Ó, köszi. Itt a fórumon szerettem bele... egyébként valaki mondta már ezt a napokban de én is elmondhatom, hogy ezelőtt 3-4 éve amikor házba költöztünk a legjobb dolog ami történhetett, hogy rátaláltam a rózsás és az angolkertes fórumra.
Nálam ó az egyetlen, ami abból a bizonyos rendelésből megmaradt. Hozzá is csekély reményt fűztem, de mostanra szépen összeszedte magát. Szerintem jó lesz.
Nagyon szépek,jó hogy ekkora helyed van.Az egyik képeden a lila apró virágú bokor nyári orgona?A sárga liliom mögött a tölcséres rózsaszín virág kicsoda?
Mára kinyílott a Princess Alexandra of K. Gyönyörűen tartja a fejét. Örülök, hogy hallgattam rád és ezt vettem. Azt hiszem a bókolókat magasabbra kell engedni, mint én tettem eddig, és akkor élvezhetőbbek a virágaik, amik egyébként nagyon szépek.
Ennyi szépséget egymás után! Imádom mostanság a fórumot! A 12.-en Nadine Xella Ricci? Mert nálam is inkább a tiédhez hasonlít, kicsit barackos beütéssel. Ilyen:
Tavaly talán emlékeztek mennyire sajnáltam az első és egyetlen Massad rózsámat ami (úgy tűnt) nem maradt meg. Hát összeszedte magát és az elszáradt ágak alól egy kis hajtás előbújt. Ő volt az.
Az első kép olyan mintha nem is igazi lenne, hanem egy fotózás kedvéért minden virágzó szépséget konténerben egy helyre hordtak volna. Irigykedek a szomszédaidra!
Csodaszép! Mintha nem is ugyanazon a bolygón élnénk :-) Jól látom, a negyedik képen, jobb oldalt a gránátalma bokor mosolyog azzal a rengeteg bimbóval? :-)
Nekem még mindig zavaros ez az angol, francia, spanyol, de úgy látom máshol is van keveredés. Több szín és fajta is van már nálam is, ezek a nagy bokrok a világosabb lila virágúak. Van olyan aminek megvan a növényjelölője- elvileg az eredeti, olasz jelölő- figyelni fogom őket virágzáskor.