Keresés

Részletes keresés

MátéBence7 Creative Commons License 2017.05.19 0 0 599

Onnan, hogy még az állítását sem tudta konkretizálni, nem hogy egy hangyafasznyi bizonyítékkal előálljon.

Ismétlem!

Nézd meg a 2012-es Gyurcsány Kálmán Olgás szereplést. Érdekes módon ott még tudta, hogy bizonyíték nélkül vádolni bűn!!!!!

Előzmény: Ganajtúró bogaracska (597)
makacs cipó Creative Commons License 2017.05.19 0 0 598

Nem csak a viselkedés alattomos szemét... :)

Előzmény: MátéBence7 (596)
Ganajtúró bogaracska Creative Commons License 2017.05.19 0 0 597

"..Blöfföl, nem bizonyít.."..mond már meg jóember, ezt honnan tudod..?

Előzmény: MátéBence7 (596)
MátéBence7 Creative Commons License 2017.05.19 0 0 596

Nyugi! Egységes a mérce. Orbánon is számon kérem, ha valami olyasmit tesz, ami nekem nem fér bele.

Viszont jelen esetben az menthetetlen, amit Gyurcsány tett. Blöfföl, nem bizonyít, nem konkretizál, sejtet, vádaskodik. Ez alattomos szemét viselkedés. És Te ezt véded????

Előzmény: Legelész (567)
Legelész Creative Commons License 2017.05.19 0 0 595

"Mindenféle tájékozottság nélkül jelentesz ki valamit."

Mivel nem ismersz, nem tudhatod, mennyire vagyok tájékozott. Ebből következik, hogy te jelentettél ki valamit "mindenféle tájékozottság nélkül".

A magyar falu mentalitására jó példa Fülöpháza, ahol újraválasztották a vakkomondoros polgármestert.

Előzmény: AeNau (594)
AeNau Creative Commons License 2017.05.19 0 0 594

"ezek a tulajdonságok a falun élők között jellemzőek és dominánsak. "

Súlyosan előítéletes vagy. Mindenféle tájékozottság nélkül jelentesz ki valamit.  Ha jobban magadba nézel a rasszizmus és antiszemitizmus sem idegen tőled....

Előzmény: Legelész (592)
Legelész Creative Commons License 2017.05.18 0 0 593

" A nagy többsége a hihetetlen szegénységben élőknek az elmaradott településeken vannak és ez nem kicsi szám. "

Mobillefedettség az egész országban van. Biztos vagyok benne, hogy a legszegényebb családokban is van mobiltelefon, amely ma már gyakorlatilag okostelefont jelent. Ettől kezdve az internetelérés a fejekben dől el.

Előzmény: Arthur Philip Dent (590)
Legelész Creative Commons License 2017.05.18 0 0 592

"No ez a tipikus lenézése a vidéki lakosoknak."

Nem a vidéki lakosok lenézése, hanem a jobbágymentalitás, a gyávaság, a közömbösség, az igénytelenség, a megalkuvás szomorú konstatálása. A városiak között is van ilyen és ez baj, de mégis ezek a tulajdonságok a falun élők között jellemzőek és dominánsak. 

Előzmény: AeNau (589)
AeNau Creative Commons License 2017.05.18 0 0 591

"Igen, van ahol van kábel tv,és olyan is van, aki megengedheti magának a több ezer ft-ba  kerülő csomagokat"

1700 ft

Ingyenesen hozzáférhetőben pedig 8 adó van, közte az RTL és a TV2

Előzmény: Arthur Philip Dent (587)
Arthur Philip Dent Creative Commons License 2017.05.18 0 0 590

Vannak gazdag faluk, de azok vannak kevesebben. A nagy többsége a hihetetlen szegénységben élőknek az elmaradott településeken vannak és ez nem kicsi szám. 

Előzmény: Legelész (588)
AeNau Creative Commons License 2017.05.18 0 1 589

"a szavazólap egyik sarka be volt szamárfülezve. Mivel már bent voltam a fülkében, nem cseréltethettem ki, ezért beszamárfüleztem a többi sarkot is.)"

Pedig nyugodtan kicserélhetted volna. Jegyzőkönyvezik, kapsz másikat.

"Az akadály nem a technika, hanem az, ami a fejeken belül van. A jobbágymentalitás, a gyávaság, a közömbösség, az igénytelenség, a megalkuvás."

No ez a tipikus lenézése a vidéki lakosoknak. Nulla ismeret vaskos előítélet, elitista öntudat:"Hát mi az hogy nem szavaz ránk az a sok büdös paraszt!!"

Ezért nem kérnek belőletek. Nyugi, a fideszt is elzavarják ha ezt látják, csak helyettük nem titeket választanak....

Előzmény: Legelész (588)
Legelész Creative Commons License 2017.05.18 0 0 588

"Akkor nézd a tetőket  /ház falakat/ a rajtuk lévő "lavorokkal"--a nagyobb településeken bion már kábel tv is van..)"

Szerintem is már a falusi lakosságra is igaz, hogy túlnyomó többségük technikailag hozzáférhet a kábeltévé-csatornákhoz és az internethez. Az akadály nem a technika, hanem az, ami a fejeken belül van. A jobbágymentalitás, a gyávaság, a közömbösség, az igénytelenség, a megalkuvás.

Falun mindenki ismer mindenkit és közvetve vagy közvetlenül mindenki függ a helyi hatalomtól. Az sem biztos, hogy a szavazófülke magányában mindenki bátor lehet. Hallottam történeteket feltűnés nélküli jelöléssel ellátott szavazólapokról. (Egyébként én budapesti vagyok, de már én is jártam úgy, hogy a szavazólap egyik sarka be volt szamárfülezve. Mivel már bent voltam a fülkében, nem cseréltethettem ki, ezért beszamárfüleztem a többi sarkot is.)

Előzmény: Ganajtúró bogaracska (584)
Arthur Philip Dent Creative Commons License 2017.05.18 0 0 587

Igen, van ahol van kábel tv,és olyan is van, aki megengedheti magának a több ezer ft-ba  kerülő csomagokat, amiben nem csak a királyi tv jön be. De nagyon sajnos a kistelepüléseken, amiből rengeteg van hazánkban nem ez a jellemző, ők onnan tudnak tájékozódni. És ezek után nyilván nem az ő hibájuk, hogy elég egyoldalú információkból kell majd kiválasztani azt, hogy kire szavaznak.

AeNau Creative Commons License 2017.05.18 0 0 586

Ez így butaság. 

Aki hozzáfér a királyi tv-hez ingyenesen az hozzáfér az RTL és a TV2-höz is ingyenesen.

Mellesleg SAT tv-k országos lefedettségűek 4 ezer alatt már sok-sok csatornát kapsz.  MindsigTV-n meg 1700-ért 23 csatorna ATV-vel, HirtTV-vel.......

Előzmény: Arthur Philip Dent (568)
Arthur Philip Dent Creative Commons License 2017.05.18 0 0 585

Igen, én jártam. Interjúkat készítettünk az ott lakókkal. 

Ganajtúró bogaracska Creative Commons License 2017.05.18 0 0 584

".nem tudom jártál-e már pl.: az Ormánságban.."

Te jártál már? Akkor nézd a tetőket  /ház falakat/ a rajtuk lévő "lavorokkal"--a nagyobb településeken bion már kábel tv is van..)

Előzmény: Arthur Philip Dent (582)
Jaka46 Creative Commons License 2017.05.18 0 0 583

Remélhetőleg 1x kiderül az igazság!

Arthur Philip Dent Creative Commons License 2017.05.18 0 0 582

Semmiféle lenézés nincsen abban amit írta, sajnos puszta tény.

Viszont nem az elmaradott települések tehetnek róla, hogy ők ilyen helyzetben vannak.

És az is nagyon sajnálatos, hogy az országban nem egy-két ilyen település létezik, hanem sok. 

nem tudom jártál-e már pl.: az Ormánságban. 

Előzmény: b.u.b.u.5.5 (581)
b.u.b.u.5.5 Creative Commons License 2017.05.17 0 0 581

Még véletlenül sem azért, mert az elmaradott vidéki településeken az emberek döntő többsége csak a királyi média híreihez fér hozzá. Mert nincs kábel tv (vagy ha van is, nincs pénze megvenni a nagyobb csomagot az ott élőknek)

Azért ne nézd le ennyire a vidéket

Előzmény: Arthur Philip Dent (568)
Zöldberky Creative Commons License 2017.05.17 0 0 580

Molnár Zsolt közölte: Gyurcsány Ferenc a nemzetbiztonsági bizottság hivatalos helyiségében tájékoztatta az általa korábban a nyilvánosság előtt elmondottakkal összefüggésben. A találkozóról szó szerinti jegyzőkönyv készült. Az elhangzottak a DK-elnök kérésére a továbbiakban minősített információkként kezelendők, azok másokkal nem megoszthatók - tette hozzá Molnár Zsolt.

A bizottsági elnök jelezte: a jegyzőkönyvben szereplő állításokat kizárólag a Gyurcsány Ferenc által elmondottakból ismeri, azok valóságtartalmáról meggyőződni nem tudott és nem is tud.

Korábban az MSZP kezdeményezte, hogy a nemzetbiztonsági bizottság hallgassa meg Orbán Viktor miniszterelnököt és Gyurcsány Ferenc DK-elnököt, miután a volt miniszterelnök azzal vádolta meg a jelenlegi kormányfőt, hogy az orosz állam titkos információkkal zsarolja őt.

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2017.05.17 0 0 579

Engem a te fajtád nem érdekelnek, csak muszáj opponálnom, hogy ne hogy azt higyjétek, hogy mindenki a ti véleményeteken van:)))))

Előzmény: Arthur Philip Dent (578)
Arthur Philip Dent Creative Commons License 2017.05.17 0 0 578

Ez a hozzászólásod is azt mutatja, hogy pont nem érdekelnek a nehéz sorban élők. Részemről itt befejeztem, amit akartam elmondtam, aki akarja érti, aki meg nem arra kár is több energiát meg időt fecsérelni.

Előzmény: nagyanyo5:0 (577)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2017.05.17 0 0 577

A magyarjainkkal szolidáris a fidesz:)))))) Ezért épített kerítést!!!!!! A közmédiától meg mindent megkap:))))) Ha többre vágyik, ott az okos telefon:)))) Még a legkisebb faluban is van legalább 1:)))))) A vidék Orbánnal van:))))))

Előzmény: Arthur Philip Dent (576)
Arthur Philip Dent Creative Commons License 2017.05.17 0 0 576

Te kikről beszélsz? Hogy tudtad ide keverni a több ezer km-re élőket. Én végig a magyarországon és azon belül élő elmaradott településeken élőről írtam, amit te is pontosan értetted, hiszen a válaszod az volt, hogy Soros miért nem vesz nekik médiát? aztán mikor ez kényelmetlenné vált, akkor gyorsan kiterjesztetted a menekültekre/migráncsokra, ahogy neked jobban tetszik. szó se volt róluk, méghozz azért nem, mert ők nem választópolgárok.

Előzmény: nagyanyo5:0 (575)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2017.05.17 0 0 575

Így van, de ezen belül a szomszédaim elsősorban!!!!! Nem pedig a több ezer kmre élők!!!!! Aztán azt is meg kell nézni, hogy miért is lettek szolidaritásra méltók!!!!!!

Előzmény: Arthur Philip Dent (574)
Arthur Philip Dent Creative Commons License 2017.05.17 0 0 574

Bizony nehéz. A szolidaritás nem válogat politikai nézetek szerint, kizárólag az emberi sorsok számítanak.

Előzmény: nagyanyo5:0 (572)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2017.05.17 0 0 573

Óriási a választék:DDDDDDDD

Előzmény: Kerepessy Jenő (556)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2017.05.17 0 0 572

De, én szolidáris vagyok a magyarjaimmal, itthon és külföldön is:)))) Csak és csak is a magyarokkal!!!!! Tudom, nehéz megérteni!!!!!

Előzmény: Arthur Philip Dent (570)
Jaka46 Creative Commons License 2017.05.17 0 0 571

Illiberális!

Te kire szavazol?

Előzmény: Kerepessy Jenő (556)
Arthur Philip Dent Creative Commons License 2017.05.17 0 0 570

Azt hiszed ez a cinizmus vicces? Hát nem, egy kicsit sem.

Szolidaritás nem sok szorult beléd e kommented alapján.

Előzmény: nagyanyo5:0 (569)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!