Nyugi! Egységes a mérce. Orbánon is számon kérem, ha valami olyasmit tesz, ami nekem nem fér bele.
Viszont jelen esetben az menthetetlen, amit Gyurcsány tett. Blöfföl, nem bizonyít, nem konkretizál, sejtet, vádaskodik. Ez alattomos szemét viselkedés. És Te ezt véded????
"ezek a tulajdonságok a falun élők között jellemzőek és dominánsak. "
Súlyosan előítéletes vagy. Mindenféle tájékozottság nélkül jelentesz ki valamit. Ha jobban magadba nézel a rasszizmus és antiszemitizmus sem idegen tőled....
" A nagy többsége a hihetetlen szegénységben élőknek az elmaradott településeken vannak és ez nem kicsi szám. "
Mobillefedettség az egész országban van. Biztos vagyok benne, hogy a legszegényebb családokban is van mobiltelefon, amely ma már gyakorlatilag okostelefont jelent. Ettől kezdve az internetelérés a fejekben dől el.
Nem a vidéki lakosok lenézése, hanem a jobbágymentalitás, a gyávaság, a közömbösség, az igénytelenség, a megalkuvás szomorú konstatálása. A városiak között is van ilyen és ez baj, de mégis ezek a tulajdonságok a falun élők között jellemzőek és dominánsak.
Vannak gazdag faluk, de azok vannak kevesebben. A nagy többsége a hihetetlen szegénységben élőknek az elmaradott településeken vannak és ez nem kicsi szám.
"a szavazólap egyik sarka be volt szamárfülezve. Mivel már bent voltam a fülkében, nem cseréltethettem ki, ezért beszamárfüleztem a többi sarkot is.)"
Pedig nyugodtan kicserélhetted volna. Jegyzőkönyvezik, kapsz másikat.
"Az akadály nem a technika, hanem az, ami a fejeken belül van. A jobbágymentalitás, a gyávaság, a közömbösség, az igénytelenség, a megalkuvás."
No ez a tipikus lenézése a vidéki lakosoknak. Nulla ismeret vaskos előítélet, elitista öntudat:"Hát mi az hogy nem szavaz ránk az a sok büdös paraszt!!"
Ezért nem kérnek belőletek. Nyugi, a fideszt is elzavarják ha ezt látják, csak helyettük nem titeket választanak....
"Akkor nézd a tetőket /ház falakat/ a rajtuk lévő "lavorokkal"--a nagyobb településeken bion már kábel tv is van..)"
Szerintem is már a falusi lakosságra is igaz, hogy túlnyomó többségük technikailag hozzáférhet a kábeltévé-csatornákhoz és az internethez. Az akadály nem a technika, hanem az, ami a fejeken belül van. A jobbágymentalitás, a gyávaság, a közömbösség, az igénytelenség, a megalkuvás.
Falun mindenki ismer mindenkit és közvetve vagy közvetlenül mindenki függ a helyi hatalomtól. Az sem biztos, hogy a szavazófülke magányában mindenki bátor lehet. Hallottam történeteket feltűnés nélküli jelöléssel ellátott szavazólapokról. (Egyébként én budapesti vagyok, de már én is jártam úgy, hogy a szavazólap egyik sarka be volt szamárfülezve. Mivel már bent voltam a fülkében, nem cseréltethettem ki, ezért beszamárfüleztem a többi sarkot is.)
Igen, van ahol van kábel tv,és olyan is van, aki megengedheti magának a több ezer ft-ba kerülő csomagokat, amiben nem csak a királyi tv jön be. De nagyon sajnos a kistelepüléseken, amiből rengeteg van hazánkban nem ez a jellemző, ők onnan tudnak tájékozódni. És ezek után nyilván nem az ő hibájuk, hogy elég egyoldalú információkból kell majd kiválasztani azt, hogy kire szavaznak.
Még véletlenül sem azért, mert az elmaradott vidéki településeken az emberek döntő többsége csak a királyi média híreihez fér hozzá. Mert nincs kábel tv (vagy ha van is, nincs pénze megvenni a nagyobb csomagot az ott élőknek)
Molnár Zsolt közölte: Gyurcsány Ferenc a nemzetbiztonsági bizottság hivatalos helyiségében tájékoztatta az általa korábban a nyilvánosság előtt elmondottakkal összefüggésben. A találkozóról szó szerinti jegyzőkönyv készült. Az elhangzottak a DK-elnök kérésére a továbbiakban minősített információkként kezelendők, azok másokkal nem megoszthatók - tette hozzá Molnár Zsolt.
A bizottsági elnök jelezte: a jegyzőkönyvben szereplő állításokat kizárólag a Gyurcsány Ferenc által elmondottakból ismeri, azok valóságtartalmáról meggyőződni nem tudott és nem is tud.
Korábban az MSZP kezdeményezte, hogy a nemzetbiztonsági bizottság hallgassa meg Orbán Viktor miniszterelnököt és Gyurcsány Ferenc DK-elnököt, miután a volt miniszterelnök azzal vádolta meg a jelenlegi kormányfőt, hogy az orosz állam titkos információkkal zsarolja őt.
Ez a hozzászólásod is azt mutatja, hogy pont nem érdekelnek a nehéz sorban élők. Részemről itt befejeztem, amit akartam elmondtam, aki akarja érti, aki meg nem arra kár is több energiát meg időt fecsérelni.
A magyarjainkkal szolidáris a fidesz:)))))) Ezért épített kerítést!!!!!! A közmédiától meg mindent megkap:))))) Ha többre vágyik, ott az okos telefon:)))) Még a legkisebb faluban is van legalább 1:)))))) A vidék Orbánnal van:))))))
Te kikről beszélsz? Hogy tudtad ide keverni a több ezer km-re élőket. Én végig a magyarországon és azon belül élő elmaradott településeken élőről írtam, amit te is pontosan értetted, hiszen a válaszod az volt, hogy Soros miért nem vesz nekik médiát? aztán mikor ez kényelmetlenné vált, akkor gyorsan kiterjesztetted a menekültekre/migráncsokra, ahogy neked jobban tetszik. szó se volt róluk, méghozz azért nem, mert ők nem választópolgárok.
Így van, de ezen belül a szomszédaim elsősorban!!!!! Nem pedig a több ezer kmre élők!!!!! Aztán azt is meg kell nézni, hogy miért is lettek szolidaritásra méltók!!!!!!