Szerintem nem rossz a közvetités, és nem mond hülyeségeket a kommentátor úr.
Biztos szar lehet egyedül nyomni amikor nézni kell az élő képet közben az eredményeket és még beszélnek a fülhallgatóra is. Kéne valami szakkommentátor segitségnek. Régebben volt az ifj. Gyulai ha jól tudom.
Csak így tovább Gábor!
Kedves Atléta Barátok!
Ki néz este Eurosport-ot????? Én még nézni nézek, de hallgatni ez borzalmas.. a többit majd adás alatt!
Szeretnék néhány kérdést feltenni Szabó Gábor szakkomentátornak, de sajnos sporttal kapcsolatban nem tudok, de van egy ilyen kérdés, mint pl. a studióban ő maga találja ki a szöveget, vagy inkább a fejhallgatóján keresztül fordítja le? Sajnos szakmai kérdést nem tudnék feltenni neki, mert néhány dolognak még utána kéne járni, és nem a doppingra gondolok. Bocs az éles kritikáért.
Kicsit elkéstem vele, de nem értem egy 100-as futó miért nem képes végigfutni rendesen az előfutamot? Akkor most új világcsúcs lenne! Nem tudom mivel spórolnak annél még edzésen is sokkal többet nyomulnak. Ha egy 1500-as lazsál kicsit az előfutamban azt még megértem.
Gratulálunk. Ha valakinek rosszul írtam vóna le a nevit, annak bocs.
Óvni lehet, ha van nálatok óvszer, nálam nincs én így számoltam tévedés nem kizárt.
További jóccakát.
ggg jó jó hogy nincsennek ott a dobogón ,de azért ne kell a kifogásokat keresgetni nekik!elismerem hogy ez is óriási nagy teljesitmny de azért ha valaki edzéseken és mindenkor máskor tud nagyot dobni,és versenyen nem akkor ott valami gond lehet pszichikai felkészüléssel!
ez felkeszulesi hiba. nem keszitette fel az edzo a stressre oket (medveharc,helikopterbol buggejump :) ).
ennyire nem lehet egy versenyzo lama, hogy nem tudja megdobni a sajat tudasanak legalabb a kozeliet...