Keresés

Részletes keresés

big l Creative Commons License 2002.11.28 0 0 423
Ok
Indulok , és akkor Dávid Kornélt kérném ....
WILD Creative Commons License 2002.11.28 0 0 422
Ez egy teljesen külön 1-1 liga.
Nincs olyan, hogy ide is érvényesek a leosztások.
Te sem indulhatnál mindenhol a bikákkal.
De ez érthető nem?
Ebbe nincs semmi!
szöszmösz Creative Commons License 2002.11.28 0 0 421
Nem menstruálok, csak erre a "lopás"-ra harapok. Sehol sem mondtam, hogy saját csapatból kell választani, a szabályokat elmondtam. Ha meg csak saját csapatból kéne választani, akkor mit keresne Nálad Carter, vagy Dunken? Pláne Garnett? Hm?
:P
Előzmény: big l (419)
big l Creative Commons License 2002.11.28 0 0 420
Megvolt az első OT meccsem !!!
Kikaptam , de azé egy két dolgot megtanultam ezen a meccsen !! Ennél rosszabb már nem lehetek !!

Hajráááááá Buuuulls !!!

big l Creative Commons License 2002.11.28 0 0 419
Mivan szöszi !!! Menstruálsz ???
Hagyj mondjak már azt amit akarok .....
Azé ne lopjuk mert mindenki vállasztott egy csapatot , és gondoltam onnan vállasztunk embert !!
Ya, bosszantani akarlak ........... hülye vagy :-))
Előzmény: szöszmösz (417)
WILD Creative Commons License 2002.11.28 0 0 418
Ez az 1-1 lényege kibaszni a másikkal minnél jobban
ez egy kőkemény utcai lánccsörgetős anyázós bazzolós gama lesz
minnél pofátlanabb dolgokkal
hagyjad aludni a haveromat
Előzmény: big l (416)
szöszmösz Creative Commons License 2002.11.28 0 0 417
Te is gyönyörű vagy apám... milyen duma ez hogy ne "lopjuk"??? Bocsáss meg érte, hogy egyáltalán meghirdettem... baszod.
Hihetetlen. A másik meg: "csak akkor játszok, ha leszünk elegen.." Szerinted én egyedül szeretnék játszani? Direkt bosszantassz lefekvés előtt, vagy ez csak valami poén volt?
Előzmény: big l (416)
big l Creative Commons License 2002.11.28 0 0 416
Az én véleményem hogy ne lopjuk el a más kedvencét !!

Mivel nekem kettő is van , és az egyiket ATI a másikat meg Wild irányitja igynehéz lenne !! a dolgom ! De mivel Wild Duncant vállasztkja éppen ezért Garnettet vállasztom ( Ati meghagyom neked Cartert , pedig nagyon szeretem ) !!

De csak akkor játszok hogy ha leszünk is elegen ...

Előzmény: szöszmösz (415)
szöszmösz Creative Commons License 2002.11.27 0 0 415
Na míg mindenki veri a bránert, csinálunk egy mókát. Wild-al kitaláltuk, hogy le kéne zavarni egy 1-1-es bajnokságot, meraz milyen jómár.. Szóval arról lenne szó, hogy aki szeretne résztvenni ebben a dzsemboriban, az egy embert szépen kinéz magának a rosterből és nevez véle. A sorsolást majd én fogom menedzselni, miután lement egy játék, elkülditek Wildnak/nekem icq-n az eredményt és feljegyezzük. A pontos lebonyolítás még nem készült el, ez attól függ, hányan jelentkeztek. Valószínű azonban, hogy egyenes kiesés lesz, egy játszma 21 pontig megy, és 3 nyert meccsel lehet majdan továbbmenni. Ha sokan leszünk, lehet, hogy előbb kisebb csoportmeccsek is lesznek. Majd kitaláljuk. Előbb jelentkezzetek, de ne ide, mert Freeman morcos lesz, hanem a bazz-topicba, hogy ne legyen kavalkád. Az egyszerűbb odatalálás végett itt a link: http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9082077&uq=2

Eddigi nevezők:
Wild - Tim Dunken
Szöszmösz - Eddie Jones

De akkor a többit a bazzba...

Breki31 Creative Commons License 2002.11.27 0 0 414
sztem nem kell váltani
felrakhatod mellé is másik particióra
nálam is ugy van

viszont en azt kérdezném látott-e valaki NOCD-s exe-t a jatekhoz

Előzmény: gee-em (408)
Rukawa Creative Commons License 2002.11.26 0 0 413
gee-em :
az instalálásnál nem ir ki vmi hibaüzenetet?
mert ha kiir akor 100% hogy a CD-vel van a gond.
GordonFreeman Creative Commons License 2002.11.26 0 0 412
gee-em keress meg icq-n talalunk vmi megoldast : 139769902

más: azok a ligatagok akik meg 1 meccset se nyomtak eddig igyekezhetnének egy kicsit...

Előzmény: gee-em (408)
nhlfan2.0 Creative Commons License 2002.11.26 0 0 411
Nincs meg valakinek videón vagy bedigizve az 1992-es olimpiai bajnoki döntő/USA-Horvát/?felajánlok érte egy bedigizett 2002-es olimpiai hokidöntőt:)
Rukawa Creative Commons License 2002.11.26 0 0 410
elfelejtettem a lényeget.Elsö mecs:szombat 11:00
Memphis-LAL kiváncsi vagyok hogy mit fog produkálni SHAQ.:))))))
Rukawa Creative Commons License 2002.11.26 0 0 409
LESZ NBA KÖZVETITÉS A SPORT1-EN!!!!
gee-em Creative Commons License 2002.11.26 0 0 408
az oprendszerrel lehet baj szerintem... csak perpillanat nem tudok váltani XP-re mert nem lehet (hosszú sztori).
na azért ha van vkinek még vmi ötlete írjon...
köszi
Előzmény: COVY (407)
COVY Creative Commons License 2002.11.26 0 0 407
hát vagy más oprendszer kéne,vagy régebbi driver,vagy nem kéne erőltetni a 8.1DXet,vagy szar a cd,próbáld ki másnál.
Előzmény: gee-em (406)
gee-em Creative Commons License 2002.11.26 0 0 406
Sziasztok!
lenne egy kis problémám, remélem segíteni tudtok - sürgős lenne, és nekem elég fontos is

Megszereztem az NBA LIVE 2003-mat.
Windows 2000-em van, 1,5GHZ-es procival, 256 SD RAMmal, szal a gépemmel hardver téren nincs nagy probléma.
GeFroce 2MX 400at használok.

Először gondoltam próbaként elindítom a játékot.
Hibaüzenet:

"A program (nbalive2003.exe) hibákat generált, a windows be fogja zárni.
Hibanapló készül".

Olvastam szépen ReadMe-ben hogy Win2k esetén kell hozzá Service Pack 3.
Leszedtem microsoft.com-ról SP3-mat (eddig 1es SP-em volt).
Nem működött a játék, ugyanaz a hibaüzenet.
Leszedtem a 8.1b-s DirectX-et Windows 2000 op. rendszerre.
Nem működött.
Frissíettem az nVidia drivereit, a legújabb 40.72-es verzióra.
Nem működött.

Hát akkor kérdem én, mi lehet itt a baj?
Nektek volt hasonló problémátok?

A játékhoz nincs crack mellékelve, a barátom, akitől kölcsönvettem a cd-t, ő sem használ hozzá semmit.

Aki tud, lehetőleg még ma válaszoljon mert holnapig döntést kell kéne hoznom mi legyen a cd-vel.
Előre is köszi mindenkinek:

gee-em

GordonFreeman Creative Commons License 2002.11.26 0 0 405
Jimbo: megint star wars vagy most matrix?:)
ATi Creative Commons License 2002.11.25 0 0 404
bocs, rosszul fogalmaztam
Előzmény: Jimbo (396)
GordonFreeman Creative Commons License 2002.11.25 0 0 403
D.u. nem leszek csak olyan 10 körül vagy később ha addig leszel jatszhatunk, addig meg nyugodtan megkerdezhetsz mast is van-e kedve. mondjuk ATit neki mindig van:)))

Ha a roster telepítésénél kiirj hogy sikeres attól még a save/load menüben be kell tölteni, és ha betöltöd akkor sincs hatással a már meglévő franchise-re. Honlapról letölthetö 1.7es roster amugy már nem telepítős hanem zip és van benne egy txt amiben le van irva hogy kell felrakni.

Szeretnélek kérni téged is és mindenkit hogy a továbbiakban a liga forumát használja (honlapon a forum menüben az első menüpont) pl ilyen jellegü kérdéseknél is. thx:)

Előzmény: Jimbo (402)
Jimbo Creative Commons License 2002.11.25 0 0 402
Ja, megnéztem a Star Wars-t aztán pizsi volt...
Sorry.
Ma du, este leszek nyomjunk egy meccset, ok?

Kérdés: Ha a roster telepítő kiírja, hogy a telepítés sikerült, akkor a már futó franchise-ban nem látszik a változás, ugye?
Csak ha újat kezdek, akkor jelenik meg?

Előzmény: GordonFreeman (401)
GordonFreeman Creative Commons License 2002.11.25 0 0 401
válaszolok én...max van egy kis fáziskésésem:))

Jimbo te viszont nem jöttel ICQra tegnap:(

Előzmény: big l (398)
vicc Creative Commons License 2002.11.25 0 0 400
sorry, lehet, hogy volt róla már szó, de senki másnak nem fordult elő, hogy fagy a program az intró után? valami windowsos hibaüzenet küldd el mindig melegebb égtájra...:( van ez ellen valami, vagy mi nem tesszhet neki?
szöszmösz Creative Commons License 2002.11.25 0 0 399
No, hát már-már azt fontolgattam, hogy visszalépek ettől az enbíjés szerepléstől, mert ma is amennyi zakót kaptam, az már gombócból is sok. Kezdtem elveszteni a türelmem. Covy ellen már olyan ideg voltam, hogy amikor 3 perc elteltével vagy 30 ponttal vezetett, mondtam neki, ha nem hagyjuk abba, különben összetöröm a billentyűzetet. Megértő volt... :) Viszont az imént játszottunk Biggel egy igenjó meccset, ahol ugyan kikaptam (már megszoktam), de nagyon élveztem az egészet. Végig hátrányban voltunk, a vége előtt 1 perccel még 5 pontnyira, aztán beállítottam a 3-ast dobó House-t, aki be is rakta jó messzíről, majd Mourning 100-100-ra hozott minket. Big egy zsákkal válaszolt. Majd mikor 3 mp. volt hátra elloptunk egy bogyót, de Grant képtelen volt bezsákolni azt a kosárba! Pech. De nagyon jó volt az egész..
big l Creative Commons License 2002.11.24 0 0 398
az yo ha online vagy ....
akkor vállaszolhatnál ha írok neked !
:-)))
Előzmény: GordonFreeman (397)
GordonFreeman Creative Commons License 2002.11.24 0 0 397
Online vagyok és szivesen válaszolok minden kérdésedre, játszok is veled ha gondolod

kevesen vagyunk ne vesszünk mar össze:)

Előzmény: Jimbo (396)
Jimbo Creative Commons License 2002.11.24 0 0 396
Elmondanád hol bírálok mindent?
Én csak az előszezonról kérdeztem, de
ez szerintem nem minősül mindennek...

Előzmény: ATi (395)
ATi Creative Commons License 2002.11.24 0 0 395
tudod itt nincs olyan beépített és kiforrott stats rendszer, mint az NHLben, hogy gondolkodás nélkül neki lehessen kezdeni egy szezonnak. Egy hozzá hasonló stats rendszer megalkotása meg nem egy 1 perces feladat, és ha már meg is van, még felhasználó barátnak is kell lennie, hogy mindenki számára átlátható legyen, és a juzerek ne tudják elrontani az adatbázist egylaza mozdulattal, azért mert mondjuk nem olvassák el rendesen a használati utasítást, csak gondolkodás nélkül felraknak valakit. Nincsen tapasztalata senkinek egy NBA liga szervezésével kapcsolatban, a szabályokat a semmiből kell megcsinálni, és egy kis tapasztalat szerzésére kiváló alkalom ez a pre-season. Az esetleges javaslataidat ha vannak légyszi a FBL fórumra nyomjad aminek a linkjét megtalálod a honlapon, szívesen vennénk a segítségedet is ha már ennyire szeretsz bírálni mindent!
Ha meg icq-n awayba látod az embereket küldesz nekik egy üzit, hogy hello, nem játszunk 1-et? és lehet, hogy válaszolnak.
Ne várd, hogy jön a sültgalamb és a szádba repül
Az előszezon meg lett szavazva, íme az eredmény, ha esetleg elkerülte volna a figyelmed
Legyen-e előszezon?
:Igen
27
:Ne
7
:Mi az?)
7
44
Előzmény: Jimbo (394)
Jimbo Creative Commons License 2002.11.24 0 0 394
Ma kb. vagy 5-ször léptem fel ICQ-ra, de szinte mindenki, aki fenn volt "away" volt....
Egyébként is mi a fasznak az előszezon?
Nem emléxem, hogy megszavaztuk volna....
Előzmény: GordonFreeman (393)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!