Keresés

Részletes keresés

Zolcsi Baba Creative Commons License 2004.05.11 0 0 8722
Talán nem egy másolásvédett audio-nak kellene egyből nekiugrani... Gondolom, ez valami újabb lemez másolásakor fordult elő...
Mi az író gyátója/pontos típusa, a hozzáadott progi neve/verziószáma, és a lemez előadója/címe ? Szvsz ezek nélkül felelőtlen az, aki bármit is mond a problémáról pro és kontra...
Előzmény: Törölt nick (8721)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.11 0 0 8721
Sziasztok!
A következő gond lenne. Első írott cédénk egy audio lemez lett volna, de elromlott. Az első számot mindjárt a közepéről kezde lejátszani a CD lejátszó. A második számra ugorva azt is a közepénél kezdte. A harmadikat is. Mindegyiket. Másik CD lejátszóban is kipróbáltuk, ugyanaz.
Írtunk egy másik cédét, a hiba ugyanaz. A harmadik CD-t is elcseszte. Új CD író, a hozzá adott gyári progival! Tehát, mintha a "szám kezdetét jelentő jelet" rossz helyre, a szám közepére tenné.
Kipróbáltunk egy másik programot is, azzal is. Adat cédét már nem is próbáltunk írni, kicsit sokk volt a négy elrontott CD idáig!

Mi lehet a hiba? Mit nézzünk meg?

Vigyük vissza a CD írót?

Törölt nick Creative Commons License 2004.05.11 0 0 8720
Megnezem, koszi.
Előzmény: Zolcsi Baba (8719)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2004.05.11 0 0 8719
Nemtom, hogy dévédán müxik-e a kicsike... Cédán biztosan. Próba-cseresznye.
Előzmény: Törölt nick (8718)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.11 0 0 8718
Egy egyszeru, amde prozai kerdes: ki lehet tobb avi filmet egy dvd-re irni? A valasz nyilvan igen, de lehet hozza esetleg egy kis menut is csinalni, amiben lehet valasztani a filmek kozott?
Zolcsi Baba Creative Commons License 2004.05.10 0 0 8717
Nagyon könnyen !
Előzmény: fegaf (8712)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2004.05.10 0 0 8716
Kedvem lenne, 'csak' 2 dolog hiánndzikk: angol/német-tudás, és idő... :o)
Előzmény: nicko (8713)
stonedrop Creative Commons License 2004.05.09 0 0 8715
Kösz a segítséget! Közben rájöttem és megoldottam magam.
Előzmény: stonedrop (8714)
stonedrop Creative Commons License 2004.05.09 0 0 8714
Sziasztok!
Hogy tudok felírni egy sfv és out fájlt? Az egyesítésnél azt írja, hogy nincs meg a crc.
nicko Creative Commons License 2004.05.09 0 0 8713
Már kérdezni akartam, hogy nincs kedved magyarosítani a progit? :)
Én is ajánlom másoknak zenei cödök írására de mikor meglátják mennyire nem olyan mint a nero már hívnak is engem a beállítások mikéntjéről.
Előzmény: Zolcsi Baba (8705)
fegaf Creative Commons License 2004.05.09 0 0 8712
Elképzelhető, hogy némelyik mp3 lejátszó készülék nem tudja lejátszani az anyagot azért mert DAO módban van megírva?
Zolcsi Baba Creative Commons License 2004.05.06 0 0 8711
Megnéztem, nem néztél el semmit. Az 58-as DVD-R-t (még..) télleg nem támogassa (az 50-est igen), az 552-es CD-RW-t (offkorsz..) igen.
Előzmény: trollcsi (8710)
trollcsi Creative Commons License 2004.05.06 0 0 8710
bent csináltam az irodában a vagdosást a saját gépemen /amiben van író, csak az nem működik, de ez egy másik történet/. ugyanezt csináltam, amit írtál, átraktam a amásik gépre, amiben egy teac dvd-r van. de majd hazahozom a file-t, az itthoni teac w552e-t már csak szereti. de lehet hogy csak én néztem el valamit, ami nem lenne csoda egymillió felugró ablak között :)
Előzmény: Zolcsi Baba (8708)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2004.05.06 0 0 8709
Apropos ! Milyen 'exotikus' íród vagyon, hogy nem szapportállya ??!
Előzmény: trollcsi (8707)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2004.05.06 0 0 8708
Keine problemo... :o)

Feltelepíted a Feurio-t egy olyan gépre, amelyikben van olyan író, amelyiket szapportálja (ez a jellemzőbb szerintem...)

A te gépedről a felnásolod egy cédára (ha kell összetömöríted, hogy ráférjen) a Program parameters-en belül látható Projects dir-edből azt a cdl-t, amilyen néven létrehoztad a projektet, és a Select data path-nál beállított dir-ből pedig azt a komplett alkönyvtárat, ami ugyanaz, mint a cdl neve.
A másik gépen beállított path-oknak megfelelően bemásolod a cdl-t az ottani projekt könyvtárba, az ovr-t és wav-ot tartalmazó subdir-t pedig az ottani datapath-nak megfelelő könyvtárba (esetlegesen kibontva).
Elindítod a CD-manager-t, a projektete kiválasztva, és a Burn gombra rányomva, már kűdöd is a zagyába ! :o))))))

Előzmény: trollcsi (8707)
trollcsi Creative Commons License 2004.05.05 0 0 8707
kipróbáltam, jó, csak az írómat nem szupportálja :(
trollcsi Creative Commons License 2004.05.05 0 0 8706
igen, úgy akarom, köszi, megpróbálom. csak annakidején cooledit-tel vacakoltam, és nem volt ilyen egyszerű :)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2004.05.05 0 0 8705
Feurio.
A CD-Manager-ben létrehozol egy projektet, behúzod a jobb alsó ablakba az mp3-at, Track Editor.
Belehallgacc (ahol csak akarsz), és az Action menü 'Set index marker' parancsával felosztod (ahány részre csak akarod). Szév. Továbbra is folyamatos lesz majd a mjúzik, de mosmá' tucc benne léptetni... :o)

De mindez csak akkor érdekes, ha ajudijjó-cédaként akarod kiírni, és nem mp3-adatként... ;o)

Előzmény: trollcsi (8704)
trollcsi Creative Commons License 2004.05.05 0 0 8704
egyben-mix témában még egy kérdés. ha nincs cue, csak maga az egyben mp3, hogy tudom beindexelni egyszerűen, gyors módon?
fegaf Creative Commons License 2004.04.30 0 0 8703
Köszi. Sikerült a xx56-os kellett neki.
Előzmény: szilva (8702)
szilva Creative Commons License 2004.04.30 0 0 8702
http://www.ahead.de/en/632012038142166.php?manu=Pioneer&lang=en

Nézd meg azt az oldalt, ott megtalálod, hogy miimálisan melyik verzióra van szükséged a 107-eshez!

Előzmény: fegaf (8701)
fegaf Creative Commons License 2004.04.30 0 0 8701
Nero 5.5.10.42-t használok és azt írja a dvd-rw-re hogy nem támogatott. De miért? Van olyan opciója, hogy dvd írás. (Pioneer107)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2004.04.29 0 0 8700
Kicsit kevés az info, így hát néhány kérdés először.

1. Miért másolsz adatlemezt CloneCD-vel (ha csak nem védett játék/szoftver..), és milyen opsönökkel ??!
2. Ha ugyanezeket a köröket megfutod Nero-val (verify opsönt bekattinva), akkor is ez lesz az eredmény ?
3. A cédák olvasásakor az "A"-n a ROM-mal vagy az íróval olvastad/olvastad vissza?

A legelső verziód alapján én a "B"-n a RAM-hibára, vagy vmilyen beállítási gondra gyanakodnék...
De mondom, kevés az info.

Előzmény: kesua (8697)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2004.04.29 0 0 8699
Egye fene, ingyé' kő, de a pocstakőccséget te fizeted ! :o))))))
Előzmény: okayplayer (8698)
okayplayer Creative Commons License 2004.04.29 0 0 8698
ez ok, de mint az első hozzászólásomban is írtam: kipróbáltam más ÚJ írókat is (plextort is) és azokkal sem megy

amugy van nekem is ősrégi onkyo integra-m, az mindent megesz :)

valakinek esetleg nem kell egy nad? rendkívül olcsón :))

Előzmény: Zolcsi Baba (8694)
kesua Creative Commons License 2004.04.29 0 0 8697
Kedeves emberek!!!!

A (8670)-es hozzászólásomban felvetett probléma miértjét és hogyanját ha valaki tudja, légyszi írja már meg.

köszi!!!!

Előzmény: kesua (8683)
fegaf Creative Commons License 2004.04.29 0 0 8696
Helló!
Nem tudja vki, hogy a pioneer 107-hez mit adnak pluszba ha dobozost vesz az ember? Érdemes a drágábbat venni?
szilva Creative Commons License 2004.04.28 0 0 8695
Nem tudom, de a faterom idén 10 éves Pio asztali CD-játszója soha semmilyen írott lemezzel nem problémázott, persze az RW-t nem is ismeri fel... Ugyanígy az én ősrégi Philips asztalimmal (vagy 6 éve vettem használtan - jellemző a fapadosságára, hogy mindössze egy 2 digites LED-es kijelző van rajta a gombok mellett) sem volt a -R lemezekkel gondom. Az idők során volt HP, Yamaha, HP, LG, NEC (ilyen sorrendben) író a kezem között, mindegyikkel elég sok audiólemezt megírtam, és egyik sem volt kétes értékű, igaz, általában az író által megengedhető leglassabb sebességet használtam. Szóval szerintem az már nagyon régen nem igaz (nem szabad, hogy az legyen), hogy a -R lemezzel nehézségek lennének, sőt, néhány éve már a -RW sem lehet akadály.
Előzmény: spacc (8691)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2004.04.28 0 0 8694
Ezen hozzászólásod alapján inkább az íróra gyanaxom, és nem a médiára....?!!

akkor ezek szerint a maximális sebesség most a legjobb??? vagy a 4-8szoros? de mondom ezeket is probáltam és rosszabb

Persze, hogy rosszabb, ha elgyengült a dióda vagy behomályosodott/piszkolódott a fólia ! Ha viszont már a leglassabb sebességnél is gáz van, akkor a gyorsabbnál semmi esélyed nincs... :o(
Ha meg netán a 4416-os van neked, az a kor előrehaladtával exponenciálisan növeli a jitter-hibák számát is !

új írót meg nem nagyon szeretnék venni, mert nem volt ennek semmi baja eddig
Asszem, sajna jól írtad: eddig.

A Premium kb. 20 nettó kisker áron, és azzal még tucc 4x-en nyesni kiváló minőségben....

Vagy veszel nekem egyet, és én neked adom a hibátlan 1210-esemet, amivel 1x-en is nyomulhacc... ;o)

Előzmény: okayplayer (8693)
okayplayer Creative Commons License 2004.04.28 0 0 8693
köszönöm a válaszokat

annyit tennék még hozzá, hogy én is plextor lemezre írok, mert ez volt eddig az egyetlen amit vitt simán, de az utolsó eresztése már ennek is bénázott és itt keseredtem el :(((
a lejátszók: az asztali egy nad541i (2 éve volt 150e) :(( az autó pedig valami alap blaupunkt
szóval nem a leggagyibb kategória
és tudom hogy nem az irott lemezkre vannak ezek kihegyezve, de a néhány éve ugyanazon íróval irott (akár gagyi) lemezeket simán játszák, viszont a mostaniakat nem

ebből látszik, hogy az alapanyag változott
(lassan már simán át lehet rajtuk látni :))

akkor ezek szerint a maximális sebesség most a legjobb??? vagy a 4-8szoros? de mondom ezeket is probáltam és rosszabb

új írót meg nem nagyon szeretnék venni, mert nem volt ennek semmi baja eddig

köszi mindent

Előzmény: spacc (8691)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!