ugye? én például anettkától is, de attól is, hogy beszélnek róla.
ha meg csak úgy nem televízionikusan, akor rendesen tudom csikorgatni attól, ha egy doki felír egy többezer forintos gyógyszert és kiváltom és a melékhatásai miatt az elsô szem után nem tudom szedni. nem kell valakinek teniszkönyökre írt fájdalomcsillapító fél áron?
Nem tudok én linkezni, már az se tudom, hol, melyik forumon, de valahol írtam, hogy technikailag teljesen zokni vagyok. De van abban az elátkozott topicban néhány utalás, ami erre vonatkozik, emittre, a fogcsikorgatósra.
Phü, eltelt mán legalább egy hét, abban a topicban a topicgazda azóta se mert előmászni, mer látta, hogy miként csinálnak ottan koszt mindenféle garázda elemek, new girl, hö. :)
Nem rád gondoltam, nem csikorgattam egyértelműen, pedig kellett volna egyértelműnek lennem, hö, most nagyon nehéz lesz kijönni ebből a mondatból.
Hogy aszongya, néztem az adataidat, te is kvázi new boy vagy. Amit hajnalban végigéltem, nos, az volt szopatás, hö. Sose gondoltam volna, hogy az Ozagen nicket le kellene cserélnem Mély Torokra, bájng.
Azok az emberek, ott abban a baljósul szétoffolt topicban megígérték, átjönnek ide.