Igen az Ossian topicból is ismerhetsz :))) Rakkendróldémóóón!!!
Szóval ott van a fanzin oldalán egy OZZFEST link és ott leírnak mindent: Molnár Attila nevét keresd! Jelentkezz nála öreg, aztán kenjük!
UPé!
Igen korrekt az új klipp, én is letöltöttem, viszont nem a dobos, hanem a gitáros Adam Jones szokta gyártani ezeket a "betegségeket" :). Bár szerintem a Schism klippje sokkal jobb! Valahogy mindig az albumokról készült legelső klippek a legfaszábbak. A három legjobb klippjük egyértelműen a : Schism, Stinkfist, Sober.
Aki megy Bécsbe Toolra, kérem KÖNYÖRÜLJÖN MEG RAJTAM! Egy kisbuszt akartunk szervezni, de annyian lemondtak hogy nem fog osszejonni, en viszont nagyon szeretnek kimenni. Ha barkinel lenne egy kisujjnyi ferohely, az legyen szives szoljon! Termeszetesen minden koltsegbe beszallok, nem vagyok ukran maffiozo, es nem is dohanyzom. :)
Ugye nem baj, hogy én, mint megrögzött individualista, kis kompániámat külön vezetném a tett színhelyére. Amúgy ha valahova, hát a Pepsi-hez (Práter!) oda lehet találni.
Számok között anyanyelven kiabáljunk hülyeségeket! Hátha csatlakoznak az osztrákok is :)
ez azért változó dolog...
a franciáknál játszották a jimmyt (!!!!!), ausztráloknál a maynard's dick is volt... biztos, hogy lesz a grudge, lateralis, parabola, valószínű az aenima, stinkfist. schism, reflection/disposition lehet még. de szerintem bővebb információt találsz a koncert-review-k alatt a http://toolshed.down.net/0000.html
tudja valaki, hogy mi várható set list-nek bécsben? (az legalább nem ozzy keretén belül lesz!)
voltam tavaly májusban is a bécsi koncerten és akkor valami fenomenális volt a buli. sok és sokféle koncerten voltam életemben, de a tavalyi tool vitt mindent! teljes extázis volt az egész! remélem idén is hasonló várható.
tudja valaki milyen az a drowning pool??? azt hallottam, hogy valami rossz nu metál. mindegy, előzenekarnak csak elmegy.
hogy tetszik az új videoklip (parabol+parabola)? az "mtv new" már leadta! elég durva, megint a dobos rendezte.
Igen az vagyok te meg a diákszigetkomos kesza vagy...(ööö...melyik fórumból is??? AHá!! Az ossziánból!!!! :-DDDD)
Szívesebben mentem volna a bécsi hepajra de már nem jön össze, mert közbejött néhány problem. Marad prága.
Megnéztem a honlapot de nem sok időm volt keresgélni, úgyhogy nem találtam mobilszámot. Na majd mingyá. Azér köszi.
nos. (Krist, te a diaksziget.com-os Krist vagy? mert akkor te már hallhattad, de ok. leírom megint). Szóval az még hozzátartozik a dologhoz hogy Prágában a Tool csak 70 percet játszik (egy órával kevesebbet mint Bécsben), de lesz még vagy 6-7 banda ugye.... A jegyár 6150 az útiköltség 8000 -> (olcsóbban kijön mint vonattal Bécsbe) és a www.heroines.rocks.it -on lévő fanzine egyik szerkesztője szervezi a kisbuszt. a mobilszáma ott van leírva, nem tudom fejből.
Ha jol erzekelem, akkor a becsi Tool-ra tobb onallo "sejt" fog lemenni. Javaslatom az, hogy a pestiek beszeljenek meg egy helyet, ahol csutortokon az esti orakban talalkozni fognak (javaslom a BAH csomopontnal az ARAL kutat), es akkor konvojban le tudnank menni, igy azok is letalalnak, akik meg eletukben nem voltak a koncert helyszinen. Es nem utolso sorban nem artana, ha a magyar kompania egyben zuzna az elso sorokbn, es nem kiscsoportban. Nos, nem tudom, hogy az autotulajok hogy, mint akarnak menni, nemtom mennyi idolehet kijutni becsbe (4-4.5 ora, talan?) De csutortok ittvan a nyakunkon!:) Szoval beszeljunk meg valamit.
jó neked.. az én babám is szeret engem, mégis nekem kell majd kigyógyítanom a kétoldali pénzszűkéből... igaz, hogy én is szeretem, meg régebben ő gyóygított. izé, lehet, hogy igazad van? ;)
prágába nem akarsz menni? arra az időre is beteg leszel, gondolod?
nekem a barátom járt sz@rul; eltökölte az időt az útlevelével kapcs. most itthon fog majd sírdogálni.
hanem ha nem egyedül menne prágába, talán az jó lenne...
nekem csak most volt időm letölteni a parabola-t.
és ráadásul a melóhelyemen néztem meg. hang nélkül.
nemtom hova fogják ezt még fokozni, de szerintem ezt már nem nagyon lehet.
még egy kérdés. ki sejti, hogy miről szólhat a jimmy? ezen azóta gondolkodom, amióta csak meghallottam.
azt hittem az uj klip azert nagyon lelkesedest fog kivaltani :] nekem speciel asszem uj kedvencem van. eddig a Sober vitte a palmat, de ez vmi elmondhatatlanul lenyugozott. igaz az eleje meg eleg atlagos(legalabbis a tobbi tool videoval osszehasonlitva :) de a vegen azon kaptam magam, hogy tatott szajjal bamulom a monitort :]]
nem-nem, arra gondoltam, hogy az embernek pénze nincsen főleg.
de a többiben igazad van. viszont meglepően sok ember van, aki ismeri és szereti őket. vagy legalábbis ismeri.
itt is megkérdezem: nem tudja vki, hogy esetleg a bikini bandits hol, mikor, merre és különben is fog megjelenni? videó lesz ez, vagy mozi? ki tud és mit?
Minden CD-éjüket lehet kapni pedig itthon. Én legalábbis láttam. Meg is van mind, még az Opiate is, csak az Undertowra nem volt még lóvém, az mp3 ban van meg. De lehet kapni őket...Mer de Noms-t is. Az más kérdés, hogy van belőle a boltokban 3 db, mer alig veszik. Nem jut el a híre a gyerekekhez. Nem fért át a populáris szűrőn mint a Linkin P., Staind és társaik....Mondjuk ahogy a Shicm klippet elnézegettem...hu...Hát kellően beteg azért:))
az a baj, hogy a lemezeladási listák adatait nagyban befolyásolja a tény, hogy magyarországon a legtöbb nem-mainstream zenekar cd-it általában másolják. azért nekem is, ha nem megyek ki Angliába, nem lenne meg sem a mer de noms, se a Lateralus, se az Aenima eredetiben. így is a korábbi lemezek mind vagy mp3 vagy írt verziókban vannak meg. erre persze egyáltalán nem vagyok büszke. (van egy rakás zeném, és alig van köztük eredeti. ez iszonyú szar szerintem.)
hú, de nagyon okosat mondtam.
kár, hogy nem közvélemény-kutatások alapján szerveznek koncerteket. nem baj, majd a mi kis TSZE-nk szervez csinál ilyet is.
Én mindenképpen! Főleg, hogy ujabban rábuktam a Lateralusra, és valahogy nem tudok belőle kikászálódni, olyan mélyre visz a cucc...Ez má nem is zene, ez valami tudat alatt lejátszódo film. Na mind1! A lényeg:
Szerintem a szerzvezők, szeretnek olyan bandákba fektetni a koncertek terén, akiknél a különböző adatok szerint( lemezeladás, ismertség, stb...) 100%, hogy nem lesz veszteséges a dolog! Ez lehet, hogy más országokban így van a Tool-nál, de itt?,!!....Röhelyes de szerintem minden a klippektől függ. Ha egy becsúszik, amit nyomnak még a béndzsa vivák is ( pl:Perfect Circle) akkor szabad a pálya...