Már nem azért, de Jimmy nem is a középső ujját mutatta fel Ben Williamsnek.
Egyébként is igaza volt. Nekem már régóta szemet szúrt Ben Williams viselkedése.
Mindig hangosan vihog, a golyókat sem helyesen rakja vissza, és ezen a meccsen is volt egy olyan szitu hogy Brecel elé durván bevágott, az meg majdnem nekiment.
Egy játékvezető legyen észrevehetetlen. Ő sajnos mindig középpontban akar lenni.
Persze-persze! Tapasztalati tény, hogy felvételről vagy sokadik ismétlésről menő bicikliverseny is soxor elsőbbséget élvez magyar Eurosporton az élő sznúkernél.
Du. Ronnie utolsó frames totálját végre sikerült megnézni, közben a másikon épp tekertek, de annak az már a sokadik ismétlése volt. Egyébként még egy pályás vb-t kell kibírni a szezonban, meg pár európai CX futamot, de azok élőben ritkán ütik az európai snooker játékidőket.
Én is szeretném ha a Eurosport adna minden snooker meccset de a nézettség dönt és valószínűleg sokkal többen nézik a biciklizést. Mindig lehet jó streamet találni és TV-re is ki lehet rakni úgyhogy azért így is megoldható.
Szerettem volna a magyar Eurosporton megnézni a döntőt, de kerékpársport és tenniszsport volt még fél kettőkor is, aztán bealudtam, de szerintem nem is adták, majd este 8-9-kor talán leadják felvételről.
A verseny mindössze 7 mérkőzéséből talán 3-at adtak élőben, ami felháborító a sznúkerkedvelők számára.
Ez nem jött össze, a harmadik nagyágyúval már nem bírt.
Durva, hogy több mint 8000 néző volt a döntőben. Én a vb-t is el tudnám képzelni egy ilyen arénában, akármilyen hagyománya is van a Crucible-nek, de csak 1000 nézőt tudnak oda bepréselni.
Fu odapakolt egy maximumot Higgi bébinek a döntőfrémben. Jól megy neki most hazai pályán, Selby-t is eltakarította az útból. Remélem vissza tud térni az élmezőnybe, én mindig is kedveltem. (kivéve persze mikor Ronnie ellen mumuskodott :) )
Tegnap a Hong Kong Masters -en Xingtong pozitív Covid-teszt miatt visszalépett, így a Robertson-Xingtong törölve lett. Állítólag helyette Mark Williams lép be. 13 órakor kezd Ronnie.