sZIA B!
Ha édekel a 2000-es Mera Luna cd,szívesen írok Neked,csak küldj a Gáborkával egy 80-ast...
Ezen az összes új szám rajt van,de majd meghallod...
tours.tsom.org
Itt nézdd meg a Trip the light 2000-es turné setlistjét és meglátod a programot...
Jövőre is ugyanez várható max 1-2 szám eltéréssel!!!
Üdv
W
Valahol már olvastam! Waters, Töled kérdezem, te illetékes vagy. Nem lesz nagy csalódás, ha megyünk? Tudsz arról valamit, hogy régi számokat játszanak-e majd? + ilyesmi.
Hapci!
Jelentkezz,ha vettél 80-as cd-ket,mert akkor beszaladok érte és megírom Neked a cuccokat...
Ez a Mera Luna nagyon jó quality!!!
Azóta is az van műsoron...
Üdv
W
azert a gyors se olyan tul porgos :)
feltettem par verzioban (koncert, demo stb), + a ribbonst is, jovo hetfoig fenn csucsul
ha erdekel toltsd le
a kiterjesztes zip, csak nevezd at mp3-ra
csa
hapci
nem, csak a lassút...azért szeretem.
justin: ugye elküldöd a ribbons-t??? plíííííz :)
amúgy a NMA-t koncert nélkül is szeretem, bár sajnos tőlük nem sok számot ismerek...
sajnos a becsi koncertrol nem tudok velemenyt mondani, mivel nem lattam, de igazsag szerint nekem a mostani koncertek jobban bejonnek mint mongyuk a 90-91-esek, tobb a regi szam, energikusan, jol nyomjak a fiuk, mig a Vision Thing turnerol csak a faradt unalom jott le (kb. 10 koncertfelvetelt hallottam rola, persze mind ua). 92-tol szerintem 1re jobbak, birom h elovettek ilyeneket mint az On The Wire>, vagy pl. korabban a Fix Hallottam en is h allitolag geprol megy az egesz, egy darabig nyomtak is egy zenei kiseret nelkuli szamot (Stop Dragging My Heart Around), allitolag ennek cafolataul, mongyuk eleg szornyu, szoval nem tunik plebekknek
A pecsas koncert szerintem azert nem volt rossz, bar a setlist eleg gyengecske volt akkoriban es AE se volt tul lelkes a parezres kozonseg elott, monta is h ide se jon tobbet, es tenyleg (a DM-el se jott ugye) :((
Azert jobban bejott utana (v elotte volt?) a BSben a Mission, azon meg annyian se voltak mint a SOMon (taxisblokad), azt megis tuttak jaccani rendesen, szoval szimpibb volt a hozzaallasuk, meg +is koszontek h eljottunk +ilyenek
Pedig hidd el.Sokkal jobb egy koncerten az ismert dolgok hallása,mint a százszor hallgatott dolgok felidézése.Egy koncert,és rögtön látni fogod miről beszélek.Most már kicsit mókás a hangulatom.:-)))Javaslom,próbáld ki.Nekem így lett hatalmas kedvencem a New Model Army,stb...
Én is voltam a Pecsás Sistersen,de az egy teljesen más zenekar volt...
Qrva jó volt és Olyan fények voltak,amilyet még azóta is emlegetünk!
DE!!!A bécsi is nagyon bejött,pedig tényleg tök más volt...
...és ha pénzszagú lenne,akkor már rég kiadta volna a lemezt...
ENNYI
azért jövőre is megnézem őket egy két helyen...
Koncertekhez csak annyit tudok hozzászólni, hogy mindenféle felvételem van és egyáltalán nem tűnik gázosnak, amit művelnek. Sajnos én nem tudtam még élőben csalódni bennük, mivel nem voltam koncertjükön....
Ami a pénzéhségét illeti Andy bátyónak, szerintem a pénzéhség mindenféle indokolatlan válogatásalbumok és koncertlemezek sűrű kiadásában mutatható ki többek között.... ezt valahogy nem tapasztaltam náluk. Ha jól emlékszem 93-ban jöttek ki legutóbb anyaggal (ami valóban válogatás volt). Hogy mennyit satnyultak, azt majd a studióalbum mutatja meg, ha kijön egyszer...már nagyon ideje volna.
A FOTN megújulásának jelét is szívesen venném már kézbe egy CD formájában... (hacsak nem a Zoon-ra gondolsz, mert az eléggé side-projekt jellegű dolog - bár nekem spec. nagyon bejön).
én vhogy (kövezzetek meg) nem vágyok semmilyen koncertre. sokkal inkább szeretek otthon feküdni és átadni magam a zenének... (most meg legalább munkahelyen...:) bár biztos megvan a fíling, de én valahogy akkor sem vágyódom...
Szamoca!Meg tudom csinálni öt perc alatt,legfeljebb emilben elküldöm.Jó úgy?
Sajnos nem jártam Mercy koncerten,ezért nem tudom milyen lehet,elmennék egyre szívesen,csak nem szeretnék az országból kimozdulni(ördögi kör)
Elvileg a következő anyagnak extramájernek kell lennie,mivel nagyon sokat kihagytak.Ilyenkor jól szokott sikerülni egy album.
csak egy kis vita kedvéért: nekem nagy kedvem volt a SOM, ám anno a bécsi koncerten örökre csalódtam bennük. Szóval, aki látta őket anno itthon, majd Bécsben, nagyjából tudja, mire gondolok: régen sem vltak hírhedten jó élő zenészek, különösen Dr. Avalancha:), de amit az utóbbi időben művelnek, az gázos. Főleg, hogy igazából még gépről is megy. Az új számok pedig, hááát...
Akkor már a nagy utód és rivális FOTN, akik úgy alakultak újjá, hogy meg tudtak újulni is, a régi ízek emgtartásával. Talán az a baj, hogy E. túl pénzéhes. Szvsz, a Lost, anank ellenére, hogy most ezt a populár dark rocker imágót nyomatja, csak ég ezzel a supportinggal. vagy sok pénzt kapnak.
És vaalhol nagyon fáj, hogy ifjúkorom dark hősei ilyen satnya öreg daRKKÁ VÁLTAK.
Hapci!
Megjött a 2000-es Mera Luna cd-m a belga sráctól...
Még a torontóinál is jobb minőség...
És persze ráfér egy 80 percesre...
Vásárolj be,aztán üzenj és beszaladok...
üdv
W
Én is qrvára utáltam azt az intrót...
De így egy cd-n tökéletes!!!
Walk away-t nekem is most hozta át egy barátom,aki szereti a Lostot...
Tetszett!!!
Örülök,hogy végre jó előzenekar lesz,talán kettőre el is megyünk!
Üdv
W
A jovo evi turnenak tuti ez lesz a cime, ime Special guest a Paradise Lost lesz, epp a napokban sikerult letoltenem toluk a Walk Away feldolgozasat, eleg jol sikerult szerintem
Hááát...
Elsőre azért szemet szúr,hogy nem egy "igazi" lemez,csak ugyebár az a 25000 font,amit kapott érte AE papa...
De az tény,hogy a Giving ground kiemelkedően jó,nem véletlen,hogy még a mai napig is állandó koncert szám!
A többi szám amolyan "csak rajongóknak" címü jelenet!
Hapci:
sikerült egy 80-as cd-re felírni a 99-es torontói koncertet!!!
8 perces semmi intro lehagyásával,meg némi sikítozás kivágásával...
Üdv
W
számomra a sisters of mercy a nyolcvanas évek legbefolyásosabb zenekara volt. elsô (first and last and always) c. albumuk elôtt megjelent 6 maxijuk a mai napig meghatározó. sajnálom, hogy a werner herzoggal tervezett abba feldolgozás-projektjük nem jött létre.