Ez egy teljesen külön 1-1 liga.
Nincs olyan, hogy ide is érvényesek a leosztások.
Te sem indulhatnál mindenhol a bikákkal.
De ez érthető nem?
Ebbe nincs semmi!
Nem menstruálok, csak erre a "lopás"-ra harapok. Sehol sem mondtam, hogy saját csapatból kell választani, a szabályokat elmondtam. Ha meg csak saját csapatból kéne választani, akkor mit keresne Nálad Carter, vagy Dunken? Pláne Garnett? Hm?
:P
Mivan szöszi !!! Menstruálsz ???
Hagyj mondjak már azt amit akarok .....
Azé ne lopjuk mert mindenki vállasztott egy csapatot , és gondoltam onnan vállasztunk embert !!
Ya, bosszantani akarlak ........... hülye vagy :-))
Ez az 1-1 lényege kibaszni a másikkal minnél jobban
ez egy kőkemény utcai lánccsörgetős anyázós bazzolós gama lesz
minnél pofátlanabb dolgokkal
hagyjad aludni a haveromat
Te is gyönyörű vagy apám... milyen duma ez hogy ne "lopjuk"??? Bocsáss meg érte, hogy egyáltalán meghirdettem... baszod.
Hihetetlen. A másik meg: "csak akkor játszok, ha leszünk elegen.." Szerinted én egyedül szeretnék játszani? Direkt bosszantassz lefekvés előtt, vagy ez csak valami poén volt?
Az én véleményem hogy ne lopjuk el a más kedvencét !!
Mivel nekem kettő is van , és az egyiket ATI a másikat meg Wild irányitja igynehéz lenne !! a dolgom ! De mivel Wild Duncant vállasztkja éppen ezért Garnettet vállasztom ( Ati meghagyom neked Cartert , pedig nagyon szeretem ) !!
De csak akkor játszok hogy ha leszünk is elegen ...
Na míg mindenki veri a bránert, csinálunk egy mókát. Wild-al kitaláltuk, hogy le kéne zavarni egy 1-1-es bajnokságot, meraz milyen jómár.. Szóval arról lenne szó, hogy aki szeretne résztvenni ebben a dzsemboriban, az egy embert szépen kinéz magának a rosterből és nevez véle. A sorsolást majd én fogom menedzselni, miután lement egy játék, elkülditek Wildnak/nekem icq-n az eredményt és feljegyezzük. A pontos lebonyolítás még nem készült el, ez attól függ, hányan jelentkeztek. Valószínű azonban, hogy egyenes kiesés lesz, egy játszma 21 pontig megy, és 3 nyert meccsel lehet majdan továbbmenni. Ha sokan leszünk, lehet, hogy előbb kisebb csoportmeccsek is lesznek. Majd kitaláljuk. Előbb jelentkezzetek, de ne ide, mert Freeman morcos lesz, hanem a bazz-topicba, hogy ne legyen kavalkád. Az egyszerűbb odatalálás végett itt a link: http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9082077&uq=2
Eddigi nevezők:
Wild - Tim Dunken
Szöszmösz - Eddie Jones
az oprendszerrel lehet baj szerintem... csak perpillanat nem tudok váltani XP-re mert nem lehet (hosszú sztori).
na azért ha van vkinek még vmi ötlete írjon...
köszi
Sziasztok!
lenne egy kis problémám, remélem segíteni tudtok - sürgős lenne, és nekem elég fontos is
Megszereztem az NBA LIVE 2003-mat.
Windows 2000-em van, 1,5GHZ-es procival, 256 SD RAMmal, szal a gépemmel hardver téren nincs nagy probléma.
GeFroce 2MX 400at használok.
Először gondoltam próbaként elindítom a játékot.
Hibaüzenet:
"A program (nbalive2003.exe) hibákat generált, a windows be fogja zárni.
Hibanapló készül".
Olvastam szépen ReadMe-ben hogy Win2k esetén kell hozzá Service Pack 3.
Leszedtem microsoft.com-ról SP3-mat (eddig 1es SP-em volt).
Nem működött a játék, ugyanaz a hibaüzenet.
Leszedtem a 8.1b-s DirectX-et Windows 2000 op. rendszerre.
Nem működött.
Frissíettem az nVidia drivereit, a legújabb 40.72-es verzióra.
Nem működött.
Hát akkor kérdem én, mi lehet itt a baj?
Nektek volt hasonló problémátok?
A játékhoz nincs crack mellékelve, a barátom, akitől kölcsönvettem a cd-t, ő sem használ hozzá semmit.
Aki tud, lehetőleg még ma válaszoljon mert holnapig döntést kell kéne hoznom mi legyen a cd-vel.
Előre is köszi mindenkinek:
D.u. nem leszek csak olyan 10 körül vagy később ha addig leszel jatszhatunk, addig meg nyugodtan megkerdezhetsz mast is van-e kedve. mondjuk ATit neki mindig van:)))
Ha a roster telepítésénél kiirj hogy sikeres attól még a save/load menüben be kell tölteni, és ha betöltöd akkor sincs hatással a már meglévő franchise-re. Honlapról letölthetö 1.7es roster amugy már nem telepítős hanem zip és van benne egy txt amiben le van irva hogy kell felrakni.
Szeretnélek kérni téged is és mindenkit hogy a továbbiakban a liga forumát használja (honlapon a forum menüben az első menüpont) pl ilyen jellegü kérdéseknél is. thx:)
Ja, megnéztem a Star Wars-t aztán pizsi volt...
Sorry.
Ma du, este leszek nyomjunk egy meccset, ok?
Kérdés: Ha a roster telepítő kiírja, hogy a telepítés sikerült, akkor a már futó franchise-ban nem látszik a változás, ugye?
Csak ha újat kezdek, akkor jelenik meg?
sorry, lehet, hogy volt róla már szó, de senki másnak nem fordult elő, hogy fagy a program az intró után? valami windowsos hibaüzenet küldd el mindig melegebb égtájra...:( van ez ellen valami, vagy mi nem tesszhet neki?
No, hát már-már azt fontolgattam, hogy visszalépek ettől az enbíjés szerepléstől, mert ma is amennyi zakót kaptam, az már gombócból is sok. Kezdtem elveszteni a türelmem. Covy ellen már olyan ideg voltam, hogy amikor 3 perc elteltével vagy 30 ponttal vezetett, mondtam neki, ha nem hagyjuk abba, különben összetöröm a billentyűzetet. Megértő volt... :) Viszont az imént játszottunk Biggel egy igenjó meccset, ahol ugyan kikaptam (már megszoktam), de nagyon élveztem az egészet. Végig hátrányban voltunk, a vége előtt 1 perccel még 5 pontnyira, aztán beállítottam a 3-ast dobó House-t, aki be is rakta jó messzíről, majd Mourning 100-100-ra hozott minket. Big egy zsákkal válaszolt. Majd mikor 3 mp. volt hátra elloptunk egy bogyót, de Grant képtelen volt bezsákolni azt a kosárba! Pech. De nagyon jó volt az egész..
tudod itt nincs olyan beépített és kiforrott stats rendszer, mint az NHLben, hogy gondolkodás nélkül neki lehessen kezdeni egy szezonnak. Egy hozzá hasonló stats rendszer megalkotása meg nem egy 1 perces feladat, és ha már meg is van, még felhasználó barátnak is kell lennie, hogy mindenki számára átlátható legyen, és a juzerek ne tudják elrontani az adatbázist egylaza mozdulattal, azért mert mondjuk nem olvassák el rendesen a használati utasítást, csak gondolkodás nélkül felraknak valakit. Nincsen tapasztalata senkinek egy NBA liga szervezésével kapcsolatban, a szabályokat a semmiből kell megcsinálni, és egy kis tapasztalat szerzésére kiváló alkalom ez a pre-season. Az esetleges javaslataidat ha vannak légyszi a FBL fórumra nyomjad aminek a linkjét megtalálod a honlapon, szívesen vennénk a segítségedet is ha már ennyire szeretsz bírálni mindent!
Ha meg icq-n awayba látod az embereket küldesz nekik egy üzit, hogy hello, nem játszunk 1-et? és lehet, hogy válaszolnak.
Ne várd, hogy jön a sültgalamb és a szádba repül
Az előszezon meg lett szavazva, íme az eredmény, ha esetleg elkerülte volna a figyelmed
Legyen-e előszezon?
:Igen
27
:Ne
7
:Mi az?)
7
44
Ma kb. vagy 5-ször léptem fel ICQ-ra, de szinte mindenki, aki fenn volt "away" volt....
Egyébként is mi a fasznak az előszezon?
Nem emléxem, hogy megszavaztuk volna....