Bruyneel az év gégén lezárja az Astana fejezetet. Összekülönbözött a csapatvezetéssel, amelyik vissza akarja hozni Vinokurovot. Bruyneel Armstronggal új csapatot alapít, amelynek lehetséges szponzorai között a Nike, és Livestrong mellett az Oracle céget tartják számon.
Tragédia az nem, de ez egy négyórás szakasz volt, három órás pepecselés után szinte tuti, hogy nem ért oda a kamion időben a hotelhez, azaz a szerelőknek és masszőröknek hosszú éjszakájuk lesz...
Szerintem a határon három órát ácsorgó sofőr, meg a hotelnél a felszerelésére várakozó staff kicsit máshogy gondolja, hogy ki is szívta meg, de ezen nem fogunk összeveszni. :-) De most már legalább pöcsétes papírjuk van, hogy nem csempésztek semmit Svájcba. Mellik csapat büszkélkedhet még ilyennel? :-)
A Svájci vámosok megállították és átkutatták a csapat kamionját a határon. Kinyitották és átkutatták az összes bőröndöt három órát matattak, de nem találtak semmi gyanúsat.
Van ez a Trek Travel nevezetű cég, mely kerékpártúrák szervezésével foglalatoskodik kifejezetten pénzes kuncsaftok számára. Például egy ötnapos Provance-i túra ~4.300 dollár, de egy Asztúriai tekergőzés ahol olyan kis dombokra zargatják fel a turistát, mint a Lagos de Covadonga, a San Isidro hágó, az Alto de la Colladona vagy éppen az Alto de L’Angliru, csak ~3.300.
Ellenben, ha valaki befizet a Tour-túrára, aminek az árához csak annyit mernek kiírni, hogy „érdeklődjön telefonon”, akkor abban benne van egy beszélgetés Klödennel és egy körséta a kulisszák mögött Eki idegenvezetésével.
http://twitpic.com/b0h6z http://twitpic.com/b0f4i
Ha nyerek a lottón, tuti befizetek egy ilyenre, igaz nekem kapásból két hely kell, mert valaki kell mögém a tandemre, hogy haladjunk is. :-)
Ha tényleg maradnak a csapatban Bruyneelék, és Contador is, akkor LA már csak a Giron próbálkozhat. Ahhoz meg korábban kell kezdenie a felkészülést a szezonra...Csak ne törje össze magát, mint idén. Én mondjuk nem örülnék ennek a verziónak...
Carmichael amúgy azt írta, LA-nek volt egy kis holtpontja tegnap. Jobbat vártak, bár azt tényleg nem hitték, hogy Contadorral tud menni. A kérdés az ITT lesz.
Amúgy Twitteren úgy tűnik, Levi elkezdte a felkészülést a 2010-es TDF-re:))
Sárga már van otthon hét, Rózsa meg Arany meg egy se. Szerintem szakmailag (és legendailag) sem jelentene annyit a nyolcadik, mint ha begyűjtené a másik kettőt. Ez csattanós válasz lenne azoknak, akik szerint nem tud mást nyerni.
A másik meg, hogy neki Merckx az etalon, Eddy bácsinak meg akad otthon Rózsa és Arany is...
Gyanús nekem ez a hirtelen kibékülés... Vagy nem is voltak igazán összeveszve, vagy pediglen ez itt egy jól megfontolt vadregényes érdekházasság lesz. Az üzleti életben azok működnek a legjobban...
Vino másik csapatban? Nemá... Vinot az Astanába akarom, nekem oldják meg valahogy, mert leveszem róluk a kezem és elmegyek Evansdrukkernek. :-)