Keresés

Részletes keresés

Zsike1983 Creative Commons License 2008.09.25 0 0 19204
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Valamilyen előzetes tervet muszáj lenne készítenem, hogy milyen sorrendben haladjunk majd. Mert elvileg el kellene kezdeni a jegyesoktatást,dehát jó kérdés,hogy azt is elkezdjük-e. mert ha nem lesz jövő aug.-ban, akkor felesleges. Jó sok mindenben vagyok tanácstalan, lehet hülyének néztek ezért, és bocsánat, ha néha olyanokat kérdezek..
adrenka Creative Commons License 2008.09.25 0 0 19203
Én egy csodálatos esküvőt szerveztem 2 hónap alatt!! A sajátomat!! A barátikör és a család a mai napig emlegeti, és nem rokkantunk bele.
Előzmény: Zsike1983 (19197)
Mirapanni Creative Commons License 2008.09.25 0 0 19202
DIRNDLI ruhák!
Kedves Leendő menyasszonyok! Wenger Austrian Style márkájú, márkás, osztrák, új, címkés dirndli ruhák eladók 34-52-es méretig!!! Nagy-nagy választékom van belőlük! A hozzájuk illő blúz szintén hatalmas választékban, 34-52-es méretig. Írd meg mekkora a méreted (ha nem tudod, akkor egy derék és mellbőséget) és elküldöm a méretedben található dirndl ruhák képét.
Nagyon divatosak menyecske ruhának és koszorúslány ruhának is, nagyon praktikusak mert később is hordhatók...
Érdeklődést a következő e-mailre várok:
mirapanni@t-online.hu
Kiskukacka Creative Commons License 2008.09.25 0 0 19201

zsike,

sztem ird ossze hogy mit szeretnel. Gyurutol, fodraszon, ruhan at a kajaig mindent.

Negy oszlopot huzz melle.

Az elsobe legyen az a minimum osszeg, amit az adott tetelre tudod hogy legalabb el kell koltenetek. 

A masodikba irhatod a maximumot. Ami aztan tenyleg a felso limit.

A harmadikba ird amennyit kb gondolod hogy kolteni fogsz (pl ha tudod hogy egy vacsora ara legalabb 3ezer ft per fo, de ha nagyon jo a hely akkor kiadnal erte akar 5ezret is, de kb 4ezret szansz ra)

A negyedik a legizgibb, ide beirhatod az arajanlatokat is, de akar a tenyleges osszegeket is.

A legalso sor legyen a TOTAL sor. Sokkolo dolgokat lat az ember! :)

En a fenti modszert csinalom, excelben megcsinaltam a tablazatot, kinyomtattam, igy itthon is at tudjuk beszelni a parommal.

Nekunk mukodik, de van aki nem akarja ennyire megtervezni az egeszet.

szoval

vacsora 70X3000 70X4000 70X5000

ruha (volegeny, menyasszony, menyecskeruha) 150.000 180.000 200.000

meghivo 5000 6000 8000

es igy tovabb!

Sok sikert!

Előzmény: Zsike1983 (19195)
haboskave Creative Commons License 2008.09.24 0 0 19200
sziasztok! van itt még rajtam kívül olyan elvetemült, akinek idén novemberben lesz az esküvője? :-)
gyongyhaju lany Creative Commons License 2008.09.24 0 0 19199
Itt egy topic: Milyen költségek merülnek fel egy esküvőn?
- ennek segítségével utána tudsz számolni
Előzmény: Zsike1983 (19197)
Zsike1983 Creative Commons License 2008.09.24 0 0 19197
És akkor még mindent meg tudok szervezni? Fogalmam sincs mi az a kiinduló összeg, amivel el lehet kezdeni. Kezdő vagyok:)
Előzmény: H_G (19196)
H_G Creative Commons License 2008.09.24 0 0 19196
Akkor inkább csak maradj nyugalomban kb. februárig.
Előzmény: Zsike1983 (19194)
Zsike1983 Creative Commons License 2008.09.24 0 0 19195
Szerintetek mennyi alapnak kell lennie ahhoz,hogy el lehessen kezdeni szervezkedni??? Nem akarunk nagy felhajtást. De lesz szerintem 70 fő vendég.
Zsike1983 Creative Commons License 2008.09.24 0 0 19194
Sziasztok!

Váááááááá. :) Már szeptember van. Jövő augusztus esküvő. Szerintetek elkezdjek szervezkedni? Kicsit lenyugtattam magam az utóbbi időben, ezért sem írtam ide,de mindig olvasgattam a hozzászólásokat. Ja, és hozzátenném, hogy kilátástalan a helyzet. Tehát nem tudom,hogy anyagilag milyen lesz jövő augusztus. Tehát ki tudjuk -e fizetni az esküvőt pl.
Nannics Creative Commons License 2008.09.24 0 0 19193
sziasztok!
Nagyon koszonom a segitseget ettermet illetoen!!! Nagyon kedvesek vagytok. Azt hiszem, h egy embernek nem valaszoltam, mert egyszeruen eltuntettem valami furcsa modon a levelet. :( Tole elnezest kerek!
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.23 0 0 19192
Na, mi is túl vagyunk az eseményen. Nagyon jól sikerült minden, a kicsit hűvös idő ellenére. Annak azért mindenki nézzen utána, hogy a nagy napon hol szerveznek tüntetést, meg hídlezárást, mert adódhatnak kellemetlen pillanatok.

Akikkel nagyon meg voltunk elégedve:
Malibu-mmm zenekar: http://malibu-mmmhu.w3h.hu
Ronix stúdió: http://www.ronixstudio.hu/ (a képeket még várjuk, de a lebonyolítás szuper volt)
Barabás Villa, Budapest: http://www.barabasvilla.hu/
Promenade étterem, Szentendre: http://www.promenade-szentendre.hu (ez több böngésző szerint kártékony weboldal :D)

Vőfélyt, és budapesti fodrászt, sminkest is tudunk ajánlani, ha valakinek igénye van rá.
stgellert Creative Commons License 2008.09.22 0 0 19191
Szívesen:-)
Előzmény: dmisi (19189)
stgellert Creative Commons License 2008.09.22 0 0 19190
Nincs is az olyan messze...:-)
Előzmény: Tejjel_kifli (19188)
dmisi Creative Commons License 2008.09.21 0 0 19189
van már de azért köszi igazán...
Előzmény: stgellert (19187)
Tejjel_kifli Creative Commons License 2008.09.20 0 0 19188
Az odébb az nagyon odébb!:) Ha minden igaz 2010 ősze, csak már nagyon nem bírok magammal és túl sokat jár az eszem ilyesmin. De azért az oldalt köszönöm!:)
Előzmény: stgellert (19180)
stgellert Creative Commons License 2008.09.20 0 0 19187
Fotósotok van?:-DDD
A kedvenc fotósom:-)
Előzmény: dmisi (19185)
dmisi Creative Commons License 2008.09.18 0 0 19185
Sziasztok!
Csakazértsem irom meg akkor, hogy aki ÁlomKlip-eket szeretne esküvői többórás videó helyett az mit üssön be a keresőjébe, hogy megújult esküvői filmes honlapunkat megtalálja, de aki kÍváncsi, az találgasson bátran..nem fog melléütni... :)

Mostantól nem csak reklámozni fogok, mert képzeljétek beköttetem a fejemet jövőre...ez olyan akasztják a hóhért dolog lesz, csak sokkal kellemesebb...például a nyakamnak nem esik bántódása.

Mindenesetre addig még sok párnak készÍtünk szép kis ÁlomKlip-eket...
szóval misi jött, marad és figyel...

Nektek meg kellemes nézegetést...

és ha bármiben segÍthetek...csak kérdezzetek... :) m.

Supersonica Creative Commons License 2008.09.16 0 0 19184

Hágé,

örülök, hogy jól sikerült a nagy nap :)

Adrenka, Tejjelkifli, küldtem mailt a részletekkel.

Sok sikert mindenkinek :)!

Előzmény: adrenka (19183)
adrenka Creative Commons License 2008.09.16 0 0 19183
Ha lehet akkor nekem is írd meg. Igaz én " csak " a 10 házassági évfordulót szeretném ünnpelni, de ugye az is ok!!!!!!????  Ja!!! És Rákospalotán születtem!!!!!!!!
Előzmény: Supersonica (19166)
Stakka Boo Creative Commons License 2008.09.15 0 0 19182

Egy ismerősömnek most csináltak esküvői filmet ezek a srácok.

elég profin nyomják.

http://www.profieskuvoivideo.hu/

Nekem ez a fiatalos trendy stilus jön be ,nem a csöpögős fehérblendés úszkálás.

stgellert Creative Commons License 2008.09.15 0 0 19181
Előzmény: stgellert (19180)
stgellert Creative Commons License 2008.09.15 0 0 19180
Ha odébb van, itt az ideje, hogy fotóst is nézzél:-)

Esküvői fotós
Tejjel_kifli Creative Commons License 2008.09.13 0 0 19179
Szia! Az én esküvőm még jócskán odébb van, de már most lelkes olvasója vagyok a fórumnak és nagyon szimpatikus volt eddig is, amiket az éttermetekről írtál! :) Most hogy megtudtam, hogy abban a kerületben található, amelyikben lakok még kíváncsibb lettem. Megírnád nekem is melyik étteremről van szó? Elnéznénk oda egyszer a párommal.
tejjelkiflikukacgmailpontcom
Előzmény: Supersonica (19166)
hágé Creative Commons License 2008.09.12 0 0 19178
amúgy én is toltam pár zenét a népnek, de messze nem annyit amennyit szerettem volna, picit korán kezdtünk és hajnali 2-kor már alig volt pár ember

a "hivatalos" fotós amúgy szintén közeli barátom volt, úgyhogy azt is megúsztuk mint költséget, de 100%-ig biztos vagyok abban, hogy sokkal jobban sikerültek így a képek, mintha akármilyen hivatásost hívtunk volna. megjegyzem, azért nem kezdő a srác, nemrég egy Nike kampány hivatalos fotóit is ő csinálta :)
Előzmény: hágé (19177)
hágé Creative Commons License 2008.09.12 0 0 19177
hello!

bocs, csak nászúton voltunk rögtön utána, és még nem igazán értem utól magam fórumokon :)

naszóval a Supersonica által ajánlott XV kerületi helyen volt a lagzink, és azt kell mondjam, mindenki jól érezte magát, és ez egyáltalán nem képmutató hálálkodás volt a meghívottak részéről :) szépen be tudtuk konfigurálni a díszítést (költségileg is), mindenben segítőkész volt a tulajdonos hölgy, sőt, még ruhát is tőle vettem végül.
a pincérek jó arcok, rendesek voltak és vidámak, a kaja iszonyatosan sok és finom. hozzá kell tennem, az az unokatesóm is a meghívottak közt volt aki a Gundelben is szakácskodik, és még neki is ízlett :))
saját hangtechnikát vittünk, mert jóbarátom DJ, és elvállalta a zeneszolgáltatást, tekintettel a jobbára fiatal násznépre. nos, nem volt épp halk a muzsika, de mégis szólhatott amíg csak el nem fogytak a vendégek
összességében azt hiszem tökéletes választás volt, 56 fő részére se nagyobb se kisebb hely nem lett volna jó, és mivel közel az M3 bevezető szakasza, mindenki haza is talált
Előzmény: Supersonica (19168)
MissEarnshaw Creative Commons License 2008.09.12 0 0 19176

Szia,

Mi tavaly 50-en voltunk a Trófeában és abszolút jó élmény volt. A kaja isteni volt, sokféle, senki sem panaszkodott, elégedettek voltunk mindennel és nem mellesleg 5000 volt / fő. Ja és nem dolgozom ott... :D

Előzmény: Nannics (19163)
Kiskukacka Creative Commons License 2008.09.11 0 0 19175

aha! :P

Sot, egeszen hasznos, es epito dolgokat.

Ne haragudj - a nicked alapjan tenyleg ugy tunt hogy te vagy a videos... Biztos en vagyok gonosz, meg minden, de hidd el nagyon sok szolgaltato reklamozza magat ilyen-meg olyan kontorfalazott modon.

Soha nem allitottam hogy a gyerekneveles csak babakocsitologatasbol all, en mindossze azt kerdeztem meg hogy egy pici csoppseggel miert nem lehet elmenni ruhat probalni. Aztan az egesz rosszul jott le, mert mindenki mast olvasott ki belole, de mikor rajottem hogy nem jol fogalmaztam, akkor elnezest kertem. Mint ahogy most is - nem te vagy a videos, kiderult, hat elnezest kertem.

Amugy miattam igazan nem kell kivonnod magad a topikrol - nem az en topikom, ugyhogy ha barmit szeretnel mondani (kerdezni /kerdojelezni) hat miattam nem kell visszafogni magad! :)

Előzmény: yoxer (19174)
yoxer Creative Commons License 2008.09.11 0 0 19174

Jaj már emlékszem rád te vagy az aki szerint a gyereknevelés csak babakocsitologatásból áll,Hát tőled nem is vártam többet!!

Irtál már rosszindulatú megjegyzésen kívűl mást is??

Előzmény: Kiskukacka (19172)
yoxer Creative Commons License 2008.09.11 0 0 19173

Képzeld véletlen.

Elég keserű ember lehetsz ha rögtön ilyeneket feltételezel másokról.

leirhatom pontossan neked hogy hol ,mikor ,kivel volt az eskűvőm és talán akkor már nem lesznek ilyen kételkedő megjegyzéseid!!!És hogy csak másoknak szerettem volna segíteni azzal hogy felhívom a figyelmet egy jó videósra ugyanis nekem legalábbis nem volt egyszerű jó videóst  találni!!!

De inkább nem irok többet erre az oldalra mert látom ide leginkább csak nagyon unatkozó emberek irnak!!

Előzmény: Kiskukacka (19172)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!