Keresés

Részletes keresés

Emilia néni Creative Commons License 2000.12.05 0 0 25
Na jól van. Meggondoltam magamat délceg hercegem! :-)))

Ha most leapókázlak, megnézhetem a méljeidet három év múlva, mikor elérem azt az őskövületi kort, mint te most. :-)))

Feltűnt persze, hogy más a súlyozás most, el is kezdtem számolgatni, hogy akkor mennyivel több jó cselekedetet kell művelnem, mint rosszat, de mivel most szőke nő lettem...:-)))) Nos, érted. :-)

Előzmény: Emilio bácsi (24)
Emilio bácsi Creative Commons License 2000.12.05 0 0 24
Szóval én neked apóka vagyok? Nos ezért kapsz egy nyomdarókát! 2 nyomdaróka egy nyomdavaracskosdisznó, két nyomdavaracskosdisznó egy bomlasztó mél, aztán még nem tudom. Észrevetted ugye, hogy kicsit más a súlyozás a jutalmazással ellentétben? :)))))))

Méghogy én apóka...ez nem megy a fejembe :))))

Előzmény: Emilia néni (23)
Emilia néni Creative Commons License 2000.12.04 0 0 23
Én a huszon apókákért rajongom, mint te vagy. Azt hittem, már ismered az izlésemet. :-))))
És én azt mondtam, a szive legyen borotvált! Bár attól függ, kinek hol a szive. :-))

Legyen az, hogy meglátjuk, én rájövök-e majd böszme szoborra. :-))

Előzmény: Emilio bácsi (22)
Emilio bácsi Creative Commons License 2000.12.04 0 0 22
Borotvált bácsika? :))) Nos egy kép lebeg előttem ahogy egy 70 éves, csontra borotvált apókával "tv-t nézel" :)))

Más: Megvan a böszme szobor :)) Fel lettem világosítva :) Nem is olyan böszme az :))

Előzmény: Emilia néni (21)
Emilia néni Creative Commons License 2000.12.02 0 0 21
Emo! Ha ilyen szőrös szivű vagy, itthagyok ám csapot-papot, és keresek egy lágy szivű bácsikát. :-))) Bár a szőrös szivűnek a szörtelen az ellentetje. Nos, akkor inkább borotvált szívű bácsika után nézek majd. :-)))))
Előzmény: Emilio bácsi (20)
Emilio bácsi Creative Commons License 2000.12.01 0 0 20
Nos a tündibündi után még a finom vállveregetés jön, aztán a jutalomkör a körhintán, majd a forró tea egy étteremben, stb. Úgy nyolcvan éves korodra ígérhetem a puszit :)))) Najó kicsit előbb is :))

Ja és nem szeretem a strébereket :))))))))))))))

Előzmény: Emilia néni (19)
Emilia néni Creative Commons License 2000.11.30 0 0 19
És hány szóbeli tündibündi után kapok puszit? És hány puszi után jár csók? És hány csók után érdemlek egy kis becézgetést? És hány becézgetés kiérdemlése után jössz egy egész éjszakával? :-)))))))

Asszem mától szorgos stréberségbe kezdek, és nyomdanyuszikat gyűjtögetek. :-)

Előzmény: Emilio bácsi (18)
Emilio bácsi Creative Commons License 2000.11.30 0 0 18
Nos a kulcsszó az idő beosztása :)) A Schumi is haragudna ha tudná, hogy veled beszélgetek :)))))))
Látom azért a kevés otthontöltött idődben jöttél és beírtál ide :)) Ezért nyomdanyuszi jár :)) 3 nyomdanyuszi az egy nyomdarinocérosz, 3 nyomdarinocérosz az meg egy pirospont. Ha összegyűjtesz 10 pirospontot, akkor kapsz egy szóbeli tündibündit :)))))

Ez a böszme még mindig nem tudom mi lehet. Majd megkérdezem Krapulaxot :)))

Előzmény: Emilia néni (17)
Emilia néni Creative Commons License 2000.11.30 0 0 17
Látom nem is szerecc igazán. :-(((( Ha azt a barom Sumit választod helyettem, az elég szomorú. :-)))) Bosszúból ma nem is főzök neked vacsit! Meg edzés sem lesz! :-)))) És ez még csak a kezdet! :-)) Tudod, hogy szeretek gonosz lenni. :-))

Azt hittem, ha ott leszek, felismerem Böszme szobrot. De ha még te se találkoztál vele, én honnan jöjjek rá, ki ő? :-)))))

Előzmény: Emilio bácsi (16)
Emilio bácsi Creative Commons License 2000.11.30 0 0 16
Emcsi néncsi!

a Forma-1 az tabu :)) Nem adom! :)
A fogyasztó sportod mint olyan, rendkívül megkapó, edzek is rendesen :))) A csipánk is kinyílt rendesen. Melyik az a nagy böszme szobor? (Ez itt erősen hátam mögötti egyezményes jelekkel való kommunikációnak tűnik) :))

Na abbahagyom, mert ma nem tudok értelmesen írni :))))

Emilia néni Creative Commons License 2000.11.30 0 0 15
Drágaságaim, nehogy azt mondjátok, hogy még nem nyílt ki a csipátok! :-)))))
Emilia néni Creative Commons License 2000.11.29 0 0 14
Szemeim hál'istennek megmenekülnek bácsim karmaitól, merthogy ő a párom, biz'ám. :-))

Sajnos Krap ki kell ábránditsalak, mert nem téged látogatlak meg. Igy ajándékot sem kapsz. :-( És idvez nélkül kell majd ott boldogulnom. De egyet megigérek: mikor elsétálok a "böszme szobor" mellett, majd integetek neked, rendicsek? :-))

Előzmény: KrapulaX (11)
Emilia néni Creative Commons License 2000.11.29 0 0 13
Abszolút listás? Ez azt jelenti, hogy nekem még egy Forma-1 futam alatt is lenne esélyem elcsábítani téged? :-))))Kár, hogy hónapokig kell várnom, míg ezt tesztelni tudom.:-)))

Sörhasaddal vigyázz, nehogy kiess a kegyeimből. :-)))) De ismerek egy jó fogyasztó sportot, a szex. Talán többet kéne edzened. :-))

Előzmény: Emilio bácsi (12)
Emilio bácsi Creative Commons License 2000.11.29 0 0 12
Nénémasszonka. Milyen top tenben nem vagy benne? :) Abszolút listás vagy :)))
Hidd el nem csak a kövér nők élvezik jobban a szexet. Pl én nem vagyok se nő, se kövér. (A sörhas kövérségnek számít? :)))

Krapulax: Milyen idegenvezetőitek? A páromat rám értette! (vagy kikaparom a szemét :)))
Egyébként tényleg jön városunkba.

KrapulaX Creative Commons License 2000.11.29 0 0 11
Emilia! Micsoda, meglátogattok? Ezt örömmel hallom, szeretem a sok ajándékot :))) Egy picit üröm az örömben, hogy mint hallom nem vártál rám (azt még megértem, hogy mindenféle puszipostásra nem vársz na de RÁM? :))))
Amúgy milyen kajálda érdekelne? Tudod mit leszünk az idegenvezetőitek. Van a város közepén egy böszme szobor (egy mesterség több munkafázisait ábrázolja, vagy csak Emilio munkatempóját utánozták és megkövesedtek :))) Szóval ha erőssen integetni kezdesz a szemközti épület felé (többnyire a zöld dominál, és egy távközlési cég logoja virít rajta) egy-két nap után tuti észreveszlek, és így sikeresen szert teszel egy páratlan idegenvezetőre.
Emilio: ha csak nem vesznek fel a keletnémet atléták közé és alapos hormonkezelést nem csinálnak rajtad akkor tuti valami sürgős dolgom lesz :)))))
Előzmény: Emilia néni (10)
Emilia néni Creative Commons License 2000.11.28 0 0 10
Emilio! Az imént szomorúan vettem tudomásul, hogy nem vagyok nálad az első tízben! Elkeserítő! :-(
Lehet, hogy átpártolok? :-))))))))) KrapulaX, mit csinálsz holnap? :-))))))))
Emilia néni Creative Commons License 2000.11.28 0 0 9
Krampuszom!
Mindent elvittek tőled? Igazán sajnálom.(akkor hogy irsz???) Pedig már nem is haragszom rád. :-)

Még nem is mondtam, két hét múlva felétek járok. Szerinted, melyik a város legfincsibb kajáldája? :-))) Egyébként párom a megmondhatója, hogy nem mindig a kaján jár az eszem. ;-)))) IGAZ? :-)))))

Előzmény: KrapulaX (6)
Emilia néni Creative Commons License 2000.11.28 0 0 8
Emilio! Tudod, hogy azt szeretem, hogy nekem osztogatod a puszikat, de ha ilyen lelkes vagy a kézbesitésben, megtennéd, hogy adsz egy romantikus csókot az egyik legrondább nőnek a világon, Zámbó Jimmynek? :-))))

Képzeld, azt olvastam, hogy a kövér nők jobban élvezik a szexet. Le is vezették orvosilag. Lehet, hogy érdemes lenne hízókúrát tartanom, ki tudja. :-)))

Előzmény: Emilio bácsi (7)
Emilio bácsi Creative Commons License 2000.11.28 0 0 7
Óóó én mindent átadok rendesen. Rám lehet puszikat bízni :)) Ha a fiúnak kell átadni ,akkor nem ennyire megbízható a kézbesítés, de lánynál 100% :))
KrapulaX Creative Commons License 2000.11.28 0 0 6
Szia Kedves!
Verőemberek? Nekem azt mondták hogy az adóhivataltól jöttek és ezért visznek el mindent :))
Azért ne hidd mert nem írok sosem követem sorsod alakulását.Közös ismerősünket mindig beszámoltatom.
Előzmény: Emilia néni (4)
bocimobil Creative Commons License 2000.11.28 0 0 5
Nos ha az a két szőke, vállig érő kékszemű sportos alkatú leánykát küldted mint "verőemberet", akkor a válaszom igen. Ottjártak nála :))) Nagyon helybenahgyták "szegényt". Úgy kellett (neki) jegelni :)))))))))))))

Úgyis jön valaki aki az utolsó pillanatban leezredikezi előtted a topicot :)))

Egyébként meg haladó lettem, mert a színek váltogatása után már linkeket is tudok betenni ám! :))) Most jön a képbeszúrás c. lecke :)

Előzmény: Emilia néni (4)
Emilia néni Creative Commons License 2000.11.27 0 0 4
Emiliom, te a folt vagy én meg a zsákja, vagy forditva? Persze, hogy néztem, tudod, egy rugóra járunk. :-)
A nullát elfelejtettem, na majd az 1000.-re rástartolok. :-)

KrapulaX, el se hiszem, hogy te még élsz. Akkor a verőembereim nem találtak meg??? :-))

Előzmény: KrapulaX (3)
KrapulaX Creative Commons License 2000.11.27 0 0 3
Persze, nem elég, hogy jót tesz veletek elküdenétek melegebb éghajlatra? .))))

Emilia: megkaptam a puszijaidat,igaz csak szőrmentén :))) ugye nem haragszol? :)))

Előzmény: Emilio bácsi (1)
Emilio bácsi Creative Commons License 2000.11.27 0 0 2
Jut eszembe! Illett vola szépen lenullázni nem? :))
Előzmény: Emilia néni (0)
Emilio bácsi Creative Commons License 2000.11.27 0 0 1
Hinye de gyors voltál :)) bYdet küldjük el minél messzebbre :)
Tegnap este megnéztem ezt a Folt a zsákját c filmet. Nem nézted? naaaaagyon kemény vooolt!!! :))

Előzmény: Emilia néni (0)
Emilia néni Creative Commons License 2000.11.26 0 0 0
Köszönjük bYd! :-))
Megbeszélem Emilioval, hogy hálálhatnánk meg neked. :-)

Emilio! Van ötleted, mivel lepjük meg bYdet? :-)) Talán küldjük el Bora-Borára, hogy ne lássa, mit művelünk itt a hozzájárulásával. :-)))

Előzmény: bYd (-)
bYd Creative Commons License 2000.11.26 0 0 topiknyitó
Két kedves ismerősöm megkért, nyissak nekik egy közös topikot, ahol beszélgetnek. Nos íme itt van. A topic természetesen szabadon látogatható és a hozzászólás is megengedett az aktuális témához. Nos akkor had szóljon...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!