy az már jó?
Van a műszerfal mögött egy csatlakozó, az szokott tönkremenni. Ha az jó, vagy már javították, akkor a világítás kapcsoló lehet rossz. Ilyen is előfordult már. Ezt a két dolgot kellene kilőni.
Na most jutottam megint oda, hogy elővettem a kocsit a 'szép' idő miatt és megnéztem gyorsan a hátsó világítást is munkába indulás előtt ami szintén nem világít. Remélem a féklámpa még működik. Azt nem tudtam egyedül most ellenőrizni.
Ez így most még mindig nem lehet bizti gond gondolom.
Nálam fordítva volt :) A bal bovdennél adtam fel és raktam inkább vissza az egészet. Béna voltam a kiszedéshez :S A forrasztással viszont nem lenne gondom. Távközlési műszerésznek tanultam anno :)
Hát nem mindig volt ilyen meleg szóval tuti nem megy, ha olyanja van. A klíma többi része meg ellenőriztetve. A gáz is rendben és ha világít a led, indul a klíma (hallatszik is a kattanás), ha meg nem világít, semmi nem történik. Na de ahogy sebike is írta, örülhetsz, hogy nálad csak a kontroll leddel van gond :)
Ebben a melegben miről tudod megállapítani, hogy a hátsó ablak (+ ez a tükör fűtése is) nem megy? Tényleg érdekel. De a belső keringetést sem lehet hallani, hogy zár, csak aki ismeri, az tudja, megváltozik a ventilátor hang egy picit. :) A klíma nem indulhat azért sem, mert esetleg nincs gáz a rendszerben, illetve mert a a kompresszor alján lévő csatlakozó szétment. Ez utóbbi nem gyakori, de előforduló hiba. :(
Valójában a panel nyáklapján lévő forrasztások gyengék. Többnyire a visszajelző fények nem működnek, a funkciók viszont igen.
A panel kiszedése nem bonyolult, de két hibát el lehet követni vele: a kis rögzítő fülek letörését vagy a fém rögzítők leesését. Illetve a fűtés bovdenállítóinak letörését, mivel 10 éves autókról van szó, a műanyagok picit ridegebbek már. Egyébként nem komplikált a dolog.
Miután viszont kivetted a panelt, kell valaki, aki tud forrasztani.:)