Keresés

Részletes keresés

lapposskuttya Creative Commons License 2005.03.30 0 0 302
Uff, én barom, elfelejtettem beszúrni.Na, szal itt a cikk.
lapposskuttya Creative Commons License 2005.03.30 0 0 301

Mi a faszomé nem rakja ez fel a csatolt képet???, még próbálgatom...

Fácán neked meg fel a fejjel.Úgyis visszamegy...

lapposskuttya Creative Commons License 2005.03.30 0 0 300
Jajj, itt van:
lapposskuttya Creative Commons License 2005.03.30 0 0 299

Gyerekek!

Egy nagyon kedves Barátunk, Rákóczi Anti (Baby Bone énekes) most küldött egy Nagykanyar nevű újságot, amiben ezt a cikket írta rólunk.Teljesen meg vagyok hatódva.Remélem látszik, ha nem akkor felrakom nagyobban.

Az újság amúgy szuper, most olvasgatom.Teljesen művészetpárti, meg népbutítás ellenes, illetve politikamentes.Ajánlom mindenkinek.Kis példányszámú, de Anti tutira küld annak, akit érdekel. 

fácán5 Creative Commons License 2005.03.30 0 0 298
BASZHATOM AZ EGÉSZET!
fácán5 Creative Commons License 2005.03.30 0 0 297
Hát szevasztok!

Először is szeretném megköszönni az I.H.M.-nek és a Stereochrist-nak, hogy együtt zenélhettünk.Igazán jól éreztem magam velük.Szerintem olyan mentális sújtást kaptak tőlünk egy nap együttlét alatt, hogy mire hazamentek már csak brekegni meg bégetni tudtak.
Persze a koncerteken mindent jól visszakaptunk tőlük.

A húsvéti szétcsúszás életem egyik legnagyobb tévedése volt.
Még ma is öklendeztem!
Dórával olyan bunkón viselkedtem, hogy nagyon úgy tűnik örökre elvesztettem és ezt nem tudom elfogadni.Ma délelőtt elhagyott.
Nem lehetek ekkora fasz!

A biciklim természetesen nincs meg.

A pénteki pizzát sajnos nem tudom bevállalni, mert szegeden leszek.

Örülök Tomi, hogy tetszett a nóta!

Ennél csak jobbakat kívánok mindenkinek!

Most megyek hányni az idegtől!

SolarTom Creative Commons License 2005.03.30 0 0 296

Hát, lehet, hogy nem az én fülem. De tudom, hogy egy ideig a kamera mellett álltam. Majd megnézem újból. A fülcimpáról meg lehet ismerni. Ha lenőtt, akkor nem az enyém. :)

Oké, akkor várunk a forgatásra: a zenekar és persze Dick van Bergen, a holland tranziművész. Ő lesz a másik statiszta. :)

Előzmény: lapposskuttya (295)
lapposskuttya Creative Commons License 2005.03.30 0 0 295

Ok, Tomi!

Neked a füled, nekem a farkam...Csináljatok szexklipet.Méretes dákómmal növelném a színvonalat, ehehe

Különben van egy gyanúm, hogy az nem is te vagy, hanem Bözs barátunk, de nem vagyok benne biztos.Neki mintha göndörebb lenne a haja.

Pattogó!:Ok, pizza.

Maj rakok fel húsvéti képeket.Szépen elkészültönk a cimbikkel.

Brekkk

Előzmény: SolarTom (294)
SolarTom Creative Commons License 2005.03.30 0 0 294

Hali!

Lecsekkoltam az Interest Song-ot. Very interesting. És aránylag hallgatható is, a zörejek ellenére. A nyilvánvaló Tool hatás az énekdallamban bennevan, de az szerintem pozitív. És nagy örömmel véltem felfedezni a jobb fülemet, többször bevillan a nóta alatt. :)

Szóval ezennel én is meginvitálnám a csapat tagjait, hogy zenekarunk első video-ját dobják fel egy-egy testrészükkel, hehe.

pattogo tevekuki Creative Commons License 2005.03.29 0 0 293

Há bameg kukitesó! Jó szétcsúsztá.

Fácán! Megvan a bringád? Hogy élted túl a tegnapot? Jó kis züllés vót.

Na, megyek oszt alszok.

Ja, pénteken pizza ha minden jól megy. Jelentkezőket várok. Kuki? Lapposh? Bazant?

Előzmény: Kukiverő Heverő (289)
lapposskuttya Creative Commons License 2005.03.29 0 0 292

Nagyon szívesen  kedves Pál!

Ilyen jó zenészekhez, és emberekhez ez a természetes hozzáálás:-)Király móka volt nekünk is a hétvége.Folyt köv!!!???Bár másnap (vasárnap) megdöntöttem az alvási rekordomat.Este nyolcig sikerült kisebb-nagyobb szünetekkel.

Na, akkor most jöjjön egy nem hivatalos Angertea hír.Működik teljes verzióban a honlapunk, ami ezen a héten még a www.angertea.uw.hu címen megy, de jövő héten com-os lesz.Letölthető többek között egy vatta új angol nyelvű dal koncertvideója is.Mondom, a hír addig nem hivatalos, amíg nem com-on megy a hl, de aki ezt olvassa, az nézegesse meg, meg töltögessen.Oszt a reakciókat ide várjuk.

Puszi

G

Előzmény: diesel()diablo (291)
diesel()diablo Creative Commons License 2005.03.29 0 0 291

gyerekekkk!

köszönet a hétvégéért, a szállásért, az év ebédjéért, a dvd-zésért, hogy nem hagytatok aludni, és persze mindenért! így kell elindítani egy turnét, nem máshogy!

csókkk.

Fafara Creative Commons License 2005.03.29 0 0 290
meg egy kicsit hamis itt-ott
Előzmény: dogofthetemple (286)
Kukiverő Heverő Creative Commons License 2005.03.29 0 0 289

OK, tehát lehetetlen normálisan szöveget szerkeszteni itt.

Kattintsatok a képre, és talán normálisan lehet majd látni, amit akartam az előző

hozzászólásban.

Lehet, hogy nyitnom kéne egy saját blogot, de azt meg ki a fasz olvasná, he?

Ígérem nem írok többet ilyen baromságokat, csak mostanában kicsit -brekeke-

szét van csúszva az agyam, és legalább 5 Zöld Tündér kéne ahhoz, hogy

jól elfelejtsem a dolgokat, eki-eki, és az elmémet féregtelenítve (ugye, NI?) ismét

józanul lássam a dolgokat, azaz ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel,

vagy mindig a barátok legyenek az elsők, és nem más, még ha néha el is felejtenek

elvinni koncertre.

Lappossch, te hogy állsz a remete életed felszámolásával?

Fácán! Szerdán egy kis Kisbajor? Már kezdem úgy érezni, hogy kergetnek, és én

csak futok.

Kukiverő Heverő Creative Commons License 2005.03.29 0 0 288
Katatonia - I am nothing------------------------------- tonight I'm nothing
it doesn't matter where I've been
delay of reaction is
the unseen movie of this life I remember one of my friends
telling me to go ahead water on every side
there's a dead spot in my eye
if I listen close at night
there's something coming my way like someone called my name
but I didn't care to look that way
I just fixed my eyes into the crowd
it would have been strange to turn around if you would tell me that I was someone
then for a second I would think
just like I would try to consider
how it would feel to know I have to get on with this
it's a decision for tonight
out to look for chances
it is murder of my mind once I was someone new
I was chosen for a while
then with time I am changing
at least that is what they say what is worth with being here
I pray so often for a change   NEUROSIS - Crawl Back In--------------------------------- Hammer in skull I am waiting to return your suffering.
In my mind I see you distant, broken and lost again.
When you come back I won't know you.
We won't fit right like it was before.
Time is truth, hard and cruel
and my heart has turned to stone.
I crawled back in, I am hungry,
I made sure my traps are set in space.
We had been standing on these tracks,
all the winds never called us back.
We laid so long, eternal night, in my heart it never left.
I'll stand here, you go on, when you see me I'll be gone.
Every road brings us on the past is never forgiven it is atoned.  
Kukiverő Heverő Creative Commons License 2005.03.29 0 0 287

Kösz a segítséget, természetesen továbbra is nem t'om, mi van.

Nemsokára lemondok a szerelemről, mint létező dologról, és használhatom

Xéna erőt adó gyűrűjét következmények nélkül. (Bocs, hétvégén annyira szarul

voltam, hogy minden szemét gecc. műsort megnéztem a faszom TV-ben.)

+ pár ezer menet a Pasziánsszal, mivel kis c. Lapposschék otthonhagytak,

és nem láthattam a szombati I.H.M., Angertea, Stereochrist konceetet.

"Bárcsak lenne egymillió dollárom, vennék magamnak egy kis boldogságot."

(Majd utánanézek, ki mondta.)

Jeah, szobatársak alvadni akarnak, megyek, zúzok egy olllyan

ja, a kövi kép márc. 19-én este készült, amikor még megmenthettem volna

magam 3,5 nap boldogságtól, és az ezt követő olyan borús hangulattól, amit

a kép ábrázol.

Ború

tonight I'm nothing it doesn't matter where I've been delay of reaction is the unseen movie of this life I remember one of my friends telling me to go ahead water on every side there's a dead spot in my eye if I listen close at night there's something coming my way like someone called my name but I didn't care to look that way I just fixed my eyes into the crowd it would have been strange to turn around if you would tell me that I was someone then for a second I would think just like I would try to consider how it would feel to know I have to get on with this it's a decision for tonight out to look for chances it is murder of my mind once I was someone new I was chosen for a while then with time I am changing at least that is what they say what is worth with being here I pray so often for a change Igen, asszem változások jönnek...
dogofthetemple Creative Commons License 2005.03.28 0 0 286
:)

ja, a klip jó, súlyos, toolos.
ú
nem is rossz az az ének, ksit tényleg modoros pár helyütt, de azon lehet segíteni, könnyen.
Előzmény: SolarTom (285)
SolarTom Creative Commons License 2005.03.28 0 0 285
Semmi esélyed... Én tamburásnak jelentkeztem, de az se kellett nekik....
Előzmény: dogofthetemple (284)
dogofthetemple Creative Commons License 2005.03.27 0 0 284
Jól van, na. ne harapj, mert elvitetlek egy sintérrel, tesó. Egy kritikát olvastam, még nem hallgattam meg semmit, ott az volt, hogy baj van. De látom, hogy te melyik féle énekes vagy. Jó úton vagy. Tényleg. Pavarotii elmehet a fenébe.
Előzmény: lapposskuttya (283)
lapposskuttya Creative Commons License 2005.03.27 0 0 283

Hol olvastead te ezt, hogy bajunk van az énekkel????Táncsak nem a Valentin féle Shock kritikában???Szerintem ezen az egyen kiívül nem volt elmarasztaló kritika az éneket illetően.Olvasd el a szintén Shockon szereplő többi cuccot(interju, koncertkritika), vagy hallgasd meg letölthető dolgokat.Lehet hogy én vagyok hülye, de nem érzem szarnak magam annyira,bár nem vagyok egy Pavarotti.

Meg ez a zenekar nem is erről szól, hogy most ha valaki esetleg jobb, akkor azt bevesszük, mert úgy jobb lenne a zenekar is.Gyerekkori barátok vagyunk, több mint húsz éve ismerjük egymást, és ebből sok minden következik...

De majd megkérdem a többieket.Lehet, hogy ők is csak emiatt tartottak benn ennyi időn keresztül, közben meg egy kis pudva vagyok.

Tomi:Köszi a jókívánságokat.Viszont kívánjuk!!!

Majd írok élménybeszámolókat,a hétvégi koncertekről.

dogofthetemple Creative Commons License 2005.03.26 0 0 282
Na, csak mert túl sok kávét ittam: ( és nem teát) nem aklartok bevenni egy énekest és egy gitárost? Csak mert olvastam egy kritikában, hogy bajotok van az énekkel. Ha a gityós/énekes srác mondjuk ilyen kis magamutogatós, dalírós, lélekkiöntős fajta, akkor hagyjuk, de a faszom tele van már a hülye dobosokból, basszerosokból, gitárosokból. Tesóm meg én ugyanezeket a zenéket szeretjük, mint ti, akkor meg minek szerencsétlenkedjünk? Vagy nem tudtok egy magatokhoz hasonló ritmusszekciót?

(persze ez sak vicc volt...) (mármint részben...)
SolarTom Creative Commons License 2005.03.26 0 0 281

Ha Áldott Húsvétot kívánnék a zenekarnak, akkor ezentúl St. Angertea néven nyomnátok?

SolarTom Creative Commons License 2005.03.25 0 0 280

Angertea egymásra találásáról és egyéb csodákról az ajánlott suck-irodalom: www.shockmagazin.hu - ott a cikkek/interjúk közt angertea (2004).

A csajos témához: ha eljön az ex és kisírja magát, mert dobta a fickója, aki miatt lelépett, ezt a tényt élete legnagyobb balfékségének nevezi, majd elmondja, hogy mellettem önmaga lehetett, én biztonságot adtam neki, és mindez most hiányzik, akkor mit tehet az ember, ha még érez valamit? Én ennyit mondtam: "Lécci szedd össze magad és bizonyítsd be, hogy érdemes megbíznom benned." És máig nem tudom, hogy túl kevés volt-e vagy túl sok. De legalább nem érzem magam oly' nyomorultul. De azért pár hörgős dalt még kap, nehogy tudjon aludni...

És tök jó, hogy így meghallgatjuk egymást... Topictali egy kibeszélő show-ban? Hm?  :))) 

Előzmény: dogofthetemple (279)
dogofthetemple Creative Commons License 2005.03.25 0 0 279
H afasz vagy egy nővel, akkor bukik rád (meg a...), de akkor te nem vagy belé szerelmes, vagyis olyan mintha maszturbálnál,nem? Akkor meg már miért nem jobb nővel csinálod?
De egyébként ez a megbánásos dolog ismerős, nem szabad csinálni, mármint nem próbálni visszacsinálni, ha fontos volt, mert később fájhat nagyon. ld. még: Anyegin
A nők egy része tud szerelmes lenni és akkor jó neked is, mert van olyan, hogy te is belé.

Na, mindegy.

Más. Voltam egy angertea.com nevű honlapon és tetszett. Miért nem lehet letölteni semmit? A klip képei erős toolos behatásról tanúskodnak. Igazam van.
Ja. Ti hogyna találtatok egymásra? Biztos egyetemen. Mer nagyon egy húron pendültök.
Előzmény: Kukiverő Heverő (278)
Kukiverő Heverő Creative Commons License 2005.03.25 0 0 278

Ti tuggyátok, mé' van, hogy az összes nő olyan faszba szerelmes, aki megalázza,

megcsalja, semmibe veszi, stb, stb.? Na persze ha sok pénze van, akkor OK,

hogy pénzéshégből elviseli, na de akkor az mé' van, hogy én, mint csóró egyetemista

amikor másvalakiért elhagytam egy lányt, pont akkor jutott eszébe, hogy mennyire

szeret, de persze akkor én épp hülye voltam, és nem mentem vissza hozzá, ami

miatt több, mint 2 éve szívok?

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha egy picit is rendes vagyok valakihez, akkor

annak biztos nem kellek. Illetve pont az értékelte volna, akit annak idején dobtam.

De én azt az egyszeri bunkóságot is megbántam, én nem tudok geci lenni egy nővel,

főleg, ha már egy kicsit is teccik. Legyek egy nagy fasz, és buknak majd rám a

csajok, vagy mi? Ráadásul nekem nem "csajok" kellenek, hanem egy olyan nő,

akivel leélhetem az életem, hogy amikor reggel felkelek, ne csak annak örüljek,

hogy élek ezen a kibaszott sárdarabon, amit Földnek neveznek, hanem legyen

mellettem valaki, akivel a hátralévő kb. 50 évemet eltölthetem, és láthatjuk azt

a kevés szépet, ami még megmaradt a világon.

Ja, pedig, ha nem vagyok fasz, akkor is előfordulhat, hogy pl. egy vonaton szembeülő

terhes nő, gimis csaj, meg egy évfolyamtársnőm úgy néz rám, mint egy gyilkosra,

mivel a mellettem ülő viking istennő sírni kezd, én meg, mint aki le se szarja,

walkmanezek. Persze csak én tudtam, hogy nem azért sír, mert én vagyok egy

oltári bunkó pöttsch, hanem azért mert egy oltári bunkó pöttsch, megalázta, leköpte, sárba tiporta, magára hagyta, leszarva, hogy él-e hal-e, és azért van kb. olyan hangulatban, mint most a Meshuggah - NOTHING 4-es trackjének gitárszólója

(kedves Lappossch biztos tudja, miről van szó). Szóval erre mit léphet erre az ember?

Nem vigasztalhattam meg, hiszen nem én okoztam az egész szarságot.

Cuz I'm praying for rain and I'm praying for tidal waves

I wanna see the ground give way. I wanna watch it all go down.

Mom please flush it all away.

I wanna watch it go right in and down. I wanna watch it go right in.

Watch you flush it all away. Time to bring it down again.

Don't just call me pessimist. Try and read between the lines.

I can't imagine why you wouldn't welcome any change, my friend.

I wanna see it all come down. Suck it down! Flush it down!

Há' ja.

Kukiverő Heverő Creative Commons License 2005.03.24 0 0 277

Örülök, hogy mindenki a topon van, én meg lenni citrompótló?

Na mindegy. Tom! Bocs, írok ám majd ímélt, tsak tsöppet nincs most nekem sem

jókedvem. "Mitől legyen jókedvem??" Mikó?gyün má' a Meshuggah, wah!

Ha holnap nem zúzzátok le a fejemet a többiekkel együtt, mindenkit szájbakúrok

mosmá'!

SolarTom Creative Commons License 2005.03.24 0 0 276
Mélységesen egyetértek.... Mármint a sodronyinges-sárkányeregetős felháborodással, mielőtt még a meleg ölelésre érted... :))
Előzmény: fácán5 (275)
fácán5 Creative Commons License 2005.03.24 0 0 275

Csövi Lappossch Trutyi!

Nem basztam bé, csak megnéztem pár rockzenei lapot a neten+egy bizonyos nagy múlttal rendelkező metal magazint és egy kicsit megmakkantam a sok sodronyingtől, meg a sok nevetséges őskövülettől, akik ha 10 évvel ezelőtt abbahagyják a zenélést, akkor most nem lennének a rockszíntér bohócai!!!

Hányinger az egész helyzet!

Más: Ezúton szeretnék mégegyszer gratulálni a sikeres tanítási gyakorlatodhoz te kis langyi!

A koncertre soxeretettel várunk mindenkit!!

És meleg üdvözletem SZOLÁR TOMÁSZNAK, PATTOGÓ TEVEPÖCSNEK, KUKIVERŐ HEVERŐNEK ÉS PERSZE NEKED TRUTYI!

FÁCÁN VÓTAM VALAMIKÓ!

BREKK!

lapposskuttya Creative Commons License 2005.03.23 0 0 274

Hú veag Fákány!

Ez tyép volt...Mi történt???Bebesztá miután eljöttem onnan?

Na, mindekivel örömmel közlöm, hogy ma hazaköltöztem, sikeresen befejeztem a tanítási gyakorlatomat Szegeden (5-öst kaptam nyasszátok nyeg), úgyhogy az elmaradt e-mailekre holnap válaszolni fogok.Bocs mindenkitől, akinek nem válaszoltam.Hunap megteszem.

Pénteken, szombaton meg rokenroll.Ne feledjétek!!!

Péntek: Szeged Rock klub Jonny Hotrod+Stereochrit+IHM+Angertea

Szombat: Szentes Delelő Active Coma+Stereochrist+IHM+Angertea

Ápr14: Békéscsaba Black Jack Nasmith+Angertea

fácán5 Creative Commons License 2005.03.23 0 0 273

BREKEKEKEKEKEKEKEKEKEKEKEKEKEKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdv mindenkinek!

Örömmel értesítek mindenkit, hogy rájöttem egy nagy titokra!

Az elmúlt évek alapján és a magyarországi viszonyokat figyelembe véve az Angertea nevű rock formációnak a nagy áttörésre, a sikerességre az elkövetkező 10 évig semmi esélye.

Kimutatásaim szerint ez az állapot a zenekar tagjainak mentális állapotát tovább fogja rombolni, ami nagy rettegést fog kiváltani sok zenésztársunkban, haverokban és még a közeli hozzátartozókban is.

Továbbá van okom feltételezni, hogy a fent említett formáció tagjai fokozatosan a társadalom perifériájára fognak szorulni és mint egy evolúciós kakukktojás,egy genetikai mutáció fognak tovább vegetálni, miközben elsüllyednek a mentális retardáció és teljes apátia zavaros ingoványában.

Ha pedig ez a egysejtű életmódváltás bekövetkezik a tagok esetében, akkor ez a irreverzibilis állapot súlyos és beláthatatlan következményekkel fog járni a jövő generációjának további sorsa szempontjából.

Összegzésképpen talán annyit fűznék hozzá tényfeltáró esettanulmányomhoz,ezt a rettentően égető probléma sohasem fog teljesen megoldódni, hiszen ezt a "beteg testrészt" még a teljes üszkösödés előtt amputálni kellett volna az ép testről.Preventív irányú intézkedések hiányában azonban a  folyamatot késleltetni ugyan lehet, de előbb-utóbb a nagymágocsi torzszülöttek kitépik a magyar belterjes zenei élet satnyán lüktető elfajzott szívét és nagyot harapnak belőle teljes megelégedettségükre!!!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!