Az életünk egyik fontos napja az egri mazdatali volt tavaly, ott ismerkedtem meg egy 323F-sel, pontosabban a Gazdival és most úgy gondoltuk, hogy az mégse lenne szép, ha az autóval nem készülne fotó életünk másik nagyon fontos napján, úgyhogy íme 2007.05.19.: Mi és a Mazdi! ani626 és providence356
Egy Mazda Xedos9 2.5 V6-os megszerzésén gondolkodom.
Két szerelővel is beszéltem az ügyben. Egyik azt mondta, hogy a motorja elnyűhetetlen és kiváló. A másik szerint viszont rengeteg hibája van, ami rengeteg pénzbe kerül.
Igen. Mégegyszer köszi! Habár csak egy ködlámpa tölcsért vettem, mert minden más elég drágának tűnt - és az is volt.
A tuning meg: ízlések és pofonok. Ne bántsunk meg senkit. Az tény, hogy lehetett volna igényesebben is, mert elöl pl. rálóg a "tuning" hűtőrács a lámpabúrára, hátul meg az a 2.8 felirat.. És 2 szárnya van !!
Köszi a tükrös ügyekben a segítséget mindenkinek, igy már megtalálom. De. Egyik ismerősöm most ajánlotta a tükör-fóliát, amit csak ráragasztasz aszt kész. :-) Ezt a dolgot még körbejárom. Ha van tapasztalatotok ilyesmivel, megköszönöm.
Onnan valószínűsíthető, hogy az első lökhárítóról hiányoznak az alsó spoilerek két oldalt, a kerék előtt, na meg ködlámpa sincs benne egy szál se, pedig gyárilag szériatartozék volt. Utángyártottban nincs GT-re való lökhárító asszem, csak a sima, meg bontottban is ritkább a GT-s, ezért egy csomó ilyenen sima lökhárítót látni, amin nincs meg a helye a spoilerek felfogatásának. Enyémen is sima volt, úgy kellett kifúrni.
Hali! Most nagyítottam egy google map-et, és nagy valószínűséggel állíthatom, hogy a Király utca Holló és Rumbach Sebestyén utca közti szakaszára esik a tükrös, a Deák tér felé tartva (menetirány) a bal oldalon. Van ott egy ház, ami kijjebb lóg, mint a többi, így ott a járda keskenyebb lesz, és az ott kilógó tűzfal hirdeti is a tükröst. A nevét én sem tudom, de ha más is emlékeiből halászta elő, akkor nagy hiánypótló vállalkozás lehet..
Ha valaki tud tel.számot, faya lenne, mert egy ismerősöm Subary Legacy kombijára is kéne egy jobb oldali tükör, de mintát nem tud produkálni, a kocsi messze van.