Kismocsok,
http://www.mobile.de/SIDS0wvondqNGBpNcqmzPDrNQ-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB10LsearchPublicJ1087935642A1LsearchPublicD1100CCarX-t-vctpLtt~BmPA1A1B20B88~-t-vCaMkMoSm_X_Y_x_ysO~BSRA6D1100D3500FalpinaFALPINAA2A0A0A0A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&id=11111111131582607&top=3&
Nagyon szép!!!
Kismocs, nekem meg nem jeleztek, csak Te asszem :-) A honlap mondju knem is megy 2 napja, de holnapra rendben lesz. Rajtam kivulallo okok miatt, erver upgrade :(
Mad Max, szerdan prshp, ilyes? Hozhatnal meg arcokat, meg gondolkozzatok erosen Komarnoba merazjo.
GZ
nincsen mar, elmentek a mutyukik, ugyhogy unnepelni kene!:)
amugy meg enyimek az E28-ak a cege meg a kombi meg a ket opel...
a ket M535i egggyen fut de egyenlore marad igy
meg az is lehet h eladom..
de most oan jol nez ki:)
nem jottok komaromba? krakko csuszik par ok miatt, ugyhogy johetnetek, jonnek sajtosek is..
szerintem az osztomu+egy cspagy
de majd kiderul, meg nem annyira veszes
annyira nem is izgat, az e28-ak jobb verdak, most azokra koncentralok:)
dizel a heten atgurul a ksztnistol a festohoz :)
A tiéden a difi bug hátul... A kerékcsapágy másképp szol, én 3db bugását hallgattam 1000km-en át :))
Az én difimenk is van egy kis hangja de csak kanyarodáskor meg kottyan is :( Szóval majd nekem is lesz csere!
Rettentö nagy különbség nincsen, csak a vastagság, ennek akkor van jelentösége ha kezded az autót végletekig kihasználni... A vastagabb erössebb, vastagabb a szár így nem görbül el extra igénybevételnél, több az oil benne, nem híbul fel olyan hamar. Vékonyba is van állitható Koni, utcára átlag autosnak nem nagyon kell vastag, ha állandó verseny, hungaroring meg ilyenek akkor érdemes vastagra cserélni! Szerintem talán Ruppynak is vékony van, de erre nem innék mérget...
E30-ban van "vékony" nomeg ugye "vastag" gólyaláb elöl. Miért is olyan hihetetlenül fontos, hogy "vastag" legyen az első gólyaláb? Egy "vékony"-ba nem lehet rendes gátlót tenni, vagy miért? Csak azért kérdezem, mert valószínűleg nem a motor tömegéhez igazodik, lévén a 324d-ben is vékony van...
Persze, hogy gányolás miatt kérdezem, mi más miatt érdekelne.
Gaijin