Hátha szerinted jobb is, akkor mégis kell ::))
Én is úgy terveztem, hogy visszamegyek, de beszoritottak előre középre, úgyhogy örültem, hogy még egyáltalán élek. :)
Hello mindenkinek!
Tudna valaki segiteni? Kölcsönadtam valakinek a certificado-t és nem adta vissza :( kéne mp3-ban.
Persze az is elég, ha adtok valami okos url-t :)
Meg ha már itt vagyok megkérdezem a társulatot, hogy ugye 3 albumot csináltak eddig? (az az igazság, hogy a többi is kéne ;)
Amúgy meg respekt a bandának, meg a fanoknak hogy fenn tudnak maradni itthon!
Éljen a Fresh Fabrik, nagyon tuti volt a koncert, csak valóban nagyon hangos volt, főleg a hangfalaknál, a baloldalon. Nagyobb hely kellett volna valóban, mert nem volt túl jó a terem akusztikája....
A Rémember kinek tetszett?
TONEX: Vettem az 1.sorral kapcsolatos (enyhe) célzásodat, de már elmondtam mi történt... Van mentségem! :-)
Én is örültem minden topicosnak, na meg a FF-nak! :-)
Hali! Én is túléltem! Nagyon állat volt maga a koncert, csak kár, hogy olyan marha voltam, hogy hagytam elcseszni a kedvem...De azért örülök, hogy néhány topicossal sikerült végre talizni!:)))
Iszonyat jó volt, nagyon nagyon.. Csak kár, hogy bizonyos emberek nem jelentek meg az első sor környékén! :)
Nekem nem (csak) a dobhártyámat "gyilkolta le", hanem a végtagjaimat. Borzasztó volt az első sorban, de nagyon tetszett, és aki nem volt ott, nagyon nagyon bánhatja!!!!!!
És találkozhattam az addig még ismeretlen topikos emberkékkel :)