Annak idején, amikor Ivkovic bajnok lett a Kaposvárral gondolom nem annyira zavart, hogy más csapatok szurkolói ugyanezt mondták róla is.:) Vagy ha egy játékos olyan jó teljesítményt nyújt, mint az új GM-etek tette, akkor elnézve minden? Ennyire egyszerű a "geci-recept"?
Végül is egy friss bajnokcsapat csere centere tényleg nagy gáz lenne egy alsóházi csapatnak szintén a padra. Talán saját magát sem fogja ezzel megalázni. Úgy tudom Lajsz még nem írt alá Körmendre, szóval van még esély Norbin kívül másra is.
Hát igen, de ugye annak is extra sok a játékengedélye. Plusz egy fiatal szerb semmivel se lesz jobb játékos se, mint a szintén fiatal Luka...
Mindegy, kár ezen rugóznom nekem is, remélhetőleg a héten bejelentik most már valahogy az illetékesek, hogy kiknek szabad majd tapsolni, aztán mindenkitől kéretik jó pofát vágni a jó embereknek.
De ez bullshit, sokkal-sokkal olcsóbb lett volna megtartani Lukát a jelenlegi szerződésével, mint hozni egy ötödik légióst. Sokkal.
A rotáció már így is rövid, nem akarom bántani Hockot meg Bogdánt, de ha őket komoly rotációembernek tartjuk most, akkor tényleg a playout elkerülése lehet a maximális célunk, egyiküknek sincs komoly keresnivalója egy normális A csoportos csapatban.
Végül csak sikerült elveszítenünk egy "kosármagyart" aki még ráadásul alapember is lehetett volna, bár a korábbi nyilatkozatokból lehetett ezt már sajnos érezni. A másik problémám ezzel kapcsolatban, hogy így egy váratlan sérüléshullámnál megint csak kevesebb rotációs lehetőségünk lesz, ráértünk volna akkor hozni egy ötödik légióst amikor beüt a káosz, így viszont az ígéreteknek megfelelően elméletileg már 5 légióssal vágunk neki a szezonnak (más kérdés, hogy használhatóságban hol lesz majd Lukához képesta plusz emberke, illúzióim mindenesetre nincsenek...). Tudom, tudom nincs pénzünk...
Luka távozása szörnyű, még ha Ivkovics visszatérése óta lehetett is sejteni. Le vagyok taglózva, hogy ezt tényleg így kellett intézni. Tavaly igazoltunk három használható magyart, abból egy telitalálat volt, őt elüldözzük, a másik kettőt meg csak úgy kitesszük, majd minderről semmit, vagy hazugságot kommunikálunk. Beköszöntött az új éra.
Nagyon remélem, hogy ez csak valami vicc. Az mondjuk nem meglepő egyáltalán, hogy érdeklődnek iránta mert szerintem 2-es poszton kb a legjobb légiós volt a bajnokságban, de vezetőink szájából elhangzottak alapján igencsak meglepő lenne ha maradna az országban. Persze lehet ők tudják rosszul... :D
Hát belőlük nem sok volt idén. Konkrétan: - Govens - Norfleet - Thompson
A játékosok közül szerintem max Norfleet-re lenne anyagi háttér. Bár Thompson "kecskeméti" volt, Govens meg válogatott. Szóval kapcsolta bármelyiknek lehetne Ivkoviccsal, de kizártnak tartom, hogy a ZTE vagy a Falco ajánlatával mi versenyezni tudnánk.
Dramicanin aláírt már ide régen, mindenhol ugyanezt hallani, Kecskemétről is, itt nálunk, a városban is. Meg igaz, hogy az ankéton elhangzott egy több éve Magyarországon játszó amerikai neve?