Jó az, láttam elsőre is (illetve megoldottam, de ez az eredmény szempontjából mindegy). :)
Csak még gondolkodom, hogy mit mondhat, mert sajnos elég nehézkesen tudok szuahélit szájról olvasni. :)
De most már tényleg jó éjt, az ágyból már nem ér el eddig a kezem. :)))
2. Bocs, Shal, nem úgy gondoltam, de talán kinek a szakmájába vág, kinek nem. Persze igazából nem tudom, mit jelenthet (valami unalmas tankönyvben olvastam...),de jól hangzott.
1. Bizony, bizony, több év kőkemény munka vár rád, de hát az élet célja a küzdés maga. :)
2. Nem csak Tcherno érti, ne aggódj, mások is tudnak itt külföldiül. :)
3. Naná, hogy egész máshol hallottad, pontosan ezért lett itten megjegyezve. (Már ha emlékszel, mi történt ott legutóbb.) Jó hely ám ez a Lub, csak tudni kell, hogy itt nem csak a sorokat, de a sorok közét is mindig olvasni kell . :)
Ez most akkor azt jelenti, hogy még több év kőkemény munka vár rám, mielőtt a magaménak tudhatok egy hasonló papírt? Ez igazán nem jó hír. Lehet, hogy inkább megveszem Gazsitól, aki egyébként is jó haverom, még abból az időből, amikor orgazdagént tengettem napjaimat. Bár meglepő, hogy Gazsi profilt váltott, annak idején még csak kétkerekű járműveket lizingelt, természetesen a tulajdonos tudta nélkül. Egyébként gratulálok a 6500. hozzászólónak, igazán sikeresen kifejezte mondanivalóját, bár kissé talán túl redundáns volt. (Tcherno biztos érti...) Na, mivel most túl humoros voltam, inkább elteszem magam nyugovóra.
Tudja valaki, hol van ez a Black Neon? Én mintha egész máshol hallottam volna ezt a nevet...
Hát arra a {jelzők behelyettesítendők} bizonyhitványra azt hiszem még várnod kell egy darabig. Az ilyen értékes, minőségi papirost nem adják ám csak úgy ingyen, még a Tangón sem! Mikor megláttam, mennyibe kerül, inkább (szín)aranygyűrűt vettem a szomszédos árustól, valami Gazsitól vagy kitől, mert az viszont alkalmi vétel volt. Csak aztán meg is szabadultam tőle hamarost, mert rájöttem, nem nagyon passzol az elmúlt párizsikhoz, amelyeket Bélától kaptam. És hát ugye szívemnek az sokkal kedvesb.
Szóval két szék közt a prés alá.
De kitartás, lehet, hogy a télapó tojik majd egyet! Remélhetőleg jó helyre.
Így elbénázni a 6500-at Paulina, csalódtam benned. Semmi magvas gondolat, meg hogy mennyire szeretsz minket, de főleg engem... És minek kellett ehhez egy ilyen gyenge művésznév?? Aztán meg tojol a fejemre, még táncolni se jössz velem a Black Neonba. Térjél már magadhoz, mert ez amit művelsz valóban elképesztő!
Shal
(És még hogy nem én vagyok a humorfesztivál győztese...)
Hát most egészen meghatódtam (de azt azér' nem kellett volna közhírré tenni, hogy szerelmes vagy belém, Béla...) Már csak az a kérdés, hogy ki legyen közöttünk, sajna PMB most foglalt :)
6494. epizód: AZ ŐSZINTESÉGI ROHAM, avagy béla szívt vall, vállt szív
Igen Tisztelt Lublikum!
Töredelmes elnézését kérem mindenkinek tegnapi bélanapi, előkelő lubtagságomhoz ízig-vérig méltatlan, hejehuja viselkedésemért, valamint tegnapelőtti, illetve azelőtti és a satöbbi viselkedésemért, egészen a kezdetekig. A kezdetek előtti viselkedésemet szerencsére sűrű homály fedi, így azér nem szükséges elnézni. Valójában, mind azt nyilvánvalóan nagyon jól tudjátok, mindnyájatokat nagyon szeretlek (Téged, kedves Olvasó pedig elárulom különösen nagyon!!!), még tulajdonképpen ha végképp belegondolok, talán Libit is, de ez maradjon szigorúan köztünk, illetve közöttünk.
Szóval, most végre lelepleződöm magam (paulina, te most ne nézz ide): azért nem voltam több hóhosszan, mer SZERELMES VOLTAM, VAGYOK és LESZEK, mint Lenin szokik, de mostantól, vegyétek fenyegetésül, relatív ritkasággal (bélából sohasenem elég!) jelen leszek, még ha eztet a parafenomenális lubélet megsínyeli, mint kacsa a nokedlit, is.
Nem rossz, bár én igazából valamilyen jól megtervezett, kíváló minőségű, vízjeles fotópapírra nyomott, állami akkreditációs igazolással ellátott, nemzetközileg elismert, valamint pénzjutalommal kiegészített jeles minősítésű bizonyítványra vártam. De persze ennek is nagyon örülök, csak éppen (megkérdeztem faxon...) nem fogadják el a harvardi smájli-egyetemen felvételi mentességnek. Shal, nem tudnál az ecseri piacon szerezni valami hasonlót nekem?