És milyen aranyosan, türelmesen megvárta, amig az operatőr összeszedi az állát a földről, és eldönti, hogy a 2 "balkeze" közül melyik is a jobb... (pardon, ezt csak a hatás kedvéért mondtam, nagyon jo volt az operatőri munka, bár nem nagyon értek hozzá :) ) ... meg ugy egyáltalán... :)) Imádom ezt a palit... :))) BA forever :)
Nekem is rögtön az jutott eszembe hogy milyen kedvesen 'letámadta' az operatőrt! :) Ők gondolom nemigen vannak hozzászokva, úgy tűnt, nem is tudta hirtelen, hogy melyik kezét hova tegye :)
Here is the summary : -he shook hands with the cameraman (could not believe it... normaly nobody realizes, that the cameraman is there... B you are really great !!!) -last time when he was here, he had a short trip in Budapest at night, he really liked it, and wants to see more, when he comes back... Well Bryan !!! It would be a pleasure to show you the city, anytime you want it, just send a mail ;) !!! :))) -he liked the reporter, said she is the craziest, he ever met, and especially liked her shoes :) (white with red dotts) -said, once he'll die, there will be written on his grave : "the guy who did not finish yet..." -he likes to be busy - we know this :)) -and there was a strange question : if he could bring back 3 famous people, who would they be? He said : John Lennon, Jimi Hendrix, and ELVIS PRESLEY !!! (I am an Elvis-fan too !!! ) And at the end, he said : Viszont látásra ! (means "see you again" in hungarian)
véletlenül találtam az Új Udvarban, a Kolosy-téren. Minden utamba kerülő CD boltba benézek mostanában, Bryan-cucc után kutatva... és itt szerencsém volt. 3000 volt, mindkettő, egyenként. És csak ezt a 2 darabot láttam.
www.usacd.hu - ezen a weboldalon meg lehet rendelni 5200-ért.
Ha George Michaelre gondolsz nála Circle of Faith nevű elkerített terület volt ahová drágábbak voltak a jegyek viszont a szinpad kinyúlott köré így az ott lévők körül rohangászott :-)
Ide a drágább jegyet vásárlók jutottak be a VIP jegyek viszont máshol voltak.
És ittis írták, hogy no fényképezőgép üditő meg ilyesmi mégis majd mindenki fényképezett.
A Bon Jovi koncertnél nem azért jutottam be a kordonon belülre,mert klubtag vagyok,csak gyorsan futottam.Bárcsak itt is beválna:)).Csak hova és kihez fussak?:)
6h-kor el kellett jönnöm dolgozni,de még a hajnali ismétlést se tudom megnézni,ugyanis reggel 7h-ig dolgozom.(ilyenkor imádom hogy nővérke vagyok:((
Valaki nem tudna legalább egy képet v. részletet felrakni?LÉCCI,LÉCCI,LÉCCI
Amúgy egyre jobban jön rám az elkenődés a koncival kapcsolatban.
Biztos hogy tényleg lesz néhány....... aki csak azért jön mert ingyen van,és lesz köztük biztos néhány nem normális is.(Ezért lesznek kint mentők,stb..)
Láttátok hogy a Mokkában is lehet VIP jegyet nyerni.
Mondjuk, én még a világon nem hallottam olyat hogy egy ingyenes rendezvényre jegyeket sorsoljanak ki.
Láttam,még a tegnapi nap folyamán írtad,h sikeresen beszerezted az MTV Unplugged-ot dvd-n.Azt szeretném kérdezni,h melyik boltban jutottál hozzá,no és mennyiért?Én ugyanis eddig csak egyetlenegy boltban láttam,10ezerért:( Akkor sajnos nem vettem meg,a bolt pedig azóta bezárt...:(
hát igem, remélem addigra ezek a mindennapos záporok-viharok elvonulnak, vagy legalább arra a napra tűnjenek innét jó messzire:DD
szerintem akik elől lesznek kapnak egykarszalagot, és azzal közlekedhetnek ki-be a kordonnal elkerített részből. Jó néhány koncerten voltam már, ahol ez így volt:)
csak fanclub tagok mehetnek be BJ-n előre, a VIP jegyesek helye nem ott van. Mellesleg a színpad előtti kordon nem emiatt van, hanem biztonsági okokból, és nem csak Jovin. Pl. Robbie Williamsen is, ahol bárki bemehetett, aki időben ott volt (vagyis ott nem tagság függő), meg ha jól tudom vagy Georg Micheal-en volt ilyen, vagy a Rolling Stones-on lesz. Sajna nem emlékszem melyiknél olvastam, de oda drágább jegyet árulnak/tak.
Bryan általában ad a pontosságra, figyel arra, hogy ne várakoztassa meg a rajongóit... és a kezdési időpontja általában 20:30, esetleg 21:00... Ez a normál koncertekre jellemző... itt nem tudom hogyan lesz, de sztem ha rajta múlik, többé-kevésbé pontos lesz :)
Letöltesz vmi T-mobilosat a telefonodra és bekerülsz az esélyesek körébe. Onnan meg imádkozhatsz, hogy kihúzzanak. Hajrá!
Vagy...! Ha vki úgy gondolja, hogy hasonlít vagy Bryanre vagy RM-ra képileg vagy hangilag, küldje el a képét vagy a videóját és akkor is lehet nyerni. Khmmm. Le kell fizetni RM-t mert ő fog választani. Hé, a video nyertese pedig még találkozhat is Bryannel, már ha őt imitálja.
És még használható info is van az oldalon! BA várhatóan 20.30 körül lép színpadra. Magyarul... 9 körül? Helyesen értelmezem, hogy akkor nem kell még 30 féle magyar előadót meghallgatni előtte, csak Rúzsa Magdit? Vagy megtartották ezt a szokást?
Ez meg hogy semmit nem lehet bevinni, csak nem gondolják már komolyan! Annyi embert úgyse lehet alaposan ellenőrizni. Nem tudom, hogy a "színpad előtti kordonnal körbezárt terület" alatt az egészet értik??
már megint ez a szöveg,hogy nem vihetsz be fényképezőgépet, meg ezt meg azt. Bryant hol érdekli,hogy fotózzák? Eddig mindenhová jó páran bevittek mindent magukkal.....Többször voltam külföldön koncerteken, ott nem csinálnak ekkora ügyet a fotógépből:)
Én sem nagyon értem, hogy nem lehet majd ki-be menni? csuklópánt meg miegymás...
Egész jól kis összerakott oldal, Bryan-szempontból mindenképp, köszi!
Pár dolgon azért meglepődtem, a színpad például teljesen máshol lesz mint mondjuk a Sting-koncerten, és úgy tűnik beléptetés lesz, magyarul egy kordonon mindeképp át kell menni? Akkor nem lehet majd ki-be járkálni? Ja, és most már viszont extrán drukkolni kell a jó időnek, mert az esernyőt is tiltják :S