Szerinted ki nyeri a 800-at? Szerintem Bucher, ha csak ki nem lökik a pályáról mint az Olimpián.
Na jó azért a Schumann király versenyző, és elég vagány hozzá, hogy csináljon megint valami ravaszságot.
Szerintem nem rossz a közvetités, és nem mond hülyeségeket a kommentátor úr.
Biztos szar lehet egyedül nyomni amikor nézni kell az élő képet közben az eredményeket és még beszélnek a fülhallgatóra is. Kéne valami szakkommentátor segitségnek. Régebben volt az ifj. Gyulai ha jól tudom.
Csak így tovább Gábor!
Kedves Atléta Barátok!
Ki néz este Eurosport-ot????? Én még nézni nézek, de hallgatni ez borzalmas.. a többit majd adás alatt!
Szeretnék néhány kérdést feltenni Szabó Gábor szakkomentátornak, de sajnos sporttal kapcsolatban nem tudok, de van egy ilyen kérdés, mint pl. a studióban ő maga találja ki a szöveget, vagy inkább a fejhallgatóján keresztül fordítja le? Sajnos szakmai kérdést nem tudnék feltenni neki, mert néhány dolognak még utána kéne járni, és nem a doppingra gondolok. Bocs az éles kritikáért.
Kicsit elkéstem vele, de nem értem egy 100-as futó miért nem képes végigfutni rendesen az előfutamot? Akkor most új világcsúcs lenne! Nem tudom mivel spórolnak annél még edzésen is sokkal többet nyomulnak. Ha egy 1500-as lazsál kicsit az előfutamban azt még megértem.
Gratulálunk. Ha valakinek rosszul írtam vóna le a nevit, annak bocs.
Óvni lehet, ha van nálatok óvszer, nálam nincs én így számoltam tévedés nem kizárt.
További jóccakát.
ggg jó jó hogy nincsennek ott a dobogón ,de azért ne kell a kifogásokat keresgetni nekik!elismerem hogy ez is óriási nagy teljesitmny de azért ha valaki edzéseken és mindenkor máskor tud nagyot dobni,és versenyen nem akkor ott valami gond lehet pszichikai felkészüléssel!